Rica ederim.
Bu konu çok gündeme getiriliyor.
Yazıda çekilmelerinin sebepleri gayet net açıklanmış.
Printable View
Müttefik devletlerin M.Kemal ile savaşmaya cesaret edememesinin nedeni Çanakkale de uğradıkları yenilgi ve ağır kayıpları olmalı.
Buna Rusya nın silah ve mühimmat desteğini de eklemek lazım gelir sanırım.
büyük babamız ATATÜRK ü ölüm yıldönümünde bize bıraktığı güzel ülke için saygıyla anıyoruz siyasal islamcıların elebaşları maskelerini takarak yalandan anıtkabire gittiklerini çok net biliyoruz yanlarında şizofren zihinlerini götürerek slogan atma terbiyesizliğine devam ediyorlar Türkçülük pozları veren mafyanın siyasi ayağı hiç oralı değiller yurtsever insanlarımızın anıtkabire akınınI sevinçle karşılıyoruz gençlerimizin ATATÜRK e sahip çıkması ilerisi için umut verici görüyorum ülkemizi siyasal islamcılara teslim eden günümüz morukları yirmibeş otuz yıl sonra olmayacaklardır chp ona göre politika izlemeli sürekli gençleri gündemde tutmalı onların sorunlarına akılcı kalıcı gerçekçi çözümler sunmalı vaatlerde bulunmalı bunları yüksek sesle söylemeli kiracılar için projeler hazırlamalı kk oğlu ve safraları chp den sökülüp atılmalı bunlar chp de kavga çıkarmak için çalışıp duruyorlar siyasal islamcılara ispiyonculuk yapıyorlar chp nin yükselişinden çok rahatsızlar dedikodu yapıyorlar özgürü beğenmeyebilirsiniz seçimle geldi saygı duymak zorundasınız yaşı genç hatalarıda normal karşılamak lazım hdp lilere mesafeli durmalı
Epey yıllar evvel tv de herkesin tanıdığı bir parti liderinden bir programda dinlemiştim, o zamanlar her parti her tv ye çıkardı, Mustafa Kemal Paşa, Kazım Karabekir Paşa'ya bir mektup yazar ancak mektup İngilizlerin eline , yani bilgisine bir şekilde, ulaşacak şekilde gönderilir , bu mektupta Mustafa Kemal, Kazım Karabekir e, vatanı kurtarmak için başka çare kalmaz ise Bolşevik olacağız der, bu Tiryaki Hasan Paşa taktiği gerçekten de önemli işlev görmüştür.
M. Kemal çok önemli bir stratejisttir., İngilizler ile de Rusya ile de çok önemli hamleler yaparak O günün koşullarında çivi bile üretemeyen bir ülkeyi masa başına oturmuştur, bu stratejik olaylardan biri de İzmir iktisat kongresidir bu da batıya mesajdır.
Ondan sonra gelenler anahtarı gidip ABd nin eline vermişlerdir. Biri yazdı yukarıda ABD burada vardı esasen diye, you tube da bir video bile var Erzurum da K. Karabekir ile ABD komutanı ordu denetlemesinde, Osmanlı bize işte bunu bıraktı konuşmayayım diyorum olmuyor.
Buna itiraz eden birine 1920 yılı İstanbul'unu ve 1920 yılı New York unu gösteren iki kısa filmi izlettim di , You Tube da herkes bulabilir , söyleyecek laf bulamadı, kime karşı savaşmışız, pazarlık etmişiz bir baksınlar .
Bu ülkede herkes çok akıllı ülkeyi laf salatası ile kurtarır, o gün yani Kurtuluş Savaşı ile elde ettiklerimizin kıymetini bilelim.
Akit ve benzerleri, bilançolarda yer alan Nakit ve benzerleri bölümüne benzemiş bilinçli mi yazıldı bilmem ama benzetme için kutlarım :evil:
Ben Öcalan hikâyesinden sonra MHp nin yüzde 9 oy alacağını beklemem artık , bu anket Bahçeli'nin ikinci Öcalan çağrısının etkisini içerir mi bilmiyorum ama millet geç idrak eder ama idrak ettiğinde de etmiş olur..
