bana sataşma oluyor dostum...keyfimden yazmıyorum...benim ile ilgili bir yorum olmazsa bende şu saatten sonra yazmak istemiyorum...ama yazılırsa da mecbur cevap verecem...
Printable View
siz yazmayı bırakın kimse sataşmaz size artık .yazmayın artık
Profilde....68 arkadaş....
organize işler deselerde...hemen inanmamak lazım....araştırmak lazım...!!!!!!.....
Bu mabette organize işler olmadan olmuyor...!!!!!!!!....
Borsanın şeytanı...kerizin elinden parayı almak sevaptır derdi....!!!!!!!.....
haksızlık karşısında susmam. kekoya laf yok. o burda yazdıkları ile birde tvitten derinhisse nickli Tuncay hocam var onların yazdıklarında kağıd 4,40 civarında idi. kekoyu iyi bilirim tuncay hocamı yaklaşık 10 yıldır takip ederim. çok şükür bu iki kişinin yorumları ile durdoyu aldk 4,40 civarı verdik 7 civarı.
nitekim dünde geçtiği kağıtta yazdığını görünce hemen bende daldım bodoslama 4,26 dan bugün 4,46 dan verdik.
keko temelde iyidir. laf yok... sadece fazla aşık oluyor kağıtlara... seviyorum seni keko hocam..
çok değer verdiğim ve burada çok emeği geçen bir dostum bana şu mesajı yollamış...
merhaba nasılsın,cevap verdıkçe saldıracaklar verme bence sen doğruları yazdın boş ınsanlarla ile polemıge gırme yıpratırsın kendını
ben de bu arkadaşımın söylediklerine değer vererek artık sataşmalara cevap vermek istemiyorum...herkes bilsin ki durdoyu sevmeye devam ediyorum...nasipte olursa tekrardan gelirim...ben şimdilik tüm durdo yatırımcısına başarılar diliyorum..gönlüm sizlerledir..