1 yıldır düşmeye devam eden KUTPO elbet bu düşüşü sonlandırıp yukarı dönecektir. Ortamın da bozulması hissenin kafasını kaldırmasını zorlaştırıyor. Tahta sahibinin işine geldi bu durum. Kademeler boş, düşük lotlar ile hareketler yapılabiliyor.
Printable View
1 yıldır düşmeye devam eden KUTPO elbet bu düşüşü sonlandırıp yukarı dönecektir. Ortamın da bozulması hissenin kafasını kaldırmasını zorlaştırıyor. Tahta sahibinin işine geldi bu durum. Kademeler boş, düşük lotlar ile hareketler yapılabiliyor.
Duserken gosterdigi perfornansi endeks cikarken de gorseydik...bu sirketin sahibi vizyon sahibi olsa kendisine guvenen ortak olanlari yoldurmazdi.Engel olurdu. Yaptigi isle degilde kucuk yatirimciyla ugrasip para kazanmayi tercih eden sirketler tabela sirketi olarak kalir
KUTAHYA PORSELEN In capida sahibinin capi kadardir.vizyon sahibi patron tahtasini dingonun ahirina cevirtmez buna izin vermez.
Kutpoda satışlar devam ediyor endeks artıda ama biximki 5,90 ları bile geçemedi...
Bir gün gelecek alacaklar. Onun için beklemek benim için en doğru seçenek.
Bi haber daha bir takit daha demektir daha sermaye artışı haberleri bekliyoruz
KUTPO*** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili
22.09.2017, 18:58:46
***KUTPO*** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili )
İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Esas Sözleşme Tadili
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 23.08.2017*tarih ve 2017/18 sayılı kararı ile fiili ana faaliyet konumuza ve bu kapsamda,*fiili ana faaliyet konumuzu oluşturan mal ve hizmet üretiminin işleyiş sürecine*halel gelmeksizin, yeni bir faaliyet alanı yaratılarak Şirketimiz karlılık ve*verimliliğimizin artırılması amacıyla, Şirketimiz esas sözleşmesinin "İşletme*Konusu" başlıklı 3'ncü maddesi (d) bendi hükmüne "her türlü enerji üretim, işletme, bakımı ve satışı yapmak*amacıyla, şirket kurmak, bu amaçla kurulmuş ya da kurulacak şirketlere ortak*olmak,"*ifadesinin*eklenmesi suretiyle, esas*sözleşmenin ekteki şekilde tadil edilmesine karar verilmiş olup, 22.09.2017 tarihinde*T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na izin başvurusu yapılmıştır. Kamuoyu bilgisine saygı ile*duyurulur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi