buraya kadar getirdi. bence işi yarım bırakmasın. kırsın yıksın geçsin :cool:
16-07-2024, 17:23
EMLAK
Alıntı:
Originally Posted by el turco
buraya kadar getirdi. bence işi yarım bırakmasın. kırsın yıksın geçsin :cool:
gırıya geçiya..
:bravo::bravo:
16-07-2024, 17:27
sindoma53
Alıntı:
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
sindo bana yazmadın değil mi.....bu arada geçen hata söylediğim yerde endeks dolanıyor....
neresi o aylık 11140 üzerini görmez döner dediğin sonra apkoşun nokta atışı diye alkışladığın bölgemi:)sonra 11400 den şort bölgesi yazdığı :hn:çok uzun zamandır böyle komedi görmedi.:)
bir kardeşim özelden yazmış Bulut abi trade şamasında neredeyiz diye kendi şemama göre 2.nin başlangıcındayız hayali barlar koydum onlara takılmayın bu hareket beklediğim formasyon hareketine göre bir simülasyon 3.48-3.50 bölgesinden satış beklerim vade sonu hikayesiyle
kolay gelsin
emlak böyle devam ederiz benim oyunda.:)
16-07-2024, 17:30
*Bozkurt
Vob para katlama sanatıdır dayucuğum
Sanatını en güzel şekilde icra ediyorsun :bravo:
16-07-2024, 17:31
TOKATYILDIZI470
Alıntı:
Originally Posted by sindoma53
neresi o aylık 11140 üzerini görmez döner dediğin sonra apkoşun nokta atışı diye alkışladığın bölgemi:)sonra 11400 den şort bölgesi yazdığı :hn:çok uzun zamandır böyle komedi görmedi.:)
sen tahmin bile yapamadın sindo....biz tahminimizi yaptık geldi bile....sen onu bile yapamadın....hadi bakayım....
16-07-2024, 17:33
TOKATYILDIZI470
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Vob para katlama sanatıdır dayucuğum
Sanatını en güzel şekilde icra ediyorsun :bravo:
dayucum sindo bu yazdığını anlamaktan uzak......ne yaptın katladın mı paraları....:drunk:
16-07-2024, 17:34
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
dayucum sindo bu yazdığını anlamaktan uzak......ne yaptın katladın mı paraları....:drunk:
Her gün para dağıtıyorlar burda, paraları katlaya katlaya koyucak yer bulamıyok mınakoyu :drunk: