Icbc şu an dünyanın en büyük bankası.Hesap açılışında imzalaman gereken evrak rekoru da bu bankada.Eft için de max 50-60 lira ödersin....
Printable View
Merkez bankası faiz indirmek ve betonculari o eski özlenen şaaşalı günlerine döndürmek icin firsat kolluyor emin olun buna. Baksaniza fb li topçu ALPER PITTIK bile topu dikmiş. Butun yatırımını luks rezidans yapimina harcamis ve her şeyini kaybetmiş. Faiz düşerse dolardan saglam yukari tepki gelir. Ben faiz artışı olabileceğine kesinlikle inanmıyorum.
https://www.bloomberght.com/haberler...anlama-geliyor
4.50 tarihi zirve :) bu haber 4 sene önce değildi sadece 4 ay önce :) finansal piyasalarda asla şu olur şu olmaz diyemeyiz 4.50 de 625 baz puan yapılsaydı dolar 7 yi görürmüydü tartışılır o yüzden portföyümüzü dikkatli planlamak zorundayız dolar böyle düşerse bir bakmışsın 300 baz indirim gelir bakakalırız o yüzden belki belli süre çok maliyetli olsa da en azından rahat uyumak için kasko yap rahat et derim
Yatırım tavsiyesi değil
güncel faiz %26,56, bankalar mevduat faizlerini düşürür mü, düşerse çok kötü olur ve mevduat faizleri %30 olur mu
5.6990 a vurdu çekti ..
ytd.
syg,
Dolartl 5.50 bekliyordum ama bu düşüş ve genel politika gidişatı 5 lirayı hedefliyor ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu düşüş devam ederse 25 ekimde pas geçme ihtimali çok yüksek irana ambargo vb dış politik konularda tırt çıkarsa 25 ekimden sonraki toplantıda faiz indirimi gelirse şaşırmam burada son sözü sıcak para söyleyecek tatmin olurlarsa ne ala olmazlarsa ahme yeniden aramıza katılır :)
Bence tam faiz artışı yapılacak zaman ...Dolar iner ise enflasyon düşer ..
Bir taşla iki kuş ..
Varsın ülkede büyüme biraz hız kessin .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada 7.50 ciler 8.60 cilar hergun grafik atan arkadaşlara noldu :) grafik mirafik hikaye bir emtianın tarihinde görülmeyen fiyat seviyesinin nereden döneceği belli olmaz dedik kaç kere ....herkes Eylül Ekim de yükseliş beklerken düşüş olursa şaşırmayın dediydik zamanında ama naparsin herkes dolarci olmuştu bir kere dolarci enflasyonu vardı sayfada :)
Daha evvelsi gün yurtdışı piyasalar iyi olsa yükseklerinde olsa daha fazla duserde dediydik hadi buyrun bugun bist çıkmamasına ragmen ABD borsaları coştu dolar TL 10 kuruş daha aşağı :)
inşa'allah mevduatlar %30 olur, düşerse çok kötü olur benim için inşa'allah düşmez
Bugün 15 de Burgan izmir şb. ye oran almak için girdiğimde , sadece veznede 2 kişi çalışıyordu. Güvenlik görevlisine müşteri temsilcileri yok mu diye sordum. Gelir şimdi oturun dedi. saat 15:15 de bir kadın müşteri temsilcisi geldi, yerine oturdu ve başladı tlf. görüşmelerine... Benden başka kimse yok. Güvenlik sigaraya çıktı, geldi, telefonla oynuyor, dedim kardeş bana bakacakmısınız ? Haaa ne istemiştiniz... Biraz önce şikayetimi yazdım gönderdim. Bu 3. kez oluyor. Ben de düzeltmişlerdir diye saf saf yine gidiyorum. Hak etmişim aslında.