Bu anket ve geçtiğimiz seçim sonuçları için MHP oyunun bu düzeyde kalması çok ilginç 2002 de barajı geçemedi, şimdi de geçemiyor ama yine de yüksek sayılır, bu açıklanması gereken bir durum.
Geciyor gunler omur doluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=nLWJX2_AfOo
Bu ingilizi yetisen yeni nesillere iyi anlatmak lazim.
Felsefi olarak denebilir ki, bir ulus hakkinda sadece tarihi nedenlerle dusmanlik beslemek ne derecede dogrudur.
Belki bu dusunce gecmis yuzyillar icin dogruydu, ama bugun bu resme iyi bakmak lazim.
Canakkale Muharebelerinden bu yana, yenilgiyi asla kabullenemediler, ellerine gecen en kucuk firsatta bile bizim devletimize akla hayale gelmeyecek dusmanliklarda bulunduler.
Bugun ugrastigimiz bolucu terorun arkasinda bunlar var.
Ve nihayet ulusumuzu, icerdeki alcaklarla birlikte dizlerinin uzerine cokerttiler.
Bunlari evlatlara, torunlara iyi anlatmak lazim.
Medeni cagdas dusuncede bir aydin olmak bu soysuzlarin kim oldugunu gelecek nesillere anlatmaya engel degil.
Yetki bende olsa, sadece bu ulkeye vize uygular, hic birini yurduma sokmazdim.
Cunku emin olun, en masum olaninin bile genlerine islemis bir Turk dusmanligi virusu var.
https://i.hizliresim.com/ikvd0ix.jpg
İzmir'de bir yangında 5 çocuk hayatını kaybediyor, çocukların yaşları 1,2,3,4,5 ulan bari ara verip aletleri yıkasaydınız, olan 5 çocuğa oldu.
John Perkins
Sene 2005 türkiye ile bir alâkası olmayan john perkins kitabında anlatıyor; "kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. sonra onlara arabalarımızı satarız. sonra bankalarını satın alırız. o bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız. böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle. o ülkeye dünya bankası ya da kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. ayarlanan kredi "asla" o ülkenin hazinesine gitmez. o ülkede ‘proje‘ yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır. aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. bizim şirketlerimiz kazanır o ülkedeki birileri de nemalandırılır. toplum bu düzenekten hiçbirşey kazanmaz. ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur. bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkansızdır. plan böyle işler. sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki; "bize büyük borcunuz var ödeyemiyorsunuz. o zaman petrolünüzü satın, doğal gazınızı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin, askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, birleşmiş millletler de bizim için oy verin! elektrik su kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! onları amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın..." sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemleri ele geçiririz. bu, ikili, üçlü, dörtlü bir darbeler serisidir."
....Hayatını kaybedenlerin Fadime Nefes (5), Funda Peri (4), Aslan Miraç (3), Masal Işık (2) ve Aras Bulut Akcan (1) olduğu öğrenildi.
Haber konusu çok çocuk değil deniyor.
Bir kadına 5 yılda bu kadar eziyet yapılabilir mi?
Bir çocuk bile maddi manevi yetiştirmek büyük zorlukken kadını adeta damızlık gibi insanlık dışı kullanılması hiç mi garip değil...
Kadın fiziken ve ruhen çökmüş olmalı.
Adam cezaevinde, kadın çöp toplayarak geçimini sağlamaya çalışıyor.
Hangi filmde bu kadar dram var?
Bu kadın insan değil mi?
Devlet neden zorunlu olarak çocuklara el koyamıyor?
Batıda benzer durumlarda el konmuyor mu?
https://i.hizliresim.com/kryux0n.jpg
Arkadaki biber 79 gayme mandalina 50 gayme, memleketin çivisi mivisi kalmamış.
