Hala bu siyasilere güven duymuyorum yahu ne bu ya.
Printable View
Hala bu siyasilere güven duymuyorum yahu ne bu ya.
Biri çok güzel yazmış.
Ergenekon, Balyoz davalarında delil üretiyorlardı.
Artık delil üretmeye bile gerek duymuyorlar.
Davayı izlemek için geleni, 18 yıl içeri atmak da sadece yeni Türkiye'de olur.
Herkesin farklılarını bir kenara bırakarak, faşist, cahil, faiz takıntılı, yobaz 2 partiyi devirmek için bir araya gelmesi lazım.
Alaatin Aktaş (dünya) :
Cumhuriyet tarihinde bir ilk daha... Hazine'nin ödeyeceği iç borç faizi, ilk kez anaparayı geçti.
Ödenecek iç borç tutarı dört ayda yüzde 13 artarken, faiz tutarındaki artış yüzde 119'u buldu.
Rus enerji devi Gazprom, ruble ile ödeme yapmadıkları gerekçesi ile Polonya ve Bulgaristan’a gaz sevkiyatını durdurdu.
Adalet Bakanı : Hakimler ve mahkemeler kimseden emir ve talimat almazlar,kimsenin tavsiye veya telkinine göre de karar vermezler. Anayasaya,kanuna ve hukuka uygun vicdani kanaatlerine göre karar verirler.
Adalet Bakanı : Türkiye bir hukuk devleti dir.
Hiç kimse kendini mahkeme veya hakim yerine koymamalıdır.İstediği gibi karar çıkmadığında mahkemeleri “Kurgulanmış mahkeme”, verilen kararları da “Talimatla verilmiş kararlar” olarak nitelemek, hakimlere ve yargıya açık bir hakarettir.
Adalet Bakanı : Görülmekte olan bir dava üzerinden yargıyı,hakim ve savcıları,hedef alanları,hakaret ve tehdit edenleri kınıyorum.
günaydınlar
Adalet Bakanı : Görülmekte olan bir dava üzerinden yargıyı,hakim ve savcıları,hedef alanları,hakaret ve tehdit edenleri kınıyorum.
---
Ben de seni kiniyorum.