kismetten ötesi can sagligi daha bir bayram havasi icin erken bencede
Printable View
kismetten ötesi can sagligi daha bir bayram havasi icin erken bencede
gene en yuksekten kapatcak gibi
giderek kalabaliklasmaya basladik
Abi buraya istirakinden bahsetmiştim.Allah razı olsun abi inşallah düzlüğe çıkmak nasıp olur.
*** gedik birde tahtada bir gün dur
Hedefe doğru adım adım gidiyoruz😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takası 05/07/18 tarihinde gerçekleştirilmek üzere 457,0000 adet SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. (SILVR.E) - AÇIK pay senedi satılmıştır. 03/07/18 20:10 Bu mesaja dönüş (reply) yapmayınız.
birde bakayim ne goreyim araci kurum benim hisseleri yavas yavas satmaya baslamis
allahtan 457 adet
Senden habersiz nasıl satar suç bu
Arkadaşlar hisse yavaş yavaş gidiyor. Bir kaç gündür aynı taktiği uyguluyorlar. Önce 1,31 sonra 1,35 TL ye yüklü mali koydular. Belli ki hızlı bir sekilde yukarıya gitsin ve dikkat çeksin istemiyor birileri. 1,50 TL lerde biraz dinlenir geriye de çekilebilir. Sonra yola devam inşallah. 6 aylık bilanço gelene kadar burdayiz. 😎😎😎
Hayırlı işler bol kazançlar.
Bi izci yi getiremediniz şuraya.:cool:
simdi biyerlere 400 500 bin lot yazmayinca bocaliyoruz
Sn.izciyi çok kizdirdilar burada.Kendisinin paylaşımlarından geçmişte çok istifade etmişizdir.Ayrica paylaşımlarina mizahıda katarak buralari çok keyifli hale getirmiştir.
Sılver kızımız nazlı gelin gibi.
Hem ağlarım hem giderim misali.
Gelin kıza bugün görücü çıkmadımı acaba?
Biraz soluk alıyor...😎😎😎
Elinize sağlık dünkü yüklü satışlardan eser yok zannedersem.
Inşallah 1.40 yakışır.
Hadi artık nazlanma dun bu saatlerde neselendirmistim bizi silvercan.
1.33 kadar vermiş, altlara yazdığımız mallarda gelmiş. Portföyü 5 den 3 e indirdik. Sılver canda ağırlık artırdık.
Piyasalarda bir yol kazası olmazsa 2 ye kadar gitmeli bilançoya kadar.
Bilanço hangi tarihler aralığında açıklanacak acaba?
Bilançoların son tarih olarak 9 Ağustos ta açıklanacak, konsolide bilançolar ise 21 Ağustos tarihinde açıklanacak.
Düşerken çok istikrarlı düştü. Çıkarken aynısı olmayacak belli oldu. 3 ileri 1 geriyede razıyız.
Tşk.Sn.Maharaj
Bende fullemek için fırsat kolluyorum ama diger zarar daki hisselerden kurtaramadık kendimizi.yılsonu kapanışı 2 rahat görürüz gibi.ikinci çeyrek beklenti ilkçeyrek gibi olmaz umarım
Bugün biraz Soluklandi. Yavaş yavaş gitmesi ve aralarda dinlenmesi boşlukları doldurması sağlıklı bir yükseliş olduğunu gösterir. Bence yarın kaldığı yerden devam eder😎😎😎
Bereketli bir gün olur inşallah.Dün dinlendin bugün hareketlen artık silver can.
Kılavuz olması açısından..sasaya teşvik haberi geldikten sonra hissede ne gibi hareketlir olmuş dönüp bir bakmak lazım bence...
Bugun 1,40 TL yi geçeceksin nazlanma hadi😎😎😎
Ve an itibariyle 1,40 TL yi gördük. 1,40 TL üzerine atarsa yakın zamanda 1,50 TL leri konuşuyor oluruz arkadaşlar😎😎😎
1.40 ta neymiş şirket 2008 2.10; 2018 şubatta 2.17 den geri gelmiş.. Yani yıllarca hiç pirim yapmamış..
http://www.silverline.com ADRESİNE GİRİP ŞİRKETİ MUTLAKA BİR İNCELEYİN DERİM..
Bugünlük 1,40 TL. 🤔🤔🤔 Sonra inşallah daha da yukarilar tabi😎😎😎