Garip olan bazi bankalar opsiyon yapiyor bazilari yapmiyor.yasaklandi diyen var.
Garip olan bazi bankalar opsiyon yapiyor bazilari yapmiyor.yasaklandi diyen var.
Ziraat 60 bin USD 32 gün %2 verdi bilginize
Kalp krizine ne kadar yakın olduğunuzu nefesinizden (burundan) ölçen cihaz yapılmış.
Müjdeler peş peşe geliyordu .. En ucuz kalan yeşil soğan , bu fiyatlardan almayan pişman olur , tanzim satış koş vatandaş.
Dış ticaret açığı 109 milyar 539 milyon dolarla rekor kırdı
Türkiye 2022 yılında 109 milyar 539 milyon dolarla cumhuriyet tarihinin en yüksek dış ticaret açığını verdi. İhracatın ithalatı karşılama oranı da yüzde 83'den yüzde 70'e düştü.
Turizm geliri yüzde 53, gideri yüzde 130 arttı!
İhracat % 12,9 artmış. Bunu söylemiyorsunuz ama.
Not: Bu mesaj size değil trol arkadaşım Sn Sugosu82 ‘ ye yazılmıştır. O beni anlar.
Ahanda haberin linki.
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...i-7574671/amp/
Kkm ile ilgili yeni yazı vakıfbanka gelmemiş henüz. Akbanka geçiyorum şimdi 35 günlük yüzde 30 üzerinden parayı bağlayacağım. Tl dönüşümlerine faiz sınırı kalkmayacak gibi söylenti var bu sebeple böyle bir karar aldım. Beklesem mi yazının çıkmasını? Nedir görüşünüz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2023 yılına ait motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) birinci taksit ödeme süresi bugün sona eriyor. Ödemeler, gün sonuna kadar yapılabilecek.
MTV, taşıtların kayıt ve tescilinin yapıldığı yerin vergi dairesince her yıl ocakta yıllık olarak tahakkuk ettiriliyor. Uygulanan MTV, ocak ve temmuz olmak üzere eşit iki taksitte ödeniyor. Bu kapsamda ilk taksit ödeme süresi bugün sona erecek.
Söz konusu vergi, İnteraktif Vergi Dairesi'nden veya mobil uygulamasından 02.00-23.45 saatlerinde anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlar ile vergi tahsiline yetkili bankalar, vergi dairesi vezneleri aracılığıyla ve PTT şubelerinden ödenebiliyor.
Geçerli MTV tarifesi
Cumhurbaşkanı Kararı gereği bu yıla ilişkin MTV tutarları, yüzde 122,9'luk yeniden değerleme oranı yerine yüzde 61,5 baz alınarak hesaplandı.
Buna göre, 2023'te ödenecek en düşük MTV 219 lira, en yüksek MTV tutarı da 101 bin 152 lira olacak.
Pambuk eller cebe.
Reyize para lazim.
Dagitacak ki secimi alacak.
Syg,
burgan güldüren hesap kullanan varmı aramızda acaba..%27 veriyormuş gündelik olarak.nasıl sizce.yada günlükte en yüksek oran bumudur..
Enpara 28 yapmış
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Dudu senin hek... A temiz 10 veriyim.nakit ..bu firsati kacirma...,[emoji39]
Tcmb: Mevduatta liralaşma oranının yılın ilk yarısı itibarıyla %60’a çıkarılması ve yılın geri kalanında liralaşmadaki artış sürecinin devam etmesi hedefleniyor
Zorla guzellik olmaz.bunlari anlamak zor.zor dostum zor.[emoji39]
https://youtu.be/OnvexMQH37c
Merhaba, epeydir girmiyordum. Akbank vadeli açtım, sanki eft ve masraf var gibi. Açan arkadaşlar var mı acaba, masraf nasil kadirabiliyoruz. Dolar vadeli soran arkadaşlar için nkolay da dolar repo %4 veriyor ve stopaj %15.
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enpara kisiye ozel 29 veriyormuş keşke bana da verse de kurtulsam su nkolaydan sinirimi bozdu iyice...
4 puan fark olurmu bu kadar fark hic olmamıştı bugune kadar.
Qnb 29.50 1m ustu.
Akbank 30 veriyor 1 3 ay arası yeni para
Eski ye 29 veriyor
Ek 29329
Garanti'nin opsiyonlu ddm sözleşmesi. Dcd TL put opsiyonlu. Sözlesmeden görüldüğü üzere dolar düserse banka marji kendine alıyor.
Benzer bir ürün ykb'de de var. 7 ye kadar dolar faizi, ek olarak 12 de TL kkm faizi var.
Bloomberg ve A-para güzellemecileri ile tavandan THY alanlar birkaç günde şimdi yüzde 15 e yakın zarar mı etmişler?
TVF, seçime kadar BİST i destekler mi?
3-5 milyonluk Norveç varlık fonu 2022 de 167 milyar dolar zarar etmiş....
Ne para....
Kahrolsun Gidivanizm.
Ykb'den dün 7% brüt ile yaptım+12% TL kkm faizi, dolar getirisini vade sonu veriyor.
Garanti ile bugün görüştük, oran düşmezse onunla da yarın bağlayacağız. Normal oran 6.32% brüt, pazarlık vs 7.8% de anlaştık, opsiyon primini önden hesaba geçiyor fakat ek kkm faizini vermiyor, Orada bir marj oluşursa banka direk kendine alıyor, sözleşmede yazdığı gibi.
Doların düşeceğini veya bu seviyelerde kalabileceğini sanmıyorum. 90 günün sonunda en az %10 çıkmış olur, o nedenle TL tarafından zaten bir şey gelmez.
Arkadaşlar akbank kullanan var mı. Ben Bi parça vadeli açtım %30dan. 50bine kadar 5.10, 50bin üzeri 64tl eft ucreti yazıyor. 500 bin için 10tane 50bin eft yapsak 51tl oluyor, ama bir defada bu 64 oluyor. Senelerdir masraf, faiz ödemedim bana çok koyar.
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an kkm ye %30 veren banka var mı bir de dolar 25 olacak diyenler vardı %30-35 faizde buralar zaten normal değil mi