Alttaki bataklık cümlesini görmedin galiba.
Printable View
Benim tahminim Bunların derdi piyasadaki kynin elindeki %10 hissenin peşindeler.....
Fakat böyle yaptıkça daha çok ky mallanıyor...
Yıldırma bezdirme haala devam ediyor....
Şirketin değeri patronun umurunda değilse ne yapılabilirki....
adamların umrunda mı küçük yatırımcı zarar etmiş hisse nerdeyken nereye gelmiş....
Zaten şirkette malı götürüyorlar Öyle ya da böyle.....onların istediği çakalları ve uşakları hisseyi toplayabildiği kadar toplasın zamanı geldiğinde mondiye aktarılsın....
Kendi aralarındaki paslaşmalarda bir oyundur zaten,yaptıkları filmin bir parçasıdır....
Mondiden herhangi bir açıklama gelmediği müddetce bilançoya kadar böyle sallanır diye düşünmekteyim....
Çakallar diyarında yem olmayın derim.....
Her şey çok güzel olacak ....Şişman kadın sahneye çıkmadan opera bitmez....Katolik nikahı yaptım... gibi vb...laflara kanmayın...bu laflar boş laflar.....!!!!
Eğer hisseyi çıkartmak isteyecekse mondi her halükarda çıkartacaktır Çakalları ve uşaklarıyla...!!!
Bugüne kadar herhangi bir böyle bir çıkış olmadı...
Kaç senedir zarar eden şirket,dolaylı yollardan zarar eden tabii ki....O kadar kaar etmesine rağmen 2.71tl görmesi bile çok komik bir olaydır bence..... bilenler bilir şirket zarar ettiğinde bile 2 tlenin üstündeydi yıllar geçti aradan dövize karşı değeri paçavra oldu....haala Çok komik fiyatlarda tutuluyor olması saçma ve apaçık düzenbazlıktır......!!!!
Umutsuz yaşanmaz diyelim umarım herkesin gönlünce olması dileklerimle....🙏🙏🙏
Borsada her şey olur.... bunun bilincinde olup..
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir..!!!
Bu ayda bitti
Dolar düşecek (4,50-4,75 TL)
Faizler inecek (%15 Altına)
Borsa Endeksi Çıkacak +120 bin
Tire : Şişman Kadın Sahneye Çıkacak
#HerŞeyÇokGüzelOlacak
....Yatırım Tavsiyesi Kapsamında Değildir...Maksat insanları korkutup, bezdirip malını sattırmaya çalışan ve çalışanlara kapak olmasıdır. O kendini biliyor...
Sn. Teksas. : %10 Küçük yatırımcıda ise, 1/3 'ü kısa zamanda al-sat yapar. Ama son 1/3'ü hiç satmaz. Eğer satarsa kottan çıkar pire.
Dolar , 5,80 %40 değer kaybederse, Faizler %10 altı olursa, Endeks şu andan itibaren 2 katına yaklaşırsa,,
Bu hikayeler hiç bitmez herkez bir tez yazar. Ben derim 3 Tl. sen dersin 1.30 senaryolar bitmez Pirede,,
Pireyi Deve yapmayalım, Pire KY. döven kağıttır. Hemde anasını ağlatır.
Büyük yatırımcılar ile dövüşmeye cesaret edemez. Derdi Biziz. KY..
Vizyonu bu kadar.
AL-Sat-Tut tavsiyesi değildir.... Arap bacı falan hikaye çıkmaz.
Nokta atışı arkadaşım...,Benim düşünceme göre %10 kemik küçük yatırımcı var onu demek istedim zaten amaç bunu yıkmak,bunu anlatmaya çalışıyorum yıllardır....Ve bunu yıkması çok zor gözüküyor bence.....!!!!
Bu hisse ben ne çok düşer diyorum nede çok çıkacak diyorum yanlış anlaşılmasın.... Mondi isterse kapalı kapılar ardından karar verilmişse eğer her yere götürür....benim şahsi düşüncem budur....,zaten olması gereken fiyat en az 1 $ Fiyatıdır.......benim yazılarımı okuyun geriye dönük de bakın kimi korkutmuşum satması için...,ah ah yalandan kim ölmüş......!!!!!!!!!
Bana gene iftira atanlara inanmayın Bunlar yalanla beslenirler bunlar iftirayla beslenirler bunların işi rantçılık büyük borsacı bunlar babanız büyük babanız gerçek spek işte alın size....,😉😂
Bu hisse çıkacaksa eğer o şahısın demesiylede çıkmayacak o dedi diye çıkmayacak bunu herkes anlasın....!!!!!
Bunların derdi sadece kendisidir her şey güzel olacak deyip kendilerine rant sağlayanlardır.....
Amerika’dan bugün s400 den biraz olumlu haberler geldi şahıs çoştu 😂😂
Gülermisin Şu şahısın yazdıklarına..ne desek boş nati kafa nati mermer.....😂😂
Lafları neresinden anlıyor akıl alınır gibi değil.....!!!!
Korkutup sattırmaya çalışıyorum ha ha ha 😂😂😂daha öncesindede ne iftiralar attın be yalancı Entirikalara devam spek maaş alıyorsun vb büssürü yalancılık işini iyi bulmuşun devam et.....!!!!!!!
Nokta atışı arkadaşım Tire pire ne dersen de...eğer hisse gidecekse patronun buna izin vermesi gerekiyor izin alındıysa eğer piyasa falan dinlemez heryere götürürler arzular şelale olur ozaman....!!!
S400 vb...şuan biraz toparlandı gözüksene tamamiyle olaylar toparlanırsa ilerde sorun çıkartmazlarsa eğer dolar 5 tl civarına ve altına gelir endex de 100 bini çok rahat geçer tahminim böyle fakat bizim İçerde ve dışarda düşmanımız çok olduğu için her an her şey olma ihtimali de vardır....!!!!
Sana katılıyorum bugüne kadar Mondi küçük yatırımcısını hep üzmüştür ezmiştir vb...herşey yapmıştır.....!!!!
Sırtlanlara yem olmayın çakallara dikkat edin...
Buradaki şahıslara yazılara bakıpta yatırım asla yapmayın Derim....!!!
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir.....!!!!
Kendi esas sözleşmesine bile zerre kadar saygısı olmayan, örtülü kar transferi yapan ve ısrarla denetlenmediği için yapmaya da devam edecek olan bu şirkete güvenim sıfırın altına indi. İlk yukarı yönlü hareketinde üçe beşe bakmadan satıp çıkacağım bir daha da bulaşmam buna.
SPK bile kayırıyor bunları dalga geçer gibi cevap veriyorlar, dava açıp senelerce sürünsem sonunda %1-3 kar payı kazansam ne olacak adam istediği gibi karı transfer ediyor bir daha kar açıklar mı o bile meçhul zaten bunların dümenlerine göre açıklasa da sonsuza kadar dağıtmasa karı oluyor hep bir kılıf hep bir dalavere.
Hissede teknik temel tutmuyor, Allah’a çok şükür ki borsa yatırımlarımla ev alabilmiş biriyim, ve bunca yıllık deneyimimle söylüyorum ki bu hissede manipülasyon var, bu hissede dümen var! Benim için büyük hayal kırıklığı gerçekten. Borsada çok daha düzgün ve güvenilir şirketler var yoluma onlarla devam edeceğim.
Elinde uzun süredir hisseyi tutan arkadaşlar sabrınızı takdirle karşılıyorum umarım hakkınızı alırsınız.
Saygı ve selamlarla,