VİOP 1.40 artı.
Printable View
VİOP 1.40 artı.
Bozayiyi yenmek o kadar kolay degil. Ukranyayi dagitmaya basladi. Evinde vurmak lazim. Bati bir demokrasi getirsin sunlara.
Bir de bati karsitlarinin internetini kapatsalar guzel olacak. Hatta araba, televizyon, telefon, ucak... hepsini ceksinler, biraksinlar colde bedevinin yaninda ya da buzullarda bozayinin yaninda yasasinlar, nasilmis dunya bati icatlari olmadan gorsunler.
Monako da AB yaptirimlarini uygulamaya karari almis.
Bayraktar derleme. Bazilari yeni.
Günaydınlar Komedyenden bu kadar olur.
Hem Amerika'da hem Ingiltere'de oldukca kapsamli onlemler aliyorlar. Sadece hesaplari durdurma degil, el koyma da var. Ev alanlarin evlerinin bile asil sahibi bulunana kadar arastirmaya baslamislar. Yani baronlara etkisi olacak elbet.
Yeterli olur mu bilinmez. Rus Halkini da etkileyecek seyler yapmalari lazim. Yaptirimlar ise yarar mi gorecegiz Putinden kurtulmak icin. Yoksa bizdeki krazeenin aksine, bu krazee dunyayi savas meydanina dondurecek gibi.
Bayraktar battle-tested oldugu icin ilerde bize iyi gelir saglayacak.
Insanlar sevmiyor olabilir seyle alakasindan dolayi. Ama ulkenin o kadar parasini yedi, bize niye para kazandiracak birseyler kalmasin.
savaşlardan sonra 3 ordu kalır :
YAS TUTANLAR ORDUSU
HIRSIZLAR ORDUSU
ÖLÜLER ORDUSU
BERTOLD BRECHT
Ben mi olaya farklı bakıyorum diye düşünürken bir üye şunları yazmış. Paylaşayım dedim.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...89#post5811789
Ukraların sosyal medyada paylaştıkları görüntüleri hiç doğru bulmuyorum.
Birilerini daha çok kızdırıyor, farkında değiller.Kendi bacaklarına sıkıyorlar.
Fransa Total'le Rusya'daki faaliyetlerini görüşüyor- bloomberght.com
Fransa Maliye Bakanı Fransız hükümetinin enerji şirketleri Total ve Engie'nin Rusya'daki operasyonlarıyla ilgili görüşmeler yaptığını söyledi
Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire bir televizyon kanalına verdiği mülakatta Total ve Engie ile Rusya'daki faaliyetleri hakkında görüşmeler yaptığını açıkladı.
Le Maire konuyu Total CEO'su Patrick Pouyanne ile görüştüklerin belirterek "Kendisi durumun ciddiyetinin farkında. Birkaç gün içinde şirketin faaliyetlerine dair karar alınabilir" değerlendirmesini yaptı. Bakan, Engie'nin durumunun ise daha farklı olduğunu söyledi.
Fransa'nın bu adımı BP ve Shell'in Rusya'dan çıkış kararının ardından geldi. Birçok şirket Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası ülkeden çıkma kararı aldı.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/fransa-t...usuyor-2300233
Goruntu paylasmadan once saldirmaya baslamisti. Paylasmasalardi da devam edecekti. Ayrica paylassinlar, ben zevk aliyorum bozayi vuruldukca. Krazeee dunya savasi cikaracak nerdeyse.
Onlar da ne yapacaklar, karsilardinda koca guc var. Halkina moral asilamaya calisiyorlar.
50 kmlik konvoy Kiev'e kadar geldi, birseye yapamadilar mesela. Hadi hava yardimi var diyelim. Ormana birkac insan saklanip birkac tanki ayni anda vuramazlar miydi acaba.
Almanya yan cizemez artik. Meclisten gecirdiler, ilk kez aktif bir savasa silah yolluyorlar, SWIFT'i hallettiler, Nordstream'i kapattilar. Onlar icin oldukca onemli bir politika degisikligi.
Vakit olursa surda uzun ve detayli bir yazi var: https://www.tabletmag.com/sections/n...-russia-policy
Rusya'nin isgali ile bir degisim geliyor. Dunyanin enerji sorunu cozulecek, kim bilir bizler icin hayirli olacak ilerde.
Bakalım Rusya Ukranya dan çıkan paralar nerelere gidecek??
Hepsi Dubai'de.
O yuzden Nahyan cekimser kaldi ya BM oylamasinda.
EMTİALAR...
