Vadeli pastada teb yatırım 156.000 lerden 136.000 lere kadar long azaltı. bir bildiği olmalı palanın
Printable View
Vadeli pastada teb yatırım 156.000 lerden 136.000 lere kadar long azaltı. bir bildiği olmalı palanın
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar gazetesine konuştu: Türkiye Doğu Akdeniz'de asla geri adım atmayacak.
çok zayıf açıldı...
şey sakin 88-89
ney 30
dalır gelmiyor mu araplardan
usdtry : 7.89
TEB totalde bayağı azaltmış görünüyor LONG ları...170 bin kontratlar falan oluyordu 135 bin seviyesine düşmüş...diğer shortta 55 bin seviyesine düşmüş...eski vadelerde 100 bin diğer SHORT gördük vaktiyle...
yurt dışı çok agresif yükselişte ancak viop çok zayıf açtı. var bir yeni karın ağrısı . bakalım ne ?
Aynı şeyi ben yazacaktım,
Bizim leş sürünüyor yine.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
düşerken 2.000-3.000 lafı olmaz..
çıkışta 100-200 puan 2 saatte gider bu iblis..
1290 çıtır short denemelik, yükselişe ikna olmadım para kaybedersem belki olurum.
vadeliyi..400-500 aşağıdn seyrettirecek..gibi..
dalgalı piyasa bize uyar..dün 500 aşağı--500 yukarı ...5 defa yapmış...
trent izleyene para zor..günlük trade harika..
Biden kritik eyaletlerde farkı açıyor- bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Demokratların Başkan Adayı Joe Biden, adaylara Beyaz Saray'ın kapılarını açabilecek kritik eyaletlerde yapılan anketlere göre oy oranlarını artırıyor
Çarşamba günü açıklanan anket verilerine göre, Demokrat Joe Biden Başkan Donald Trump'a karşı önemli eyaletlerde farkı açıyor.
Quinnipac Üniversitesi'nin anketine göre, Biden Trump'a karşı Florida'da 11 puan, Pensilvanya'da 13 puan ve Iowa'da 5 puan önde.
İki New York Times/Siena College anketine göre de Biden Nevada'da 6 puan ve Ohio'da 1 puan önde. Marquette Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin anketine göre ise Biden Wisconsin'de 5 önde gidiyor.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/biden-kr...aciyor-2266117
shortları hazırlıyalım...
Biraz daha şortçu biriksin bakalım.
Ytd.
Hükümetin ilave borçlanma yetkisi iki katına çıkarılıyor- Habertürk
Habertürk internet sitesinde yayınlanan habere göre; Hükümetin 2020 ilave borçlanma yetkisi iki katına çıkartılıyor. Plan Bütçe Komisyonu'nda Ak Partili vekillerce verilen önergeyle, 4749 sayılı kanuna eklenecek geçici madde uyarınca hükümet 2020 yılını öngörülenden iki misli borçlanmayla kapatabilecek. Önergede değişikliğe gerekçe olarak ise koronavirüs pandemisi gösterildi
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.haberturk.com/hukumetin-...828361-ekonomi
Saatlikte pin bar yapacak gibi, inatlaşmam / ısrar etmem hacim hareket görünce direk flat. Diyorum ya, alsın paramı ikna etsin beni, gidecekse yolu açık olsun biz de dahil oluruz gerekirse.
Çok fakir olmak çok güzel bişey istediğin kadar poz değiştirebiliyorsun :)
Pala göstere göstere düşürdü mü hiç?
Ytd.
şey yeni şey yaptı...rekor yani...
arkadaşlar bu %20 marj muhabbeti ne oldu.
bakın dünkü aldığım dolardan bile kardayım...
gerisini siz düşünün...
bu iş bilmezler olduğu sürece tl ile düşünürseniz batmaya mahkumsunuz...
düşününki uzun yola gidiyorsunuz...
en ön koltukta oturyorsunuz direksiyonda acemi bir kaptan gelmiş...
ne düşünürsünüz hadi itiraf edin.
direksiyonda bürokrat bile olmayacak adam otururken ben o ülkenin parasına güvenemem..
https://i.hizliresim.com/BWHeO6.jpg
5 / 15 / 60 satta koyar parayı hepsini ala çevirir bişey demeyiz ama öyle olmadığı durumda yine 1280 i bir yoklar gibi bence 4 ten önce, 127.xx duruma göre önce kar al sonra gerekirse lönk düşünülür
Dolar var huzur var yaptirim yemek istiyor hükumet benim anladığım
dün birisi vardı..reis para getirecek,bulacak falan ilan yazan??
nerde o?:)
şey bugün eksi kapar diye şort açtım..mb dan ek tedbirler beklıom...ytd degildir