En kısa sürede %100 bedelliye gitmek isteyecektir ! tabi önce bir 1.7x leri gösterip tahta uçuyor havası yaratarak !!! ansızın bedelli açıklar...hep böyle olmadımı bir çok tahtada benim ieyho mun neyi eksik :) sizin benim için değil kendileri için yapacaklar bu senaryoyu ;) rızacam 3 krş için tahta yükseltmez...illa operasyon çekmeli...bakınız nibaşın kıçı başı nasıl oraya buraya sekiyor ! çünkü onda operasyon çekiyor kıvranıyor mala ky. çekmek için....peki ya ieyho da ! kademe kademe alta üste baskı lot çiziyor...arada 3 ky. ye mal kaybetse 5 ky. yi bıktırır modu uyguluyor !!! tabi herkes sövüyor...rızacım gülümsüyordur ky. psikolojisi istediğim moda geldi diye :) hafif burnunu yukarı kaldırsa ky.nin kalan %sini de 1.4x a kadar toplar istese...
Rızacım SENİ 10kr a tread edecektim daha öncede ettim bilirsin...lakin bu sefer kumbara yaptım seni %50 den aşşa bırakmıcam :) Ben tahtaya olumlu bakıyorum sonuç olarak. Tabiki bu amaçla mal tutuyor alıyorum...aksi fikri yada beklentisi olan tam tersini yapmalı ! sonuç olarak beklentiler gerçekleşecek diye bir netlik yok...herkes kendi fikrine yatırım yapmalı yada gitmeli ! Ben tahta hakkında beklentisiz olsam yada negatif olsam saniye durmam !
https://i.hizliresim.com/lCmqa1.png