Her taraf tiklim tiklim uzun zamandir. Inegin koronadan intikami aci oldu, dagitti cayirlari bayirlari.
Kuslar dolar kazaniyor, dolarin geldigi yer belli.
Printable View
Alan satan araci kuruma dikkat ettinizmi. Yapikredi yatirim bugun 25.600 milyon alim görünüyor, 25.900 milyon hisse satışı görünüyor. Gün sonu eldekine bakınca -300 bin görünüyor. Sanirim yapikredi yatirim hallaçpamuğu gibi oynamış sanki hisse ile. Bakalım yarın nasıl olacak. Çok kritik yerde hisse. Yeni zirveyi bir şekilde kırmak zorunda bana göre. Ama kaç günde nasıl yapar bilinmez. Bakalım çok kritik yerde ve dökme hareketlerinin devam edeceğini düşünüyorum. Zaten dökecek fazla birşey bulamadılar mı yukarı aşağı asansör gibi oynarlar küçük yatırımcı ile. En guzeli ekrana fazla bakmamak. Bilanço bile çok guzel gelecek ve artık herkes bununla ilgili tahminler yapiyor ve ona göre pozisyon alıyor çoğu yatırımcı
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Türk Hava Yolları'nda (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı görevinden istifa etti. Aycı'nın yerine şirkette Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bolat geldi.
Hayırlısı[emoji3]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün itibariyle thyao eregliyi geçti
Parite
1 thyao=1,03 Ereğli
Y.t.degildir.
Yıllardır beklediğim bedelsiz sermaye artırımı, umarım bu sene gelir..:)
1.380m olan sermayesini %350 gibi bir bedelsiz yaparak yükseltmesi beklentim var umarım gerçekleşir bu sene..
Üstadlar daha iyi bilir gerçi ama yıllar oldu yapmayalı, mevcut ödenmiş sermayesi bu sene yapacağı karın yanında baya bir cüce kalıyor. Umarım o sene bu senedir. :rules: YTD. :p
Kağıt resmen asansör oldu 29.44 ü gördük..15 dak sonra 28.70.. nasıl bir testere bu.. Açıkçı çakal taifesi A1 İnfo Tacir yüklendikçe yükleniyor kağıda..50 tl nin üzerinde hdef fiat veren gelip şöyle bir 10 milyon lot alıp çekilmiyor.. Hiç yabancı fon girişi yok. Herkes günlükçü al satçı olmuş..
Taşınan Açıklar da açıkcılar EREGL ve THYAO tahtasında ısrarcılar, diğerlerinde azalış var,
https://i.hizliresim.com/28c0uwr.PNG