200 sayfa daha doldurunda hemen acayım başlığı .
Printable View
200 sayfa daha doldurunda hemen acayım başlığı .
bu sefer öyle olmayabilir...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1730&page=220
bu arada gelecek yıl enflasyonun bu seneden daha beter olacağı konusunda pek çok kişi hem fikir sanırım...o zaman endeks ve hisselerde düşüş beklemek pek mantıklı olmuyor...
düzeltmeleri seans içi hızla yapıyor ve yine yukarı atıyor...shortörler için en kötü senaryo bu...bugün 8.000 puan bastı...sonuç? zirveye yakın kapanış...
vadeli yılı 300 bin kapatır mı acep? şahsen kapatırsa şaşırmam...kapatmazsa şaşırırım...
Bu sefer ben açacağım topigi
Azcukta ayı kardeşlerimiz sevinsin:oleyo:
Yeni başlığı sn meyus yada sn KaraKemal açsın bence
Bir Boğa nın açması topike bereket getirir
Son üç aydır artık gerçeklikle bağını koparmış bir para ve maliye politikası var. Bizde normalleşme ne zaman olacak ? Ne zaman ortodoks para politikalarına geri dönülürse (hiç olmazsa kağıt üstünde geri dönülürse ) o zaman olacak . Bu yapılana kadar piyasada olağandışı fiyat hareketlerine devam .
Not : Bu olayın çok fazla sürdürülebileceğine inanmıyorum. Bir yerden sonra pes edilecektir. Xu30- u dolar bazında 1,65 cent civarında tutmak istiyorlar . Yalnız özellikle endeks kontratlarında artık pozisyonlar kapanmış . Alıcı tarafında teb harici kimse kalmamış bence buna dikkat edilmeli .
sabah uyananlara sürpriz var
Mukemmel atamalar ekonomi artik şaha kalkmakla kalmaz valla nereye gider bilemedim. Bebe giyim ve tayt ureticisi bakana çorap ureticisi yardimci atamislar. Hayirli ugurlu olsun. Sonra diyoruzki yarin merkez ne yapacak. Ne yapacak amk.. hazirmiyiz kopruden onceki son cikisa. 16 17 18 19 20 .... looding.
BG store diye üst segment çocuk giyim markası bu bakan Nebati'nin miymiş.
Faiz düşümünün hiç bir işe yaramadığını Nebati bakanın kardeşi mi yeğeni mi ne Bloomberg röportajında dedi..
Bakalım ne olacak..
Kıpırdamadan dururlar inşallah..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pas gecerse 20 ye kdr devam bence . 12puan artirmali . Biran evvel yapmali . Beklerse 20 puan artirmak zorunda kalacaklar . Ulkenin icinden gectiler .
Şey,!!! Bişey diyecektim unuttum:)
Venezuela modeli mi uygulaniyor fikri olan var mı aklımı kaciracagim
Adam açık açık söylüyor senin kıçı kırık bi maaşın var benim koskoca firmam var diyor. Pozisyonu ona göre ayarlarım sen ezilirsen ezil diyor. Çok korkunç felaket bir durum...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok mu 1 bürokrat ..
yanlışları söyleyecek, sonra istifa edecek...?
Fed gece kararı sabit bırakması ardından yurt dışı borsaları yüksek işlemleri görerek sabah açılışta ise doların zirve tazelemesi
Dolar 16 -17 aralığına bir iğne bırakma ihtimali var.
Gidişat panik hale getirmek yerine fırsata dönüştürenler kazanmaya devam edeceğiz başarabilirsek
Bu işin sonu stagflasyon ve ödemeler dengesi krizine kadar gider.
Bu kurla banka mevduat dengesi heralde %70 döviz olmuştur bu bankalar bunu nasıl hedge ediyor hedge ettikleri yer neresi ise orası bayrağı çekmiş tir
Faiz arttırım olasılığı bence sıfır, kesinlikle 100 baz puan veya üstü indirecekler. Ama faiz indirim metni ile konuyu yumuşatmaya çalışacaklar. Bu indirimden sonra 6 ay indirmeyeceğiz vs vs.
Ama maalesef ülkenin içine ettiler. Çok övündükleri kişi başına gelirde bile 2002 nin altına düşmek üzereyiz. G20 nin altına düştük zaten.
Bakan yardımcısı diye gelenlerin cv lerine bakın bi.
2001 i solladı geçti son in Law, taytci ile gazeteci
MB'da üst düzey istifalar oldu, bir şey konuşmadılar ama ayrıldıktan sonra Naci Ağbal'ın yazısına filan atıf yapan oldu.
Ancak o kadar yapabildiler, benim hakkım helaldir kendilerine ne yapsın adam. Çoluğu çocuğu kariyeri olan insanlar, demek içeride de iyi kötü laf anlatmaya çalıştılar, olmayınca da onuruyla istifa etti daha ne yapacak ki devlet memuru.
200 indirim bekliyorum...
Umut dünyası...
15.24 gördü dolar...
Alıcılar sabırsız.
Yeni bakan yardimcisi corapciymis . Bakan kiytirik iki dukkani var ben nureddin nebatiyim oyle yasarm diyip kendini bir halt sannca yardimcisnnda corapci olmasi cok onem arz etmiyor artk .
Ulke savruldu yazik oldu .
İngiltere de TR kredi kartları geçmiyormuş..(sabah okudum)
MERKEZ BANKASI 1 haftada 4,5 milyar $ satıp, hala faiz indireceğim diye nara atıyorsa ve hala USD/TRY 15.XX civarında olması hiç kimsenin bu artıştan sorumluluk almaması
Daha seans başlamadan benjamin günlük yevmiyeyi koyuyor cebimize
1994, 2001, 2021 hep aynı senaryo. hep aynı zihniyetin seçilmesi. bu insanlar terbiye edilemez. eğitilemez.
z kuşağı tek umut.