9.69 garanti
Altında yaslanırın pozlara
9.69 çok manidar benim için
Printable View
9.69 garanti
Altında yaslanırın pozlara
9.69 çok manidar benim için
10 yıldır aktif piyasada batıyorum
abi bu kadar Büyük bir eksi rezerv a dan z ye herkesin duyduğu bildiği bir tren görmedim...
tüm ülkeyi trene bindirdiler..
https://img3.aksam.com.tr/imgsdisk/2...91795646_2.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=4hcWsfuwbg0
Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem yol bana gelsin
bence eksi rezerv haberi özellikle pala ve avanesi tarafından sık sık pompalandı piyasaya a
maç ben ve ayıcıklarımın saflığından yararlanıp sazan gibi atlkayacağımızı bildikleri için ütmekti neticede ütüldük :vk::vk:
Naci bey 130 milyar dolar satışı ve eksi döviz rezervi sorusu ile yabancı gazetecinin sorusunu es geçti bana kalırsa en önemli sorularda açılımlarında
sözde şeffaf olacaklardı
garan_ ilk destek 9.76
dun bankalarda tavan beklerken bugun kısmet pegasusa mı vuracak acaba...
kac gundur hıcbır xu030 kagıdı tavan olmadı... yakısmıyor...
Yok yaw bu hafta biz misal 153X-157X biraz da artarak pozlandık 155X en uygun yerlerindeyiz..
Dip-tepe / diz-omuz perspektifinde 3 günde yenen puanı ki o bile -4000 eder,
TA geçen Cuma'nın dibinden bugünkü tarihi zırwaya dip-tepe'li şeetmişin ama.. )
Biz göbek-tepe ortaladık özet.. Marka tarihi isim göbeklitepe'den boyundayız yani.. )
Tepeye yaklaştı artık heran dönebilü
pegasus özel sektör olduğu için ilk o davrandı haliyle... ağa devletin malı bedava yav... şu mallar bu fiyata şaka gibi olacak iş değil...
yurtıcı once acılıcak dıye o onden gıttı gecen aylarda... yurtıcı agırlıklı calıstıgı ıcın... thy takıp edecektır...
cok ıyı fırsat verdı aslında ve sınyal etkısı yarattı pegasus haftalardır thy ıcın... pegasusu bılmem de hala buyuk potansıyel var bana gore thy'de...
13.30 geçerse yaz abi..
Eur/Usd 1,2240 civarı az shortingen daha..
Badem style bir çakılış bekliyorum..
Piyasada ayı ol boğa ol piyasa sana bi şekilde verir
Ama bi pozda olup şımarıp karşı pozdakileri aşağılamaya dalga geçmeye başlarsan piyasanın tokadı ilk sana iner..
Kimse piyasadan büyük değildir..
Gördüğüm aşırı bir güven var boğalarda..
1565 cort1 bölük
-Eksi kırık makas isterük..
Yüklenin ayular kan isterük bizonun boynuzu kırıldı kırılacak, ha gayret :he:
Yanlış düşünüyorsun..
3.60 larda dolar..
Bu kadar dolar toplamışken vatandaş asla kazandırmazlar!!! dendi..
6tl de ..İmkansız bu dolar mevduatçılar mı kazanacak dendi..
7-8 8.50..
Valla buz gibi de dolar mevduatçılar kazandı yani..
2018 de borsa ucuz dendi..
2019 da da ucuz idi
Hala ucuz deniyor..
Yani..
Eksi rezerv haberi pompalayarak milleti dolar trenine bindirdiler gibi bir şey bile duyduğumuza göre burada, dönüş cidden çok yakın. Galiba giden 120 milyar doların 8.50'ten bozulup şimdi 5.40tan toplanacağını düşünenler var. Uyandırayım 6.85ten damat berat piyasaya dağıttı. Şimdi 13.00'a kadar dolar toplayacak merkez bankamiz.
Rtalb'in önünde dün eylem vardı. Bugun klgyo'yu inceledim sanırsam tüm türkiye almış. Çok kelleler gidecek.
Normalde bu spk bıdıbıdılarından hisse fiyatları ile ilgili bişi yazmıyorum ama burada Eregl ye çok pahalı yazdığın gün,tutamadım kendimi ve kamyonla alıyorum çünkü bedava diye yazmıştım short24 e. O gün 10TL ler civarındaydı sanırım. Temmuz'da 8.5 dan almaya başladım, işte 10 lara kadar da topladım. Eregl şu anda da pahalı değil bu arada...
Tüpraş'da 75-85 arası alınmıştı zaten...Neden? Bedava mal çünkü. Bedava verilen mal alınmaz mı???