DEDİM ya
anlamadığım bir nüans vardır diye
yoksa sevgili Sacrosanct
bu kadarlık işlemi insanlar etkilenmesin diye yazmaz dı
allah bol kazanç versin
Printable View
Sn. Sacro, kervt öngörünüz nedir, 140 çanağı katlarmı
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn sacro siz bu islemleri telefondan mi yapiyorsunuz?
Ben 3 ekran ve 3 e -brokerla her kagidi izleyemiyorum nasil oluyor bu islem hiziniz?
Sn. Sacro bedelsiz listesinde Orgeyi unutmuşsunuz. Yüzde 150 bedelsizi var.
Ytd.
ZTE A2017U cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brisa 2012 yılıydı zannedersem 4000 bedelsiz açıklamış ve %100 gibi bir prim yapmıştı
Netas hisseside o aralar 900 bedelsiz açıklamış ve oda %100 prim yapmisti... Yani zirveleri %100 olup bidaha oralara bile gelmediler epey ..
"Beklenti alınır gerçekler satılır "
3 ekrandan bende yaptim. Ama su kadar soyliyim telefon kadar hic biri hizli degil.
Ben ekranda oldugum zamanlar bile telefondan alsati yapiyorum
Ekranda telefondaki kadar odaklanamiyorsun..
Bu ideal muthis bir uygulama.
Ben ayni anda 3 5 kagitta alsat yaparken ayni zamanda piyasayi izliyorum, Ayni anda calisiyorum, ayni anda whatsuptan bir suru arkadasimla mesajlasiyorum, ayni zamanda telefon geliyor, bunu bana nasil yapiyorsun dediklerinde.
Alısmısim diyorum. Bide hiperaktiflikte var biraz :)
Genelde stop ile alimi cok iyi yaparim.
Ama zirve satisini iyi yapamam tek eksigim o. Zirveden asla satmam donuste satarim.
B.sizler tirt olabilir bugün çok ilgi olunca yerde getirebilirler... Para değişmiyor, kâr dağıtımı değil... Yani 200 lirayı 10'ar kira yapıp bayram harçlığı gibi dağıtmak...
Şirkete, kârlılığa ve grafiğe yani formasyona odaklanmak daha doğru bence..
Bkz. DITAS Kervt dışındaki bütün b.sizlerden yüksek %7 vermiş...
Bu da eski gözdem LKMNH 60'lik kesmiş nerdeyse... Günlük, haftalık, aylık pozitif...
https://resmim.net/f/XU0yqT.png
Yok bedelsizlerde cacik hic dusundugum gibi olmadi.
Hic biri alinmaz
DITAŞ D&R haberinden dolayı güzel hareket yaptı.
satıp, alttan almayı deneyeceğim. 7.21 emir gerçekleşmiş.
bedelsizlerin ters köşe yapması bu sene adet oldu.
bera, denge vb. bir sürü örnek daha vardır. ne umduk, ne bulduk?
bu arada; cumamız mübarek, kandilimiz kutlu, kazancımız bereketli olsun dostlar...
Döviz düşüyor algısı olusturarak endekse basmaya devam...
Haftanın son günü ve bu belirsizlikte
bedelsiz veya başka beklenti de olsa
çoğu kimse hafta sonu riskini almak istemiyor.
Bende piyasalari bu kadar cansiz uzun suredir gormemistim. Sanki bir olu topragi serilmis. Insanlarin inanci azalmis.
Ben Bu Dolarin grafigini hic begenmedim, canagi tamamlamis ve 4,45-4,50 hedef yapmis gibi görünüyor.
4,20 lerde de trend direnci var, dekrar dener kirarsa min. 4,45 görürüz gibi.
https://i.hizliresim.com/PljBz7.jpg
[IMG]https://i.hizliresim.com/PljBz7.jpg[/IMG]
Ne şanssız bir kuşakmışız bea.. herşey üstümüze üstümüze [emoji851] 1982
Trump bilgisayarı açtı sanırım :))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ykgyo'dan öpücük gelecek gibi artık...
YUNSA 6.60 altı kapatmayaydı iyiydi. Hem günü hem haftayı kapatması hoş olmadı...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post2021556
3 HİSSE SEÇİN 1 HAFTA YARIŞALIM
Hocam Ykgyo herkesi batırdı. Işık var mı bilmiyorum. Ama beklentiler üzerine 2,40 üzeri maliyeti olan çok arkadaş var. Daha ne kadar aşağı gider bilmiyorum. 1,50 olur mu acaba. Anlatmaya gerek yok. Düzen böyle . Altta kalanın canı çıksın. Kalan sağlar bizimdir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Hayırlısı olsun.