Reis bu yahu damadi bile alır koltuktan zeybekci yi geri getirdi goreve mehmet simsegi ya da babacani getirmez denilebilir mi :)
Vakıfbank 250 bin üstü yeni para %26, 50k $ için %6 oran verdi 32 güne.
Aktif 250k için %29 bono faizi (mevduat karşılığı ise %27.47), eşdeğer miktarda $ için repo faizi %6.5 (mevduat karşılığı %6.905)
Buradaki kimseye güvenip dolar şu olacak Tl faizi %40 olacak diyenlere inanmayin Alacaginiz faizlerden oluyorsunuz %35 tl faizlerini hayal edip günlük gidenler %30 Faizlerden yararlanamayip %23-24 De kaldılar...
USDTRY - HOURLY -
Bugune kadar GUNLUK ve HAFTALIK grafik paylastik
Bu da kisa vadeli - saatlik - grafigimiz
Lutfen numaralara ve fibonacci seviyelerine dikkat ediniz
WATCH OUT
5.57 - 62 araligi artik son dusus yeri olmasi lazim. (Yoksa bende kafayi yiyecegim artik)
Kisa vadeli beklentimi ok ile belirttim. (5.88/ Fib Rec 78.60%)
[IMG]http://666kb.com/i/dxv0tqiovplyz1717.png
eft ücreti 4 yada 5 tl internetten....eft miktarını hesap açarken yükselttirebilirsin...500 k üst sınır diye hatırlıyorum...
hoşgeldin hesabında(90 gün geçerli) 32 gün 26.5 dan bağladın...vade sonu banka kampanya oranını düşürürse yeni orandan yani düşükten bağlıyor...üç kağıt yani..aslında 3 aylık mevduat kampanya 26,5 gibi oluyor...
doviz alım satım kotasyonları farkı yüksek..mt ler iyi fiyat almada yardımcı olmuyor..
faizlerin düşeceğini düşünüyorsanız 90 gün(tek seferde) bağlamanız mantıklı gibi...diğer bankalardan da 3 aylık oran alıp karşılaştırabilirsiniz aslında..
30 faizle kardeş ne kadar yararlandın da
söyleyip duruyorsunuz.
en uzun gideniniz üç ay
duyan 1 yıldır alıyorsunuz zannedecek
400 k kaybetmişiz dolardan 2-3 k nin lafı mı olur
önemli olan faizlerin uzun süre yüksek seyretmesi, doların düştüğü yerden kalkamaması
yoksa sen 3 aylık 30 aldın diye zararı çıkarmadın
tabi 7.20 den dolarlarını bozup faize yatırmamışşsan
Herkese bol kazançlar geçen hafta 143k 27 den 384 gün anadolubanktan bağlamıştım.Bu hafta ev sahibim oran almaya gittiğinde oranların çok düştüğünü söylemişler.Stopaj avantajı ve bankaların elinde bulunan mevduat miktarı arttığı için ayrıca dolardaki düşüş kaynaklı olması oranların hızla azalmasını sağlıyor.Yaklaşık 3-4 hafta önce 29 lardan bahsedilirken şu anda 24-25 civarı anca alınabiliyor.
Gunaydin arkadaslar 250 k 181 gun %27 ve uzeri veren banka varmidir bildiginiz
aslında gidisat %40 lar ve ustu idi hersey agustostaki gibi devam etseydi ..yapılanlar bunu engelledi en azından birkac ay ..once stopaj indirimi sonra 625 puanlık artırım sonra papaz meselesi trampet in de iyi acıklamaları derken bu gune gelindi...para girisi var ulkeye ...
ne diyor reis imf ile su an isimiz olmaz diyor ama kesin olmaz demiyor yani ilerde olabilir demek bu aslında ..rezervler eksiliyor merkez daha asagılardan kendi alabilir ..ya portfoy yatırımıyla doviz getireceksiniz ya illaki biyerden kredi almanız lazım ..imf olmazsa çin olur alır çinden 50-100 milyar dolar fazini de oder ...