Ben de ilk defa bir balkon konuşmasının hiç bitmemesini isteyerek sonuna kadar gülerek izledim. hatta bizimkisi bir aşk hikayesi diye mırıldanıyorum sürekli [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Printable View
Cemil barlas 300 bin geçersiz oy var diyor, itiraz edilebilir vs, çok fazla geldi bana
il genel meclisi oy oranları türkiye geneli akp yüzde 42 mhp 18 chp 17 hdp 8 iyi parti 8 şeklinde gidiyor bu durum bana 2007 seçimlerini hatırlattı ona benzemiş
Yalnız Fırat in Dogusunu nurtopu gibim kucağımiza birakti dikkatinizi dürterim [emoji6]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
ahan gazeteci 16 büyükşehiride saydı istanbul yok
Mehmet bahçeli çok iyi bir dolar treydırıdır. emekli olsa da forumda bize de yol gösterecek bir topic açsa ama nerdeee.. hep bana hep bana.
şaka maka cumhur ittifakı ile kendisi için muazzam kazançlı bir hamle yaptığı netleşti iyice. Valla bravo çakma ekönömist dolar treydırı Mehmet bahçeliye. cücük kadar partisiyle ülkeyi idare ediyor. Hem de sorumluluk almadan. beka beka diye diye topladı masayı.
gerçekten 16 mı acaba belki de 12 dir.
binali yıldırım kazandım derken 1 nisan şakası yapmış:kahkah:
Şuan saat 02:00 not düşelim yıllar sonra.
eğerki akp zaferi olsaydı tüm kanallar sabaha kadar yayın yapardı.
şuan star kanald ve show tv film girdi.
bir tek fox tv devam ediyor.
helal :) adamların uykusu gelmezse iyi
Ekrem imamoğlu çok iyi yönetiyor vaziyeti. üst üste açıklamalarla, sakin kalabilmesi ile gayet başarılı.
ne dijital saldırı ne veri akışlarında bir sorunyok
ama ısrarla acıklanmıyor inali yıldırım bakanlarla neyin toplantısını yapıyor
Adam helal olsun çok soğukkanlı ve yapıcı..
Ama manipülasyon dan korkmuyor değilim...
İyi bir mücadele veriyor aynen devam
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibari ile Ekrem Bey in net rakamlar vererek sukünetini koruyarak yapmış olduğu canlı yayın sonrası. Anadolu ajansı, Binali Bey ve AKP nin tavrı merak konusu.
Daha fazla zorlamadan kabul etmeli ve açıklama yapmalı veri akışına devam etmeliler.
Sonuç ne olursa olsun Ekrem Bey gelecekte CHP genel başkanı olacağını ve halkın desteğini alacağını ispat etti.
Neyi bekliyorlar 'ki söylenti halinde olan Binali Bey in iç işleri bakanı ve bakanlar ile yaptığı toplantının bitmesinimi? Bu ülke 1923 TBMM nin kuruluşundan beri geçen 95 senede hala demokrasi sınavımı veriyor.
Belediye başkanlığı, yerel seçim, kazanırsın kaybedersin yoluna devam edersin..
İmamoğlu alırsa
kanal projesi iptal olur mu?
Istanbulu gaspetmeye kalkarsa dolar sabah 6 uzeri acilir
Tarihi bir skandal yasaniyor
imamoglu sadece gönullu 10bin sandık gorevlısı var ve saglam bir ag kurdu
ve bakın 8 basın acıklaması ve sayıları tamamen ıslak imzalı veriler kimse gasp edemez
Saat 23.00 civarında Ekrem İmamoğlu'nun kazanma ihtimali belirince iktidarın ayak diremesinin faturası olacğını yazdım. Şu an itibariyle İstanbul'un kaz***** konusunda bir açıklama yapılmamasının AKP yanlısı kitleler üzerinde travma yarattığından eminim. AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda bir ölüm sessizliği var.
Ekrem İmamoğlu bu sürecin uzamasını saat başı ekranlara çıkarak bir halkla ilişkiler çakışmasına dönüştürmüş durumda. Sanki bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimininin provasını yapıyor. AKP var olduğundan beri bu kadar aciz bir duruma düşmemişti. Troller bile savunamıyor, yani o derece düştüler..
hoppalaaa [emoji28]
Yan yattım çamura battım A.q partisi
A.A : A.q partisi, Ankara seçim bölgesindeki bazı seçim sonuçlarına itirazda bulunacak .
Turkiye yi naparim ederim de dunya da rezil ederim de 1 dünya markası bunlar .[emoji35]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
https://finance.yahoo.com/quote/USDTRY=X/
Asya piyasasinda dolar 5.59
yani hicbir sey degismemis secim sonucunun etkisi yok
İstanbul seçim sonuçlarını değiştirmeye güçleri yetmez. Her sandıkta muhalefet temsilcileri ve bunların ellerinde ıslak imzalı tutanaklar var. Bunlar birleşince İstanbul sonucu ortaya çıkar. Yapabilecekleri tek şey ülke genelindeki oy oranını öne çıkarıp Ankara ve İstanbul yenilgisini geri planda tutma çabası söz konusu. Çalacak olsalardı, taraftarlarını İstanbul İl Başkanlığı önünde tutarlardı. Şu anda orada in cin top oynuyor.
Bu saatten sonra yapabilecekleri tek şey İstanbul'a kayyum atamak olacaktır. Bu da milleti ayağa kaldıracak bir gelişme olur, dolayısıyla göze alamazlar.
Şu anda uluslararası medyada AKP'nin aldığı % 50+ oya rağmen Erdoğan'ın yenilgisi haberleri dolaşıyor. Seçimle ilgili bir şaibe Türkiye piyasalarını kitler, 10 tl'ye bile dolar bulamaz duruma düşeriz.
buradaki en bütük ahlaksız da dsp nin ilkelerine uymayan bencil cıkarcı dsp genel baskanıdır
bu ittifaka destek olsaydı bu iş buraya kadar gelmezdi
gecersiz sayılan oylardan birşeyler cıkarma cabası olabilir aklıma baska birşey gelmiyor
Usdtry > 5.6011
gece saat 4 içişleri bakanı ve adalet bakanı binali yıldırımla bir araya geldi bu nasıl bir iş arkadaş bunu neyle izah edilebilir
Ben boyle rezillik gormedim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.