Originally Posted by
Hatİp Ağa
Yeter ki yenelim Ağam .Yenersek haftaici Tspor un deplasmanda Malatya maçı var .Malatya düşme potasına girdi .Maça asılacak .Tspor da artık kötü oynuyor deniliyor .Tspor Malatya ya da takılırsa bu da Gsray hissemize bir gaz daha verecek .
Şimdi iki maç puan kaybeden Tspor haftaya pazar sahasında basaksehirle oynayacak buradan başakşehirin galip cikma ihtimali çok çok düşük .Bu maç pazar günü saat 16:00 da ..Biz de sahamızda bjk ile oynayacağız .Sivas i bu hafta yendigimizii varsayıyorum.Bizim sahamızda bjk ile maçımuz 19:00 da basladginda Tspor başakşehir maçı bitmiş olacak.
Şimdi motivasyonu bir düşünün .Stattaki seyirciyi ve atmosferi düşünün .9 haftadır galip gelen bir Gsray ve şimdi Bjk i Yenersek gelecek olan puan farklı LİDERLİK .
Hayal etmesi bile muhteşem bu atmosferi .Ortam herşey müsait .Artık bunun için sadece olması gereken sadece SİVAS i bugün yenmemiz .Artık tüm iş bizim elimizde .
Saldır Cimbom .Ben fenerliyim ama sonuna kadar Cimbom u destekliyorum.Haydi cimbomum .Saldır aslanım .:rtfm: