Keşke bilsek:) artik bu kağıtta sebepsiz yükselecek yazana da düşecek yazana da kızamıyorum. Kağıdın karakteri sebepsiz gibi çünkü :) gel de tahmin et...
Printable View
Yahu bu arada konuşuyoruz da niye hiç kimse birincil piyasa tahtasının derinliğini atmıyor? Bir destek olabilecek var mıdır dostlar?
Ben sattimya gider
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yA ALLAH HADİ BAKALIM AFYON AT BAKALIM VİTESİ 5 E
Birden ne oldu bu afyon cikti
MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Araci kurum pastasi atabilecek var mi alimi kim yapiyor
2.67+13=2.80,ufak trade için fena sayılmaz....üstü için takipteyiz.
Zamanında devamlı takıldığım hisselerdede faaldim,roketleyip katladığında ben oralardan kaybolurum genellikle,öyle hisseler varki %500 üstü yapmıştı,bana devamlı belirttiğim gibi az,öz yeter,4'e kadar takılırım,üstü sizde kalsın,yine ilk hedefim 3...ytd.
Sabrımızı mı deniyorsun spek, sen düşürdükçe ben 2bin-3bin koyuyorum. satış için ilk hedefim 3,50 kademeli bilesin.:wave:
2.88 üzeri bi önceki zirveyi tekrarlar 2.72 altı kapanış 2.50 e kadar geriletebilir.
Spek aşağı yukarı yaparak dökmeye çalışıyor beceremiyor bu kadar nasıl spek bu petkimin spekinin yanında melek petkim millete 8/7/6/5tlden aldırdı üç yıldır hissede zararına sattık buradayız AFYON ÇİMENTO HADİ SPEK
Bölünmeden önce 3:50tlkadar düştü orada herkesi bezdirdi 9tl gördü bu tam para kazanma hissesi bikerede5tlde30tlye gitti elinde olanı ihya etti tabiki biz salak gibi izledik bakalım spek daha aşağı basacakmı yoksa yola devammı edecek bizim zarar çok çünkü petkim sattığım için bu raya geldik
Topluyor it. Sirketi satinca sabanci tum lotlar bende olsun diyor pezoto...
Bugun ki yani yukselisi beni ilerisi icin umitlendirdi herkese bol kazanclar ben ekrani kapattim bir ay sonra görüşmek uzere
Satılmayanlar yaklaşık 2,70 liradan satılmış şeklinde hesapladım, sanırım doğrudur. bu iyi bir haber diye yorumluyorum.
Sermayesini % 300 artırarak gerçekten çok güçlü bir yapıya ulaştı dersek abartı olmaz sanırım.
Buna bağlı olarak şirketin bundan sonraki üretimi, satışları ve büyümesi vs. durumların hangi aşamada olacağı.
Ve haliyle hissedeki durumun nerelere gidebileceği.
çok kabaca bir mukayese etmek gerekirse ;
Aslan Çimento : Sermayesi 73.000.000 Özsermayesi : 304.423.232
Piyasa değ/def.değ : 8,75
Hissenin bugünkü kapanış fiyatı : 36,50
Afyon çimento : Sermayesi 400.000.000 Özsermayesi : 159.681.082
Piyasa.değ/def.değ : 6,84
Hissenin bugünkü kapanış fiyatı : 2,73
Afyon çimento 2011 yılından bu yana hissedaşlarına temüttü vermemiş. Temettü cimrisi olduğu bir gerçek.
Fakat aslan çimento 1998 yılından bu yana (2 sene hariç) her yıl ortaklarına temettü dağıtmış.
Bu mukayese çerçevesinde afyon çimento'nun eksik kalan en önemli yönü özsermaye.
Özsermayesini de yakın zamanda artıracağı muhakkak. İşte o zaman muhteşem bir hisse olma yolunda rakipsiz olur.
Benim anlamadığım sermayesi dörde katladığı halde pd /dd aşağı inmedi, normalde düşmesi lazımdı, aceba zaman içinde güncellenir mi diye düşünüyorum, bende bir pd takıntısı var, hissenin pd sine mutlaka bakarım, bu haliyle 6,84 biraz yüksek.
Aslanınki daha yüksek ama fiili dolaşımda %3,5 gibi çok az lotu var bu sebeple pd yönünden aslanla kıyaslamak biraz yanıtltıcı olur.
Tahtada at koşturan A1'in kimin malını sattığını, kime mal aldığını tespit etmek zor.
Tahtada son iki günde kararlı alıcı Garanti, kararlı satıcı A1. Fakat işin enteresan tarafı 4 Mayısta 2 milyonla alıcıların başında da A1 var.
Ne olup bittiğini anlamak mümkün değil.
5 ve 6 Mayıs pastalarında çok enteresan bir şey var: Ata Yatırım 5 Mayısta 13,17 ile 844 bin mal alıyor, 6 Mayısta 2,70'ten 892 bin satıyor.
Kalan paylar, 2,70'ten yarım günde alıcı buldu. Bu fiyatın altında ana tahtada mal alınabildiği bir günde bunu izah etmek de mümkün değil.
Kısacası burası absürd bir tahta.
Bindik bir alamate...
Alıntı yapamıyorum, 2,70 kalanlar alındı, halbuki daha aşağı fiyat görüldü neden daha aşağı alınmadı derken, sorunun cevabı kalan payların alış fiyatı ortalamsı 2,70 belki daha alttan ve üstten de alanlar olmuştur.
Bence bütün yorumların özü, şirket sermeyesini 4 katladı, bunun büyük bölümü dışarıdan yani havadan gelen para, bunun elbette hisse fiyatına yansıması olacaktır, nokta.
Saat 10:54 itibarıyla Birincil Piyasa Tahtası bu şekildeymiş, alıntıdır.
Ek 24984
Ayrıca kesin olmamakla birlikte benim düşüncem : bölünme sürecinde fiyatın yükselmeme sebebi, kalan lotların düşük fiyata alınmak istenmesi olabilir ve çok çok fazla lot da satılmayıp kalmış olabilirdi, örneğin 1 milyon küsür değil de 10 milyon lot da kalmış olabilrdi, bu kadar lotu da, yüksek fiyattan almak tahtacıya sıkıntı olurdu, özetle şu an için artık fiyat üzerinde baskı yapılmasının bir sebebi kalmadığını düşünüyorum, ha yakın zamanda gelebilcek gizlenen bir haberi de yoksa elbette.
Dün 2,69 alış emri vermiştim. Gün boyu bu fiyattan alamadım
Endeks 99.000 üstünde kalırsa güzel olacak. Özellikle 100.000 bin üstüne doğru hareket olursa yüklü alımların geleceğini tahmin ediyorum. Herkese bol kazançlar.
87 direnci gecmeye hazir olun ama hacimli olmasi lazim
87 bandini asmasi gerekiyor 3.16 uzeri ralli baslar
[IMG]https://i.hizliresim.com/eyDoE4.jpg[/IMG]
saatlik grafikte görüntü güzel
2,87'yi topla tüfekle savunuyor adam. bi kızgın yağ dökmediği kaldı... :kmk: