Lütfü Bey çok teşekkür ederim, başka yerde akşamları takas bilgisi veren yok, eksik olmayın.
GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Lütfü Bey çok teşekkür ederim, başka yerde akşamları takas bilgisi veren yok, eksik olmayın.
Lutfu bey elleriniz dert görmesin.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
2,41ler gelmiş.sabah 2,40 da vermiş danışıklı değilse.bu fiyata olur mu dedikçe iyice düşüyor.Ne diyelim satın bakalım.ne varsa azar azar verdikçe almaya devam edeceğim.şu tahtanın haline bak yazıklar olsun.kur bu kadar gitmiş ordan zararın var bi de daha aşağıya verip burdan da mı zarar yazacağız.oldu.
ISIKLAR Bey merhaba, bu iş artık insafsızlık ve vicdansızlığa dönüştü, bu hareketleri yapan herkimse ciddi bir uyarı almadan durmayacak gibi bu işe bir yaptırım gelmeli artık, patron sahip çıkmalı yada tahtada satışa verdiği lotları elinden alabilecek bir büyük yatırımcı gelmeli, kendisinin de zararda olduğunu zannediyorum kaç ki ortalaması buradan satıyor, garip geliyor bana (YTD)
piyasa şartları geçerli.sonuçta satıcı varsa alıcı da uygun bulup alacak.bilemeyiz zararına satıyordur belki.inşallah çok daha iyi olur.bizim yapacağımız birşey yok.şirket uygun görürse alım yapar.
rezil ettiler tahtayı.hiç beklemiyordum.bu şekilde az lotla az işlemle fiyat oluşmasını doğru bulmuyorum.işte piyasanın kötü yanı bu.bunu da iyi kullanıyorlar.bu bizim borsamızdaki en büyük problem.