bravoMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bravoMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5525 puan günlük.
peh.
şu aradaki 2 çok sırıtıyor bozgurt.
bi el atıverde
bugünü 5550 puan farkla kapatalım. :he:
Pasta felaket long duruyor
Tüm longcular lönglemiş
133.975-134.000-134.025'e 1.400'er tane short koymuş durumda şu anda. ilk 10 kademede 800 alış 4967 tane satış var.
ki, sığacık da cennet gibi yerdir.
Yakan da otel yapmak için yakıyor amk.
Zamanında bizim burda güvercinlik koyunun tam karşısında araziyi öyle bir yaktılar ki. Dönemin yetkilileri endişe etmeyiniz orasi yeniden agaclandirilcak dedi.
Aradan yıllar geçti orada artık 3 tane dev gibi otel yan yana.
Lujo otel titanik ve la blanch island :)
Bu isler boyle..
Eregli var zarar tupras var zarar 5 banka zarar hemde 8 bin puan asagisindan aldim
Sana borsa diyen paragozun :kahkah:
Sigaciktayim bu arada herkese afiyetler
Dostum matrikste sıkıntı yok da, sende ciddi anlamda sıkıntılar var...
Tacirlerin 140,4 ortalama ile nasıl şort yaptığını anlayamıyorsan, bu işi bırak...
Hele yorum yapmadan önce 40 fırın ekmek yemen lazım...
Tacirler 136.02 ortalama ile 12.000 kontrat şort açmış, 9.750 tanesini 134.850' den kapatmış...
Kalan şortların maliyeti ne olur...
Daha bu hesabı yapamıyorsan, ne diye benimle aşık atarsın ???
aynen, 10 kademe derinlik görüyorum bu kadar dengesiz dağılımı hiç görmemiştim daha önce. 135500'den longlamaya başlayıp 133200 e kadar aldım ortalamam 134.200. Resmen bu gece zararını çıkartmayacağım sana diyor. Yükselirken de 134250'den dönmüş :) Ben flat olursam yükselir.
Sn jmk99 tesekkur ederim aciklama icin. Insallah memleket adina kotu durum yoktur. Iyi aksamlar herkese.
Meşhur haber sürekli olan bir durum. Emekli bir astsubay yazmış Twitter da. Özel bir durum değil bu dedi.
Zaten haber düştükten sonra bastılar. Önemli olsa haber Twitter a düşmeden önce basarlardı. Gene malı alttan aldılar. Şimdiden ortalama %1.5-2 ceplerinde
Yatırım tavsiyesi değildir.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mıgros ve tcell güzel durdu. Elde adam gibi kağıt tutunca bassalarda stres az oluyor.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kartal 10 dostum değilsin bu saatten sonra
Ne algısı kasıyorsun üzerimden
Emlak konut yok balonmuş
Yok bim Migros bakkal hisseymiş demişim gibi göstermekte neyin nesi
Ben bu hisseler hakkında bu terimlerimi kullandım mı arkadeş
Bu saatten sonra dostum değilsin
Sen kime laf çakıyorsun
Pompaaaaaaaaaaaa ver çoşkuyu
Derinlik atmayı denedim hocam yalnız site 200kb gibi bir sınır koymuş galiba yükleyemedim. 19:50 itibariyle 113625 ile 134100 arası kadameleri görüyorum. Alış tarafında 1002, satış tarafında 5200 kontrat var. 133975, 134 ve 134025 te 1400-1516-1472 satış var diğer kademeler karşılıklı dengeli
Demek ki,Borsada zemin sağlam değilmiş..dedi Taner Özaslan..BHT'de..
Bugünkü aniden gelen satışlar için..
Temkinli olmak şart....5.000 puan az değil..
Borsadan sıfır atılma arefesinde kimse düşüş beklemiyor değil mi?? Yoksa müşteri kalmaz.
Düşerse de; yeni açılış yapan lokantada hamamböceği, fare çıkması gibi olur. Yemek saati uygun bir örnek olmadı galiba :)
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 kademeye 4200 adet koymuş 975,000,025
Dolarcilari sıkıştırmaya çok yaklaşmış iken borsanın düşmesine ixij vermezler. Yarın robotik işlem yapanlara uyarı gelir yarın telafi ederler. Yoksa doları tutamazlar
Ne rezerv yakmışlardır bugun allah bilir.. hala da basıyorlar...
olurda yeniden yukarı sürerse bu sefer palaya ruhunu teslim eden çok olur diye düşünüyorum...bilmiyorum...