Maşallah öyle güzel 4 tane hisse secmişim ki biri yeşil 3 kırmızı ama 3 ude kırmızının ucundalar.
Printable View
Maşallah öyle güzel 4 tane hisse secmişim ki biri yeşil 3 kırmızı ama 3 ude kırmızının ucundalar.
Diğer takip ettigim hissemde yeşile döndü
Geliyor inşallah 1.70
Şirketimizin 26.03.2020 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında Seyitler Kimya San. A.Ş. tarafından yürütülen Covid-19 salgın hastalığı ile mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile sağlık personelinin ihtiyaç duyduğu sarf malzemelerinin ücretsiz olarak karşılanmasına ilişkin yardım kampanyasına 100.000.-TL katkıda bulunulması kararlaştırılmış ve kamuya duyurulmuştu.
Ancak gelen yoğun talep üzerine devletimiz ve milletimiz nezdinde sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek ve başta sağlık çalışanları olmak üzere mücadele veren kurumların yükünü hafifletmek amacıyla söz konusu yardım tutarının 500.000.-TL'na çıkarılması uygun görülmüştür.
dayının parasını kovide bağışlamışlar:)
Adınıda Hayırlı girişim sermayesi olarak değiştirip cio olarakta cübbeli yi atarlarsa bu hisse tutulmaz,uçar
ben olmasam bu forumda ne yazarsınız artık bilemiyorum
bişey yazmak isteyen dayıyla başlıyor konuya :evil:
Bişey yazmak istedim dayım senle başlayayım konuya :)
Bugün çıktım bu melun kağıttan rysas a geçtim bi süreliğine. Tekrar gelecem şayet fırsat verirse. Sanırım bunun biraz daha zamanı var. Ağa pek hazır değil gibi koşuya. Kağıttan çıktım ama bu topikten çıkmam haa.
Harsh bey şaka bir yana benim yazdığım 4 hissenin arasında reysas yok dayının dediği gibi çok riskli bir hisse ha cikarmi yukarı bence çıkar ama ele bir verirlerse vallahi 10 yıl sende kalır.
Ben sırf müritler girdi diye girmiştim biraz erkende olsa çıktım zamanında aman dikkat edin hubvc reysas rgyo naten bunlar muridli hisseler :)
patron ekotürkte canlı
Dostlar abiler ablalar kardeşler çok teşekkürler tavsiyeler için lakin benim portföy hepi topu 20 bin TL :) 40 tı 20 kaldı. Geçen hafta iki günde 3 bin TL kar ettim al sat la. Yani kafaya fazla takacak bir durum yok. Şu evde kaldığım süre böyle gidecem. Sonra hayat normale dönünce bu hisseye full girip ekranı kapatacağım. Hatta foruma da girmem sanırım. Sonra bi ara gelir dayıyla seni bulurum komutan. Başta dedim ya dayının sarı kanat halini bilirim:)
Arkadaşlar selam. Bu günkü patronun 1.2 mil. bağışının reklamı yapılırken info sanki HDFGS nin iştirakiymiş gbi sunuldu. Bi fikri olan varmı? İnfoyu HDFGS ye kaptırmasınlar. Bu arada patronun hakkını teslim edelim iyi reklam yaptı. (sanki ilk bağış kampanyasını başlatmış oldu)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6bfd827439.jpg
1,78 üzerinde kalmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böylesine asla acımam...
https://m.ensonhaber.com/hastaneden-...-kaybetti.html
Full hedefe bogulmus logarin yorumu :
Info ilk 3 aylık dönemi 8.40 larda...
Seykim ilk 3 aylık dönemi 9.70 lerde tamamliyacak gibi..
Bunun hedefe yansıması muhteşem olacaktır.
Dayı: ben demedim mi? "logar alınca en büyük hedef savunucusu olur diye" [emoji23][emoji23][emoji23]
Tahminim eğer elindeki diğer hisseleride güzel yerden bozdurduysa muhteşem bir nakite dönüş ve muhteşem bir kar aciklayabilir.
Seykim de satmanın zamanı geldi mi acaba düşünsenize sağlık sektörünün önemi anlaşıldı 1 e 10 kazanabilecek bir sektör çok taliplisi çıkabilir...
Haber lazım buna
2 saat uyumaya gelmiyor maşallah baya hareketlenmis hissemiz.
Allah rahmet eylesin,basiniz sagolsun b.dayi
Başınız sağ olsun Allah sabırlar versin milletimizi ve bizleri ve tüm insanlığı uzak eylesin inşallah
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar .
harsh kardeşim umre yurt dışı bağlantısı yoktu
yanlız 11 senedir hac kurası çıkmıyordu bu sene çıkmıştı
rabbim sonunda benide çağırdı deyip . çocuk gibi ağlamıştı