Eveet satış bitmiş, takas sonra
Printable View
Eveet satış bitmiş, takas sonra
Alan yabancı arbitraj yapıyor olmasın.
11.75 al sat 12 üzeri.YTD.
Koç holding, gözümden iyice düştü.
1 yıl boyunca satmama şartı olsa ne yazar !!!
Daha önceki, 250 milyon $'lık hisseyi satar.
Yenisini portföye ilave eder.
YKB hissedarı değilim ama malesef herkes tokatçı. Koç holding de tokatçı.
bankacılık sektörü ucuz derken, borsa fiyatınında altında satması enteresan. niçin sattığının açıklanması lazım, ama sanmıyorum. koç bankalar üzerindeki baskının geçici olarak kalktığını düşünüyor, olabilir. faiz neden olayına dönülüp, yeni ekonomi yönetimi gönderilirse, bankaların işi çok zorlaşır.
Haklısınız. Ama buişe bir gecede karar verdiklerine ben inanmam. Borsa fiyatının altında satıldı dediğiniz dün için geçerli. Mesela 25 Mayıs'ta 8.80miş 13 Haziran'da 11.75 miş falan. Başka günde açıklama yapılabilirdi. Her gün değişir yani. Bu işi habersiz yapmaları ayıp. Dün akşamüstü spottan alana niye vermiyorsun 11.75 den adam enayimi.
YKBNK günlük de yabancı ve yabancı görünümlüler satışı, piyasa da alışı artırmış,
https://i.hizliresim.com/5dvkqhs.PNG
Adam, eskilerini satıyor.
Yenilerini, 1 yıl satmamak üzere, yerine koyuyor.
Bu da Koç'un ayıbı.
İkinci nesil kötü.
Üçüncü nesil beter böcek.
sayın berkimcans gün sonu AKD yi topiğe indirip paylaşırsanız seviniriz.
akbankın yanında yapı kredi bankasına banka demek gerçeklere küfretmek kadar abesle iştigaldir.ilk altı ayda akbank yapı krediye 7 milyar btl fark attı. demekki en büyük hızsız artık yer değiştimiştir. ykbankta kar hırsızlığı olduğu belli oluyor. çok ayıp bu kaç ailesine asla yakışmıyor.
Ykb nin yanında akbNk ne.. Asıl. Ak 153 milyar ykb 104 gibi.. Çok ağır yazmışsın kRdelşim.. Dğzeltme de yok.
Bozoklu fk larına bi bak.
Sasa nın sahibi gibi hisseyi 3/1 fiyattan satmadı, olumsuz bir durum yok
11,75 ten 500 milyon lot alan düşünsün
Elinde 3-5 bin lot olan, 500 milyon lot alandan telaşlı )))
Can alıcı nokta yarın ne olur.Akbank bilançosu gayet güzel.Banka bilançoları paralel gider herhalde
İkinci çeyrek finansalları birinci çeyreğe göre daha zayıf. Hem aktif karlılığında hem özkaynak karlılığında birinci çeyreğe göre azalma var. Akbank ta görülen faiz giderlerindeki artışın diğer ücret ve komisyonlarla karşılanması kararlılığı böylece artırması yapı kredide var. İkinci dönemler akbankla paralel sanırım diğer bankalarda benzer gelecek.
6aylık hissebaşı net karı 2,97 tl.batık bir banka gibi borsada işlem görüyor mal sahibi koç holding yabancıya iskontolu hisse satıyor.özel bankaların en zayıf halkası yapı kredi bankası. fk sına pdd sine bakarak ucuz diye atladık ve uzun yatırımcı olduk bu lanet bankada.yeni girecek arkadaşlara acizana tavsiyem bankalardan uzak durun.merkez bankası başkanının bankalara karşı politikası çok olumsuz.ALLAH sonumuzu hayır eylesin.
yapı kredibankası ve iş bankası genel müdürleri akbank ve garanti bankası genel müdürlerinden kurs almaları cehaletlerini yoketmek için ders almaları gerekiyor. bu kesin bir gerçek.
Atıp tutuyorsunuz adam 14 de getirdi ne istiyorsunuz..
Pazartesi belki 15 olacak bu gidişle.
Ağlamayın..
HSBC, Yapı Kredi Bankası için hedef fiyatını revize etti, 13,25 TL'den 19,1 TL'ye yükseltti.
Ziraat Yatırım Akbank, Garanti, İsctr satarken Yapı Kredi almış.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b96aa4f4c0.jpg
Ericsson 628 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son günlerin takasları gerçekten ilginç. Yaklaşık yüzde 7lik pay devri sonrası, özellikle son 2 günkü takas dağılımı ve hisseye para girişi sıradışı.
Yüzde 7lik payı kimin satın aldığı netleşmiş anlaşılan. Birileri önceden haberi satın alıyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence kodamanın biri benim gibi bankalardan sepet yapmış hepsini yarım saatte dan dun satıp YKB de topladı. Ne duyduysa biyerden. Ben yapsam kimse farketmez😂. Maşallah diyelim nazar deymesin ne portföyler var 700 milyon boru değil.
bu ziraat fon değil de vatandaş sa..yarında alırsa başka bir dümen var..son dakika iş bnakasında vakıf ve ziraat satıp buraya daldılar.karanlıkta alış vakıfındı
12 milyon lot iş satıp buraya geldiler
yarın ola hayrola..zirve kırma denemesi var yarın..endeks patinaj yaptımı bankalarla tutuyorlar.
ykbnk borsada batık banka muamelesi görmeye devam ediyor.......
ödenmiş sermaye 8milyar 447 milyon biliyorum.uzman parada ve borsa gündemde 9 milyar 225 milyon diyor kafam karıştı bu farklılık nereden geliyor bilen varsa lütfen yazssın. yaklaşık 778 milyon fark nereden kaynaklanıyor?
HISSE GUZELLESECEK. garantı nere ykbnk nere..sahsı kanatım turkıyenın garantıden sonra en ıyı bankacılık hızmetını sunan banaka hatta garantıyle basabas dıyebılırım
Ek 29680 Yabancı fon dagılımı takaslardan daha detaylı oldugu için ekran görüntüsünü atmaya çalışıyorum
Buda discounted cash flow tekniği işe değerlemesi. Ytd Ek 29681
Ülkede risk çok bu değere ulaştığında dolar kaç olur cari açıkda kapanma emaresi var mı. Ödemeler dengesi krizi gelir mi?
Risk hissede değilde sistemin kendisinde malesef. Ekmek 12 liralar konuşuluyor taze fasulye seksen.
su gonderdıgınız olması gerekne fair value var ya tamda benım akılımdan gecen fiyat ...elınıze saglık..bu degerlere gelmesı ıcın cok beklenılecegını zannetmıyorum.garantı bankasında ıspanyollar 13 lu veya o cıvarda fiyattan alırız demesıyle garantı de muthıs bır hareket baslatmıstı..bu hareketlere benzer bır hareketın olması muhtemel