İthal muz olsa kokainden götürüyorlar diyeceğim, emme yerli muz.
Haaa... Domates bile muzdan pahalı.
Ben Ingilizlerin yerinde olsam Topkapi sarayindan baslar butun muzeleri talan eder buldugum butun tarihi eserleri gemilere koyar Londraya yollardim
Tarih boyunca Ingilizler hep boyle yapmistir. Ama ne hikmetse 5 sene boyunca Istanbulda hicbir seye dokunmamislar.
Acaip kusku verici. Cok acaip
G. Amed abi, tarihte bilirmiş.:kahkah:
https://i.hizliresim.com/4e71gee.jpg
Şimdilerde Gazze gazı ile gidiyoruz, Arakan müslümanlarını hatırlayan var mı?
Lafla peynir gemisi yürümez derlerdi. Ben bu devirde lafla ne gemiler yürütülüyor onu gördüm.
Mehmet bey videoda ne demek istedi yarın bir açıklama yapar mı bu konuda acaba
Trump Kurt sorunu hakkında konuşmuş
https://www.facebook.com/share/r/157Q1iQVoL/
Euronews de yakın bir zamanda böyle bir habere rastlamadım.
Ancak Bahçeli bugün Trump kazandığı için pek mutlu görünüyordu.
Trupm ın atadığı güvenlik şefi YPG yi savunan biriymiş.
10 ayda satılan 750 bin aracın tam %40ı ötvden muaf şekilde engellilere satılmış! bakanlık verisine göre engellilerin nüfusa oranı ise %6.9.
Millet dalaverenin icinden gecmis. Benim de akrabalarim var boyle engelli raporu aliyorlar 80-90 yasinda ana babalarina onun uzerinden araba aliniyor OTV odenmiyor
https://eksisozluk.com/300-bin-otomo...0922?a=popular
Hayret G. Amed abi doğru bir şey yazmış, 1 ay evvel Kütahya şehir hastanesine ehliyet kulak kontrolü için gittim, epey bir engelli raporu almak için gelen vardı.
TR de 3.5 milyon kayıtsız ÇALIŞAN CEP TELEFONU varmış.
G.Doğuda herkes kaçak tütün kullanıyor nerdeyse...
Yani vergi artırmakla çözüm olmuyor....
Halbuki makul vergi ile daha fazla gelir elde edilmez mi?
https://x.com/1283MKemal1881/status/...564691/photo/1
Bira uzun ancak çok etkileyici şekilde kaleme alınmış...
Bahçeli, yeter ki başkan değişmesin diye bu dramların üzerine soğuk su mu için diyor?
M.Kemal ölmeden tedavisini aksatıp canı pahasına Hatayla uğraşırken, son 50 yıldır bu bedeli bu milletin çocukları ne amaçla ödedi Bahçeli diyebilen yok mu?
Reha için çok güzel video çekmişler
Hadi iyisin Reha
https://www.instagram.com/reel/C-k1E...lvZjU1Y3l4ag==
https://youtu.be/D5d5NykjVis?si=W8BSrH59JkBm-5L8
Bu kadında vicdanın zerresi varsa, ben insan değilim.
Parasal sebepler yokmuş, o zaman o barakada niye kombi yok.
Neyse küfür etmemek lazım.
Tam bir kötülük çukuru.
Bir Roma Atasözü der ki: Siyaset; kuzuyu yemek için tilkiyle plan yapıp, kurtla birlikte öldürüp, sahibiyle yas tutmaktır.
Büyük Mezar Saray projesi ne zaman başlayacak ?
Hiç bu konuda hazırlık yapılmıyor.
Azrailin gelmeyeceğinimi düşünüyorlar.
TURUMP...........
Denilen ....ŞEREFSİZ.....uzun adamın dostuymuş....!!!!!!!!!!
O zaman......
Bizim...düşmana ....ihtiyacımız yok....amk....!!!!!!!!!!!!!......