seçimlerin favorisi halen akp ve rte.
fakat düşüşler böyle devam edecekse seçimlerde akp ve rte'ye güle güle deriz çok net.
Printable View
seçimlerin favorisi halen akp ve rte.
fakat düşüşler böyle devam edecekse seçimlerde akp ve rte'ye güle güle deriz çok net.
Antalyalı eskortlar boşuna yatırım tavsiyesine başlamamış..
yeni gelenler "mart-nisanda çıkarım" dedi.
azıcık tecrübeliler, "mart nisana kalmaz bu iş, ben bilançolarda çıkarım" dedi.
ocak sonu şubat başında pala "tamam çıkın çıkabiliyorsanız" dedi.
bireysel yatırımcılar şu an kafesteki kuş misali. herkesi kafese aldılar kaçamazsınız dediler resmen.
strateji kuran bireysel yatırımcının bütün stratejisi çöktü. 1 ay önce ucuz ucuz denen kağıtların hepsi şu an pahalı veya ederinde geliyor göze.
ee var mı yeni stratejimiz? piyasayayı okuyabilen?
ABLAMIN ,dokunduğu ağaç kuruyor, Maşallah dediği çocuk 3 gün yaşıyor...Bir de emlak sektörüne el atsa...:)
asıl sorun orda, alıcı yok, ucuzluk yok. para babaları 5700den sonra "üstü kalsın" dediler. aslında mantıklı, seçime kadar 6200 olsaydı endeks %10 daha koymuş olurdu üzerine. %10 daha getiri için tombul parmaklar risk almadı. hele ki olacakları bilenler; geçerim kkm'ye, nasılsa kur riski de almamış olurum diye düşündüler. şimdi de muhtemelen ucuzluk istiyorlar geri gelmek için. o ucuzluk rakamını bulmak lazım sanırım.
şu an burdan mal almanın fırsat maliyeti ne? azıcık yukarı sürse maliyetine gelen ky kaçmak için can atıyor olacak.
Alış yerini yazdık arşivledik.
https://archive.vn/XAHxA
Altın kapılarımız kan oldu tayfunnnnn
bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem devre mi kesti o :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
ideal short bölgesini ve saatini tespit ettik, lakin short oynayamadık,
sonra gidip tepkiye alım denemeleri ve küllün zarar.. borsa pişmanlıktır
neyse ki portföyün üçte ikisini çekmiştim hesaptan, ayrıca hisse portföyüyle devam etmiş olanlara göre daha az zarar ettim falan diye kendimi teskin etmeye çalışyıorum.. zarara toleransım sıfır olduğu için elim ayağım titriyor
Ben teknük analez bilmem emme
Allahını seven ereğli de defansa gelsin.
EREGLİ de buraların altı ters fincan kulp mu
Dün dediğim gibi kısır döngüdeyiz. Düştükçe içi KY dolu fonlar satıyor müşteri emirlerinden dolayı, bunlar sattıkça daha da düşüyor. Alıcı yok, neden olsun ki bugün 100 liralık malı 3 gün sonra 90 a alacağını bilsen alır mısın almazsın.
Tam piyasadan mal çekmeye başlayacaz dükkanı kapattılar!!
La malmisiniz acsaniza dükkanı hazır müşteri geldi
endeksin kapanması olayı nedir ya..saçma saçma hareketler..salın kim ne yaparsa yapsın..
S...yim böyle işi. Mal satmayacaktin niye borsa açtın kardesim
Senin keyfine göre mi islem yapacaz?
Bofa'nın Viopta longladığını düşünüyorum. Akşam bakalım...
https://i.hizliresim.com/pnunoci.PNG
mesaj orada-FORUMDA duruyor...24 ocak mesajı ve o zamanki senaryo...KUTUMA-UZLAŞMAYA GİDECEĞİMİ İFADE ETMİŞTİM..ama bugün ve yarın tüm poz. kapatacağım.FARKLI SENARYOLARIM VAR......
böyle bir düşünce değişikliğini ifade etmek istedim.Madem buraya kadar aynı düşünce vardı..değişince de ifade etmek lazım..
bellı noktalar var..orayı kırarsa tekrar poz. açarım...
açtığında yukarı çekebilir.. vadeliyi..
kredili alım girenler varmış... Allah ne verdiyse 100-150 milyon adam başı yazmışlar..:)
Bugün RTE toplar otları hesap sorar yarına iyi başlarız diye umuyorum.
bu başlığı 306 kişi okumakta dır. bu kadar kalabalık olmamıstı. hay aksi umarım hasarlar büyük değildir.
Tebrikler abka
Borsacı dediğin duruma göre senaryoyu değiştirebilmeli
Ky bugün döküldüyse go go tar tar gelsin paralar
aman ha kımse barbut yapmasın.bir sıfırdan buyuktur unutmayalım.
Şu yüzde 20 de gelse artık.. devre kesme falan da olmasın. Neyse ne 3 günde olacak olsun. Bu kurallarla piyasanın kaymağını bofa yiyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/nyimr83.png
yarın karar verecekler hangisini çalıştırıcağına
89 günlük ortalama yani Ekim başından itibaren XU100 ortalaması 4700, oraya kadar geldik.
66 günlük ortalama yani Kasım-Aralık-Ocak - > buralarda mala girenler ciddi zararlarda, çoğunlukla yan tahtalarda olduklarını düşünürsek durum çok kötü.
Bir noktada fonlardan çıkışlar duracak zararın üzerinde oturacak millet lanet olsun diyip. Pala alıma geçmek için o noktayı arıyor ama bulamadı bir türlü