Yedik içtik güldük eğlendik. Son 2 saat sizin olsun. Ali Cengiz bitmez bugün :)
Printable View
Yedik içtik güldük eğlendik. Son 2 saat sizin olsun. Ali Cengiz bitmez bugün :)
Bunun için bazen siliyorum..zaten ekran gör. alınabiliyor..orada sorun yok.
..Eğer orta vadede çelişkili konuşursam her itiraza cevap veririm.
Ama borsa oyun terosidir.Çogunluk, mutabık ise o genelde olmaz.Ama düşüncelerimi de aktarıyorum..Bazen belli zaman sonra silerim.Çünkü bu forum ÇOK ONUYOR VE TAKİP EDİLİYOR.
ben kısa vade bakıyorum saatlik 240 dk ,
2.75 üzeri haftalık kapanışta dolar bazlı grafı paylaşırız.
daha önce verdiğim xu30 bayrak formasyonu sabah tamamlandı , seans içi düzeltmelerle devam ediliyor , bugun tacir spor vs da oyunda , düzeltmeler iyidir 27X2.75 =7425 bakkal hesabı olsun 2.75 üzeri haftalık kapanış yaparsak bam bam 2.85 devamı daha güzel...:) sabahta söyledim 2.75 anahtar bant trendin devamı için.
dip not 2.63 bandı destek noktamız bu zaman diliminde
Hisse vadelilerde hacim. Taşıma yoğunlaşmış esktra pozisyon da olabilir.
https://i.hizliresim.com/kcaiuwy.jpg
Arbitrajcıların alet edevatı Ereğli bugün. 2 gün sonra işleri bitince paçavra gibi atarlar yine kenara :)
ASTOR almak istemiyorlar onun yerine sigorta hisse EREGL vs alıyorlar bence.
Aykırı
@aykiricomtr
·
8d
Sahneye çıkmak için 3,5 milyon Euro isteyen Ajdar, turistik bir kafeteryada 80 TL'ye 4 saat boyunca Kürtçe şarkı söyledi.
ben gülben gelmeden büyük satış beklemiyorum :kahkah:
arkadaş miktarını hezaplamaya çalışmış. :he:
https://www.youtube.com/watch?v=iFPifaiIiVA
öyle Emlak hocam .. senin strateji bence gayet başarılı/mantıklı yükseldikçe az az eritmek .. zaten hisse çeşidide çok olunca.. endeks tepe yaptığında, senin kademeli sattığın hisseler arasından tepesini endeks tepesinden baya önce yapmış olanlarda çıkabilir/çıkar.. :)
Geçen bir sohbet odasında büyük şirket sahipleri temettüden stopaj ve vergi ödememek için kendilerine özel fon kuruyorlar hisselerini fona aktarıyorlar bunlar incelenecek vs diyordu.
Fpn aracılığı ile içeriden ticaret var mı yok mu o da incelenmeli.
engka hariç herşey son 2 ayda uçtu :he:
bunda tık yok :he:
BİST100 240 dk lık grafik de 7.200 rakamı bollinger bantı üst değeri olarak görülüyordu!
https://i.hizliresim.com/c9sjcf6.PNG
Çok söyleniyor baktım çok fazla nakiti var, tehlike geçer ise fazla nakiti olan şirketleri sevmiyorlar yatırıma sokmasını istiyorlar. Yani kasadaki nakite PD/DD üzerinden 2 kat para ödemenin manası olmuyor. Genelde yatırımcılar borçlu ama ayakta olan operatif şirketleri seviyorlar.
O para Türkiye'de ise na ala, yurt dışında ise buradan ihale filan vermezler.
https://i.hizliresim.com/hcr9zb6.jpg
Endeks güçlü durumdayken direnç aranmaz. Sadece mal kaptırırsınız. Dönüş için günlük güncelleyeceğiniz yükselen stop belirleyin ve devam edin. Tavsiyem çok hacimli kırmızı barlar arka arkaya gelmiyorsa , kapanışı görmeden de stop yapmayın.
Milyonlarca dolar malı olanlar düşünsün tam dirence değince,zirveden satmayı..
Viop30 da al-sat yapmaktan başım ağrıdı... inanın terste kaldığımda anında hareket hangi yönde ise poz değiştiriyorum....aynen robot 🤖 mantığıyla yapıyorum işlemi.... bu yöntem ile hep kâr yazıyorum
sistem geride kalan tahtalara biniyor bugun bankalarda uyguluyor , çeliklerde uyguluyor
tamam mı bu kadar mı
Şirket ederleri kadar ortalıktaki para da önemli. Son dönemde herkes milyarder olmuş, ne yapacağını şaşıran büyük kumarbazlar var bence.
Ev ve arabada da ivme bitti deniyor.
çok Eskiden Benim bulunduğum şehirde her hafta sonu mutad asayiş kontrolleri yapılır ruhsatsız silahı külahı olanları toplarlar üstelik yatırırlardı ..şimdi bakıyorum ne aşayiş kontrolü ne trafik kontrolü hak getire.. ateşli silahla yaralama yapan bile denetimli serbestlikle dışarda ..olur şey değil ..Trafikte bile neler oluyor görüyoruz haberlerde vs.de hamile yaşlı demeyip çoluk çocukluya saldıranları silah çekenleri ateş edenleri ..Mümkünse 2 tane bulunduracaksın diğerinin tutukluk yapması ihtimaline ortalık o.çocuğu kaynıyor .. işin sırrı olmazsa olmazı adım başı silaha sarılma hafifmeşrepliği yapmadan ..son çare
Tepeyi bulduysanız bana da soyleyin:)
ISCTR'de SISE aktiflerde önemli bir yer tutuyor, Kavcıoğlu onu kısmi bölünme ile veya satarak elden çıkar kredi vs ver diyebilir bence.
Holding projesi hep vergi çok çıkıar diye erteleniyordu, yeni kanunlar ile daha kolay olabilir. Koç ve Sabancı sürekli bu tip hareketler yapıyor son dönemde.
sayın "berkimcans" Lineer Regression Parametresini seanslık peryot'ta mı kullanmayı daha mantıklı buldunuz ?
https://i.hizliresim.com/xbpmv03.png
Bence herif yüksekten short açmasınlar diye vadeliyi düşük tuttu son yarım saat gaza basacak.
Ekonomi düzeldi havası bu hafta sürmesi gerekir.
boşkuşş,
çalı dibinden çıksan artıkın.
aristo piyasada fordçular var, diyor.
mevzu bölgeyi koru. asdasds. :he:
Temmuz kapanışı böyleyse Ağustos üfff
Çok şükür bugünde tepeyi bulamadık
Olacağı buydu.Çoğunluk mutabık ise o iş olmaz...O zaman ümidimiz ,DOLUNAY...29 saat sonra.Artık yarın kapanışa bakacağız .:)