bu arada şimfi laf çakan arkadaşlar günü geldiğinde seslendiğimde lütfen bozulmasın
zamanında pandemi de demiştim bilgisine
Printable View
bu arada şimfi laf çakan arkadaşlar günü geldiğinde seslendiğimde lütfen bozulmasın
zamanında pandemi de demiştim bilgisine
Biden ile sert bir görüşme olacak beklentisi olabilir.
>>>>>>>>>>>>>
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden, NATO zirvesinin düzenlendiği Madrid'de bugün bir görüşme yapacak. Beyaz Saray, Biden'ın programını paylaştı. Paylaşılan programa göre görüşmenin saati 18:45 olarak belirlendi.
İki liderin gündem başlıkları arasında ikili ilişkiler ve F-16'lar konusu yer alacak. Görüşmenin bir saat sürmesi bekleniyor.
'İsveç ve Finlandiya ana odak olmayacak'
Birilerini bilgisi birilerinin parası var karşılık mücadele var gibi.
haziran vadeyi en tepeye vur sonra en diplerde kapat,yeni vade de hcbsy olmamis gibi sırıta sırıta yukarı gotur sonra duserken farki sok gelene ayni boqun lacivertinin 50 tonu.
terste olan arkadeşlerim hiç korkamyın
para yönetiminiz doğru ise
hiper enflasyon olan yerde 140 dolar olan borsa istanbul çakacaklar die korkmayın açık ve net
çakmazlarsa ı.k
verin -2-3 de
3 kaldıraç olalım tıpası yiyiyorsa
benim tıpam almaya yetiyor
Hisse için orta vade elbette çok ucuzuz..Ama burası VİOB...kaldıraçlı piyasa öyle 20.000 puan ters ile bu iş olmaz.Bu bir yöntem değildir.
Demek istediğim bu..Ha..tek kontratlık kademeli poz. alınıyorsa bir şey demem..Ama 2 kaldıraç ile bile ağır kan kaybı var.
1 milyonum olsun...toplam 10 kontrat poz. alayım ve 10 kademeli alışta 1 er kontrat poz. alayım...
Bu viob değildir...sürekli long-short dersem ALGI OLUR.