Borsa balonu ne zaman patlayacak.
Printable View
Borsa balonu ne zaman patlayacak.
Bu dolar düşnwz küme düşme hattındaki ankaragücünün yarın ki muhtemel 11 ini veriyorlar 10 oyuncusu yabancı uyruklu gs nin 8 oyuncusu yabancı bunlar tl ile oynamıyordur herhalde. Gs yi anlarımda batmış ve küme düşmekte olan ankaragücünde 10 yabancının ne işi var al alt yapıdan 5 tane çocuk oynasınlar
gelmez..
her çağın sorunu kendine hastır..
öncesiyle mukayese edilmez. :yes: 3+ kere uygarlık indirmişliği var vebanın.
bugün pek bir anlamı yok.
bu kadar insanı para diye yığarsan aynı mekana..(açık hava kümesi)(R0 +)
A 80yılda vergi/iş gücü diye patlatırsan nüfusu..(besi çiftliği)(R0 +)
yönetelim diye doktrinize edersen\embesilleştirirsen(docile)(R0 +)
toplu taşımayı optimize edersen..(R0 +)
doğa anaya gel sev diye davetiye verirsin..(R0 ++++)
olay bu. Doğaya uymazsan uydurur.
bu şey gibidir..
tıp çoookk geliştii..
sağlıkk sistemii teknoloji.. vb..
herkes neredeyse hasta... hastaneler full.
e sorun nerede ? Gidiniz ->A düşük kaliteli/sağlıksız birey.(eugenics )
Yo yo bu corona eğer mutasyon şu bu böyle giderse ispanyol gribini aratmaz.Daha öyle salgının biteceğine dair bir alamet yok ,ispanyol gribi 2 yılda bitmişti,bunda ben baya baya insan eli emaresi gördüğümden bunu uzun süre sürdürebilirler,corona olmaz morona diye yeni bir sürüm sürerler piyasaya olur biter.
Ankara da ltyapıdan çocuk yetiştiren amatör klüplerin anasını ağlatıyorlar. Değil destek, teşvik, Antreman için belediyenin, devletin sahasını kullandırmıyorlarmış. Benim çok yakın arkadaşım klüp başkanı. Durmadan bu durumdan şikayet eder.
Bir de Almanyaya bak. Her mahallede yeşil saha, yüzme havuzu vs., binlerce klüp var.
Bizimkilerdeki mantık, "paramız var da alıyoruz"
Param var dediğin de dünyanın en yüksek faiziyle tefecilere verdiğin ve (DÜNYANIN EN DÜŞÜK ÜCRETİNE LAYİK GÖRDÜĞÜN ANCAK DÜNYADAKİ EN YÜKSEK DÜZEYDE TÜKETİM VERGİSİ ALDIĞIN) HALKTAN topladığın on milyarlarca kaynak.
Ben 1987 de yugoslavya ya gittim, Annemin resim sergisine orada kaldığımız ilçede lisenin spor salonu vardı, konuştuğumuzda açtılar ve bir basket topu vermişlerdi bana ve 15 gün boyunca istediğim zaman gidip orada oynadım.Adamlar ne sen kimsn abi, yassag, zart zurt filan demedi. Döndükten sonra kendi okulumun Ankara da salonunda 2 arkadaşla boşen basket oynamak için beden hocasından izin istedik.Hocanın cevabi xxxtirtmeyin belanızı, defolun gidin sizlen mi uğraşacağız gxtoşlar olmuştu.Halkın sporla uğraşması burada teşvik filan edilmez.Yugoslavya kaç spor dalında Türkiye nin fersah fersah önündeydi.Sorsan onlar gomonist gardaş der milliyetçilerimiz.
Halka açılan bir hisseye 147 kat talep mi gelir?
Saadet zinciri nirvanaya ulaşmış.
Geçn yıllarda brezilya borsası bistten yüzde 20-30 yukarıda iken o şimdi 110 bin. Bist 150.
Bloomberg teki aracı kurum tellalleri hala dolar bazında ucuzluk yalanını satmaya çalışıyor.
Garanti ucuzmuş da sanki ABD, Alman bankaları pahalı...
Bitcoin gibi her gün yüzde 20 düşüş olduğunda da devlet bizi kurtarsın demeye başlarlar.
Yabancının min. olduğu şirketlerde inanılmaz balon var.
5 TL lik şirket 200 olmuş hala çıkıyor, SPK, Borsa İstanbul seyrediyor.
BİST = Bitcoin= Kumarhane ye doğru gidiş var.