Banka batmazsa onuda alamayız ❓🔥🔥🔥
Printable View
Sayın Aykut 70 bazen iyimser, bazen kötümser yazıyorsunuz. Hangi tarafta olduğunuzu anlayamadım. Hela ücretinin 1.50-2.00 tl olduğu zaman da 1.38-1.39 TL banka hissesi mi olur.
[QUOTE=Duka;4119366]Sayın Aykut 70 bazen iyimser, bazen kötümser yazıyorsunuz. Hangi tarafta olduğunuzu anlayamadım. Hela ücretinin 1.50-2.00 tl olduğu zaman da 1.38-1.39 TL banka hissesi mi olur.[/QUOTE 1.20 lere. Bekliyorum. okyanus da yol alan içiboş bir gemi
Evet güzel hisse. İş bankasi var arkada sağlam hisse. Yalnız 0.70 1.40 yapti yani %100. Dile kolay 10 senelik net faiz, hem de 1 yilda! İşi bitirmiş olabilirler. Dikkatli olmakta fayda var.
Burada yazılanlar BALIKCI' nın şahsi fikridir, yatırım tavsiyesi değildir.
*garanti bbva yatırım, tskb için 1,80 tl hedef fiyatını ve 'endeksin üzerinde getiri' tavsiyesini korudu
İkisenedir hedef fiyat geliyor 3günsonra başlıyor düşmeye ben inet o inat
Bu bakis acisiyla drdnl alamazdin, karel, yatas, asels, tuprs, kchol hic birini alamazdin.
Karel 1,5 lira idi, simdi kac oldu, beni ilgilendiren gecmisi degil, gelecegi olmali.
Hem neden 8 ay oncesine bakalim, biraz daha geriye gidersek o zaman tskb 1,3ten islem goruyordu, simdi daha da buyumus bir banka var defter degeri 2 lirayi geçmis, skbnk gibi degil, karli, aktifleri kaliteli, kredileri saglam yerlere vermis, hisse fiyati neden buralarda kalsin.
Arkadaslar asil konu zaten cok ucuz kalmis Turk bankalarina yabancilar cullaniyorken ucuz ve kaliteli mali zamanlica alabilmektir.. Ben buralarda dinlendigini ve yakinda 1.90 lara haraketin baslayacagini dusunuyorum..
Patron kim
https://resmim.net/f/p12f9t.jpg
aylık takas
Eskilerden kimler kaldı? :)
Tek lot satmadım. Henüz kafamdaki rakamdan çok uzak.
Balon olursa o zaman zevkle veririm ama şimdilik Defter değerine göre %35 ucuz.
2019 kar hisse başına 25 kuruş, 2020 uzmanların beklentisi 32 kuruş.
2018 ve 2019 karı dağıtılmadı daha. Temettü değil ama bedelsiz sermaye artışı beklentim var.
Hakkımızda hayırlısı. Hayırlı cumalar.
İş Bankası; Hisse 1,37 iken, %5,8 lik 162M nominal fiyatlı hisseyi 222,4M ye aldığına göre hisse başına 1,88 mi ödemiş oluyor?
Yani mevcut piyasadan %37 daha pahalıya mı devraldı?
Eğer cevap evet ise neden hisse tepki vermedi?
Arkadaşlar İŞBankası sanayi iştirakleri Şişecam holding çatısı altında birleşiyor, muhtemelen finans tarafında da tekçatı altında holdingleşme olursa Tskb da bir İŞBankası iştiraki (47%) olarak nasıl değerleme görecektir.Bu konuda fikri olan arkadaşların yorumunu öğrenmek isteriz.Teşekkürler, YTD
Oncelikle yatirim tavsiyesi degildir...2 kalkinma bankasi var ülkede biri bu diğeri kalkinma ...kalkınmanın halka açıklık payi cok düşük volatiliteye daha musait fakat tskb nin halka açıklık payi %38 lerde yani oldukça yüksek. Kalkinma gibi bir hareket beklemek mantikli olmaz...ayrıca tskb sürdürülebilir enerji projeleri finanse eden bir kuruluş...eğer is bankasi olayı gerceklesirse tskb iştirak olduğundan dolayı proje portföyü oldukça genişler diye düşünüyorum buda orta vadede hareket sağlar..ama kalkınma tarzı bi hareket beklemek mantikli gelmiyor bana
İŞbankası ve iştiraklerinin (TSKB dahil) mantalitesi ortada.
TSGYO kaç kuruşlara düşmüştü? Banka (TSKB) her gün alım yaparak o fiyatlardan armut gibi topladı. Tabi düşüren de kendileriydi değil mi?
Aynı şeyi çatı şirket İŞbankasının da TSKB'de yaptığını düşünüyorum. TSKB'nin çakılışına bizzat şahit olarak söyleyebilirim ki kağıdı en çok aşağı iten Al-satlarla Yatırım Finansman değil miydi? Yatırım Finansman kimin? TSKB'nin, yani İşbankasının, değil mi?
TSGYO şimdi kaç para? TSKB'de İşbankasının hissesinin sağdan soldan topladıklarıyla (Belki de Citi takasında görünenin de bir miktarı dahil) %50'nin çok üzerinde olduğunu düşünüyorum ben. Bunları şimdi bir araya getirmeye başladıklarını düşünüyorum. İlk hamle yine kendi şirketleri Trakya Yat. Hold.'deki hisseleri satın alarak geldi. Bakalım sırada nereden gelecek hisseler..
Bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar, saygılar
👍 👍 👍 👍 👍 👍 Saşışagelmeyelim
Ördek gibi avlan dık 5 aydır hedef fiyat veriyorlar hep geri geliyor aracı kurumlar bizleri keklik gibi avladı..arkadaşlar..
,, 5 aydır aracı kurumlar 2. 25 lira fiyat veriyor yatırımcı olarak bende vereyim 0.85
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...490049216e.jpg
Bakalım bu haberin yansıması TSKB mize yansıması nasıl olacak. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz düşse de alsak..YTD
İçi boş banka seker ve tskb ugraşmayın elinizde patlar...
TSKB en son ne zaman tavan olmuştu??