kızılcık sopasıyla dövülmeyi hak ettim
bu lanet hisse takibimde bile değildi
nereden baktım şu takasa?
Printable View
kızılcık sopasıyla dövülmeyi hak ettim
bu lanet hisse takibimde bile değildi
nereden baktım şu takasa?
hakkında yazabileceğim iyi bir veri yok.
Şu an Türkiye'de bankalarda 200 milyar dolar civarında mevduat olduğu yazılıyor, peki yurt dışına kaçırılan kaç milyar dolarimiz var?ve o milyar dolarların Türkiyeli sahipleri bile bilmiyorlar o paraları bir daha geri alamayacaklarını!!! paranın sahibi var derken kastettigim buydu.Dolarin karşılığı%1de olsada şu anki mekanizma böyle işliyor. Bas dolarları, al ülkeleri. Yakın bir gelecekte sistem değişecek ...Dolar belkide hiç kullanilmayacak. Son yıllarda daha fazla dolar basarak çok önemli işletmeleri ve ülkeleri satın aldilar , pandemi döneminde bu dahada arttı.5 sene sonra dolar belkide çok değersiz olacaktir. Bankalar da duran para ,sahibinin hiçbir işine yaramaz ama başkalarinin işine yarar, hele para yurt dışında ise muhtemelen çok küçük bir kısmını kullanabilirsin.Onumuzdeki dönem yatırım aracı olarak hisse senetleri(hepsi değil), altın ve toprak olacaktır . Diye düşünüyorum.ytd.Adios...
cehenneme kadar yolun var POLHO
‘Türkiye Varlık Fonu yıllık 10 milyar dolarlık projeyi finanse edecek’
Türkiye Varlık Fonu (TVF) CEO'su Zafer Sönmez, Türk Telekom'da hisse yapısına ilişkin bir planlarının olmadığını belirtti ve "TVF birkaç yılda yıllık 10 milyar dolarlık projeyi finanse edecek" şeklinde konuştu. Sönmez, "TVF Afşin-Elbistan Santrali için 6 firma ile görüşüyor" dedi.
https://www.ekonomist.com.tr/haberle...se-edecek.html