Sacro üstad. Dohol içinde bir yorum yapar mısınız. 1.40 dan 1.15 düştü. Şimdi 0.77 liradan ayrılma hakkı geldi
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın hocam malumunuz Ykgyo da çok arkadaş var. Yakalandılar. Takas ve teknik olarak nasıl bir gelişim bekliyorsunuz. Rallinin kitabı var demiştiniz . Beklemeli mi. Çöp mü oldu.
Sakro hoca ceza almis.soyle piyasada insanlarin yardim aldigi ustada ceza veriyolar.bu nasil istir anlamadim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar a.m.k diye gazete cikardilar.burda yazsak ceza aliyoz.yonetim bu ise bi cozum bulmali.
..
...
Kapanış 6.60'tan oldu... Karanlık odada oraya zipladi zaten arada lot yoktu...
Ben önümüzdeki hafta için çok ümitvarım... Ayrıca YUNSA için birkaç not yazmak istiyorum...
Bir de ihraç edilmek üzere üretilecek ürünler için ithal ve yerli ürün alımında muafiyetleri düzenleyen
Dahilde işleme izni belgesinde kapsamında 18 milyon $ ihracat ve 8 milyon dolarlık ithalat için izin belgesi almış. Yani 8 milyon dolarlık ihracat girdisi olacak. Vergi muafiyeti kapsamında...
Vs... Vs... Dolar bu fiyatlarda bir süre sonra normal kabul edilecektir... Yabancılar yüksek fiyattan dolar bozup düşük fiyattan hisse alabilir... Zaten genelde BIST'te yabancı oranı %60-65 arası değişir...
Bu resimde en altta yabancı oranı grafiği var... Alttan yeniden artışa geçmiş...
Yabancı oranları...
https://resmim.net/f/7oqMTh.png
Ayrıca, Citi günlükte 60 K'ya yakın alıcı görünüyor... Bu da YUNSA'nın yılbaşından beri takası... Satıcılardaki diğer kısmı ky'nin malını sattığını gösteriyor... Citi ve Deutche neredeyse tüm malı almış... Yılbaşından bu yana satılan malların %91'ini toplamışlar... %70 ihracat yapan YUNSA kur farkı geliri de dahil ilk çeyrek hatırı sayılır kâr yazarsa burası bayram yerine döner...
https://resmim.net/f/pHleHO.png
arkadaslar. borsada hisse aldiginizda, hisse yukseldi diyelim kari yeterli gorup hisseyi satiyorsunuz...ama dususte oyle degil bazentek bir hissede paranin yarisi gidiyor....burdada ornek var. size kagit oneren arkadas ceza almis diyorsunuz. tabiki kimse ceza alsin istemeyiz. ama baktim kerevit bedelsiz aciklamis , sayin sacro 3 yada 4 tavan yapar demis..simdi dusunun vatandasin biri okudu yaziyi butun parasiyla kerevitas aldi kagit neredeyse tavandan dibe gitmis..birde kredi kullandiysa ana para bu durumda yariya inmezmi...simdi bu arkadas ne yapacak bunun zararini kim cikaracak, yada kim karsiliyacak...piyasa canli para takibinde iken kerevitasin bedelsizi normal bedelsizlerle nasil bir olsun..sermaye 4 lerde iken bedelsiz gelse idi bedelsiz kervanina katilirdi. ama semayeyi 23 e cikarmis onu da 26 bedelsizle carpinca hantal sermayeli sirket cikiyor karsina...bu durunda 3 yada 4 tavan olur demek biraz acemi isi olmus..simdi kerevitasta ne olur deseniz ? yaraya merhem ol deseniz bunu nerden bilelim garantisi varmi kesinlikle yok. ama ben olsam bedelsiz hesabiyla ky ye yukkemisler kagidi ky yi dokmeden cikarmazlar hemen yukari cekseler ky kazanir ..o zaman ne yapmasi lazim? assagi cekip mesela 70 lere dogru rakami atiyorum kimse baz almasin, orda islem hacmi iyice dusunce tekrar yapar ykjari , ama sonucta bu durumda ky kalirmi tahrada..kalsa bile sagligindan olur....o yuzden hemen her seyde gorunene atlamamak gerekir...burda is farkli..
Sacro'nun satır aralarında verdiği ipuçlarla para kazanan da çok olmuştur ama son dönemde karel ve yünsa'ya çok fazla güvenmesi ile bir kitle bu hisselerin peşinden (analiz ederek değil, sadece inanarak) sürüklendi, halbuki hoca gerek bunlarda gerekse ykgyo gibi senetlerde stop loss noktalarına da işaret etmişti. Kimse kolaya kaçmamalı, ipucunu alıp değerlendirmeli ve fakat kendi aklını da kullanmalı... Zaten kendisi söylüyor, dipte alıp beklemeyi değil, hisse hareketliyken dalmayı ve kazanmayı seviyorum diye, ve doğrusu bu en zor olanı...