20 KRŞ İNDİRİM GELDİ YA, AL SANA 1 TL ZAM FIRSATI
https://i.hizliresim.com/n25rx4e.png
Aman gelmesin. Adamlar pesimize dusecek yine. Kac senedir Halk Bankasinda ugrasiyoruz zaten!
SONER YALÇIN IN BUGÜNKÜ YAZISI... TAVSİYE EDERİM, OKUYUN
https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...kolay-6980628/
Koronavirüs Bilim Kurulu yarın, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanıyor. YARIN SAAT 18.00’DA bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere.
KKM ın ilk 3 aylık bütçeye maliyeti 23 KATRİLYON ( ESKİ PARAYLA )
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
02/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
LPG Oto gazda 61 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Bisiklet almaktan başka çare kalmadı.
Korona bahanesi ile ,Eski - Yeni ,Ucuz- pahalı demeden,millete otomobil aldırdılar, Şimdi de her akşam , akaryakıtan pompa yapıyorlar..!!
Bu padişahın hikayesine benzemeye başladı...tekrar anlatayım,devamlı padişahın biri vezirine halka vergi dayatması yaptırır sonra halkın görüntüsünü sorarmış,bu epeyce devam etmiş halk umursamazmış,bir gün vezir koşarak padişahın huzuruna çıkar,haşmetlim halk zil takıp oynamaya başlamış der,hemen padişah bütün vergileri indir der,vezir sorar neden der zil takıp oynuyorlar,çok tehlikeli durum kellemi alır bunlar,ne kadar benzerlik var şimdiki durumlan:he:
Sagolasin, okudum. Comrade Soner dokturmus. Bozayinin sozcusunu de Tayyibin medyasi gibi blokluyorum. Hirsizin hic sucu yok mu.
Finlandiya niye NATO'ya giriyormus... Bir tane saldirgan vaktinde St. Petersburg'a yakinsin, guvenligime tehditsin, sinirlarini 20 km iceri cekeceksin diyor. Kabul etmeyince de Finlandiya'yi isgal ediyor. 200 bin Finli oluyor ama -45 derecede puskurtuyorlar bozayilari tanklarin deliklerinden iceri molotof atarak. Finliler kazaniyor. Sonra da aynen simdiki gibi savas acmadan ozel operasyon diye saldiriyor kaybettigi savastan sonra imzalanan uluslararasi anlasmalari ihlal etmemek icin bozayi. Topraklarinin %10'unu kaybediyor Finliler.
Bunu ABD'ye yikmak yerine Finlilerin yanibasinda boyle bir dengesiz varken kendini korumaya almaya calismasi olarak gormek daha dogru olur bence.
Kar_adam yediler bizi kuslarda. Bu et mundar oldu, ise yaramaz artik. Direnis uzasa da bozayi zarar gorse, o benim tesellim olur.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: AB, Türkiye'nin yaptırımlara katılması noktasında bir talepte bulunmadı. Rusya'ya karşı yaptırım uygulama gibi bir düşüncemiz yok. Doğalgaz, turizm, tarım gibi ticari ilişkilerimiz var ve ülkemize zarar verici bir hamle yapmak istemiyoruz.
Yapılması gereken emparyalist düşüncelere karşı ve planlara karşı hazır olmak.
Biz daha bop u anlamamışız.
İçimizdeki siyasiler onlara çalışıyor.
ATATÜRK gibi lider yok ortada.
3 krş görünce çark edenler dolu
Ben zaten VATANIM için uğraşan yokda derim.
Tarım ve hayvancılık bitirildi.
ab uygulamalarını geçmiş iktidarlarda yaptılar.
Fabrikalarımızı peşkeş çekmek gibi
Erbakan Etbalık arazisini sattı sonra en son Koç taydı.
Doğana satılan Petrolofisi kısa sürede dolar bazlı kaç kat fazlaya satıldı böyle çok olay var.
:vk:
Yahu Montrö yü kaldıracaklardı.
Annan planına evet dedirtti.
18 adaya gık yok.
Hala elnusra cılara maaş veriliyor.
Daha neler neler yaşandı.
Lozan da neymiş.
yunan kazanaydı diyene gık demedi yönetim.
Orduyu yipratmak onlar icin bir sey degil
Orta Asya nin koylerinden Mogol Turk Tunguz butun genc erkekleri toplayip suruyorlar istedikleri yere
Hicbiri Rus degil. Orta Asyayi birak Dagistan Cecen Cerkez oralardan da cok toplamislar
Ulan bu Ruslar amma zeki ya. Bir tane Rus kullanmadan ulke ele geciriyorlar