o filmin oyuncuları İmamoğlu ve Mahsur bey olarak değiştirildi siyaset böyle birşey :)
Printable View
Yok dayucuğum 10.942 maliyet şortta zararda bekliyim, makine en son mertabimde idi :)
Gerçi bugün real time online olmuyarak 11.020 den bi dene daha atarak ortalamayı 10981 e çeksemde sıkıntılı durumdayım yani.
Bi ayu çıksa bi daş düşse deye duaya çıkıcaz, zalımın oğlu gram gevşemiyor itne, mınakoyu ben büüüle borsanın :drunk:
11762 haziran short
Mal dağıtıyorlar gibi geliyor
Hisselere henüz dokunmadim
Özgür Özel - Numan Kurtulmuş görüşmesi sona erdi
Özel'den yeni anayasa talebine tepki: İnsanların yoksulluk, işsizlik, açlık, güvencesizlik gibi üst düzeyde beklentileri varken, yeni bir anayasa toplumun taleplerinin neresindedir bir tartmak lazım. Anayasaya uyacaksak değiştirelim
İzlemek için: https://youtube.com/watch?v=eoRQUqXk8WQ
Ben uyardım essekoglu essegi
Mod değiştirdi :he:
https://twitter.com/Kombucu_/status/...opmv4oK2g&s=19
Tokatçı kendi kutundan çık savundukların kendi kutularından çıkıp bunu dolarese çevirdiği çok oldu.Global bakmayı dene eğer bu piyasada olucam diyorsan paranın dini ırkı olmaz diyen kim google sor :)önemli olan yapacağın hamlede şartlar oluşmuşmu getirisi götürüsünü hesaplamak
TVuklari kestiler yaw,ihracat yasaklandı, vay arkadaş ,çivisi çıktı ülkenin...
Devlet her zam yapana neden diyemiyor,demiyor bu nasıl iş
Şimşek:Verimliliği Artıracak Yapısal Reformlarla Küresel Ticaretteki Yerimizi Daha da Güçlendireceğiz
30.04.2024 14:22:09 Şimşek:Verimliliği Artıracak Yapısal Reformlarla Küresel Ticaretteki Yerimizi Daha da Güçlendireceğiz
30.04.2024 14:22:02 Şimşek:Stratejik Konumuyla Türkiye Bu Eğilimlerden En Olumlu Etkilenen Ülkelerdendir
30.04.2024 14:21:54 Şimşek:Salgın Sonrası Yeniden Şekillenen Tedarik Zincirleri, Stratejik Rekabet ve Küresel Ticarette Parçalanma; Dost ve Yakın Ülkelerden Tedarik Eğilimini Artıyor
30.04.2024 14:21:48 Şimşek:2024 Yılı İlk Çeyreğinde Yıllık Mal İhracatı 257,6 Milyar Dolara, Turizm Gelirleri İse 56,3 Milyar Dolara Ulaştı
30.04.2024 14:21:42 Şimşek: Martta yıllık dış ticaret açığı önceki yılın aynı ayına göre 26 milyar dolar iyileşerek 92 milyar dolara geriledi
30.04.2024 14:21:35 Şimşek: Yıllık dış ticaret açığındaki iyileşme eğilimi sekiz aydır kesintisiz devam ediyor
30.04.2024 14:21:28 Şimşek:Programımız çalışıyor
KUDÜS'TE İSRAİLLİ BİR POLİSE BIÇAKLI SALDIRIDA BULUNAN TÜRK VATANDAŞI, İSRAİL POLİSİ TARAFINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ-POLİS AÇIKLAMASI - Reuters News
:drunk::drunk:
Dr. Öğr. Üyesi Tuğberk ÇİTİLCİ
@atugberk
·
49d
KUDÜS'TE İSRAİLLİ BİR POLİSE BIÇAKLI SALDIRIDA BULUNAN TÜRK VATANDAŞI, İSRAİL POLİSİ TARAFINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ-POLİS AÇIKLAMASI - Reuters News
duvaR
@gazeteduvar
·
1 sa
Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu tebrik etmemiş; nedenini ise, "İhaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" söyleriyle açıklamıştı.
Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt geldi: Daha önceden kimlere neler söyledi ve bugün hangi çizgide, ona bakmanız lazım
Dervişoğlu üzülme ilk resmi günlerden bir tanesinde el sıkışırsınız kimler kimlerle el sıkışmadı:)
bozkurt açtın mı pideciyi..
israilliler inat olsun diye tatile türkiyeye gelebülü..
deniz kenarı biyere açarsan iş olur bence. :drunk::drunk:
aynı durumda biz olsaydık..
adamların bizi protesto edecek markamız bile yok.
yere dökecek kadar bile olsa.
niye.. herşeyi gavura satmışız.
uyumaya devamm....
integrali çıkaralım biz.. bilimi anca ihraç edelim.
cuma namazlarında filistinli kardeşlerimiz için dua edelim..
fetva makamı.. cuma hutbesini yazan makam..
dün A8 makam aracı sparişi versin..
şimşek ne diyor
hazirandan sonra itibardan tasarruf edebiliriz belki..
o nedenle şimdiden yapın yapacağınızı daha süre var deyor :)
çat... diyanet dün hemen sprarişi veriyor.
gümüş ons ve altın onsu iyi verdiler.......
İşsizlik rekor seviyede. TÜİK'in geniş işsizlik oranı %26.1,çalışma çağında olup bir işte çalışmayan %42.7
iki geçten biri ülkeden umudu kesmiş..
diğeri açlıktan ölmemek için çalışıyor.
:drunk:
Hisseleri de %60 verdim
Ayı kokusu aliyorum gibi
10bin üzeri tutunma fazla kolay oldu gibi. Bende de Viop poz yok.
Mevduat hesapları için ‘vergi’ kararı
bilin bakalım türkiyedeki geçiş garantili yollar, köprüler, havaalanlarının mahkemesi olması durumunda hangi temyiz mahkemeleri yetkili?
Teknik görüşüm soruluyor ben ayın 25 seneryoyu yazdım yukarda 3.13 satış beklediğimi belirttim formasyon bitimi ile bu bölgeden kar satışları geliyor.Bugun 3.09 bandından bir kapanış olabilir.Bozkurt er ryan durumunda onu kurtarıcaz:drunk:
yan tahta ve halka araz olmuş tepe yapıp alçalan tepe yapan tahtalara bu süreçte atlamayın aç gözlü olanları yutarlar oralarda bu ara :)
bir zamanlar anadoluda dersin, anlatırsın işte.
http://inci.sozlukspot.com/w/1995-%C...at%C4%B1yorum/