4 bakan değişiyor diye söylenti var
Printable View
4 bakan değişiyor diye söylenti var
Damat hazineden gidiyor
Soylu gidiyor söylenti ama
Ula şimdi bişi diycem her hafta damat görevden alınıyor sonra geri geliyor sonra cuma gene alınıyor pazar sabah karşımıza çıkıyor.
Bir gidin Allah için kabine falan değişmez uzun açık açık dedi ısmarlama bakan olmaz diye.
Şu seçim işi bitsin, Ekrem Başkan bunlara bi 250-300 bin oy farkını koysun ondan sonra bakalım kim kimine değişiyor, hele ki o soyluyu görücem seçimden sonra, ergen bebe gibi sabah akşam twit atıp duruyor vallahi tamamen Ekram Başkana çalışıyor adam helal olsun.
. gavs + suriyelilerin duası
_______________________________________ = cafer bez loading
aklı işletmek + mantık + matematik + adalet
bir de insanlar halen farkına varamadı herhalde
şu anda başkanlık sistemindeyiz.
yani bakanların şahsi bir iradeleri yok. Kendi başlarına bir şeye karar vermeleri mümkün değil. Parlementer sistemde yürütme bakanlar kurulundan oluşurken başbakan da eşitler arasında birinci idi. Bu aslında şu demektir, başbakan da diğer bakanlar gibi bir bakan ancak yönetim ve organizasyonu sağlamak ile görevli. en nihayetinde artık yürütme tek kişide toplanmış ve cumhurbaşkanı tarafından gerçekleştirilmektedir.
Yani bakanlar isteseler de CUMHURBAŞKANInın iradesi dışında bir iş yapamazlar.
Uzun gider Damat ne hazineden nede maliyeden gitmez bu kadar basit nokta.
Diğer bir söylenti de Reis AKP Başkanlığından ayrılacak diyolla
siz şu kardeşinize yetkiyi hele bi ......eeee......hani uçacaktık ? bu mu uçmak ? yamaç paraşütü yapıyoz ama gıçımıza paraşütü bağlamadan ... ee bu uçmak değil ki , çakılma garantili deneysel aktivite ......
ekstra ordinary not : la , sonucu belli olan kesin olan şeye deney denir mi ? bu başka bi şey o zaman ? dur yapma atlama......
Daha geçen hafta Gökay otyam NTV'deki 20 yıllık görevini bıraktı ve Berat Albayrak'ın iletişim direktörü olarak işebaşladı,
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Şunu unutmayalım Albayrak olur da RTE başkan seçilemez ise milletvekili olarak devametsin diye milletvekili kontenjanına alındı,
Başkan seçilince istifa ettirildi ve bakan yapıldı. 1 milletvekilliği yakılmış oldu
terörist bir devlet laser silahıyla yapıyor olabilir. mermi parçası ve benzeri delil de olmaz bu durumda...
laser silahı linki.
Böyle bir şeyi ben de duydum. Sanırım %50 ile başkan seçilmek tahmin edilenden daha zor oluyor.
Halbuki eski sistemde %40 oy ile 15-20 sene ciddi krizler atlatmak pahasına da olsa iktidar olmak mümkün olabiliyordu.
Sanırım bunu tartışıyorlar.
Sistem çok sıkışırsa ve AKP MHP birlikteliğinde koalisyonun da ötesinde dezavantajlı duruma geldiğini hissederse bu durum ciddi ciddi sorgulanmaya başlayabilir.
Zira şu anda aslında AKP başkanlık sisteminin tüm kurgulamalarına rağmen geçmişe göre kaybettiği bazı oyun alanları olduğunu hissediyor olabilir.
Hayırlısı diyelim.
Bahçeli önümüzlerdeki günlerde çıkıp, bu İstanbul seçimi yapılamaz, sandık kurulları aynı, suç duyurusu yapılanlar var, seçim iptal edilmeli diye beyanat vermesin sakın.
T.C'nin siyaseti Kürdistanların görüldüğü yerde yokedilmesi olmalı iken Akapenin siyaseti, "Kürdistan seçmece" olmuş... PKK/hdp Kürdistanına karşıymışız, Molla Barzani Kürdistanının yanındaymışız!
Kürdistan şehitleri için yapılan saygı duruşuna katılmışız İstanbul seçiminde Kürt seçmene gülücükler göndermişiz! Yüzümüz de hiç kızarmamış...
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...urusu-5115757/Alıntı:
Dışişleri Bakanı, Erbile giderek Kürt Bölgesel Yönetiminin yeni başkanı Neçirvan Barzaninin yemin töreninde yer aldı. Çavuşoğlu, törende Kürdistan şehitleri için yapılan saygı duruşuna da katıldı.
Mutlaka daha önce tecrübe edenlerimiz olmuştur ama bende paylaşmak istedim. Geçen aylarda Bank of America kredi kartı göndermişti. Yıllık ücret yok, $2200 dolar da limit koymuşlar. Not olarak da şunları eklemişler ilk 18 ay harcamalarınız için herhangi bir gecikme faizi vs. yok 0 faiz. Yani bugün $100 dolarlık birşey al 18 ay sonra öde yine $100 dolar. İlk $500 harcamaya da $200 cash back verecez demişler. Türkiyedeki kredi kartı tecrübelerimden sonra inanamadım. Denedim, 3 ay önce yaptığım harcamayı yeni ödedim bir kuruş fark yok, ayrıca $200 hesabım geçirmişler. Şaka gibi.. en azından benim için
Türkiye’de kart borcunu 3 ay ödeme, icralık olursun.
[emoji23]
Bizde ise gecikme faizi 2,65.
Asgariyi yatirirsan 2,15.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD S-400 ler için Hindistanı tehdit etmiş.
Bugün bizi pas geçecekler demek ki.
https://tr.sputniknews.com/abd/20190...de-hindistana/
Her aksam dusuyor ilginc bir sekilde aylardir aksamlari dusmedigi tek bigun yok
Dolar da buyuk hayal kirikligi oldu
Py dolar da degil olsa bu gelismelere geceleri daha hizli artar
Vatandasin dolar almasi dolarin belini büküyor
Evet. Son 3/4 yıldır buradayım. Ekonomi o kadar farklı işliyorki burada alışmak çok zor ( aslında aşırı kolay). Araç almak için audi bayisine gittik, 46 bin dolar dedi A4 premium paket için, dedim ki peşin ne olur :) adam güldü anlamadım dedi :) Bizim için farkeden birşey yok dedi, ister 6 bin verin 40 bini aylık $1000 ya da $500 şeklinde ödeyin ister tek seferde 46 ödeyin. Öğrenecez bakalım :)
Bugun sizlere bir kopru ucreti nasil 4 kez tahsil edilir onu anlatacagim..
Bayramda babami ziyarete gittim.Dedim 30 dk daha az gozukuyor hem 10-15 lira birsey olmaz diyip kilyos mezarligina 3. cevre yolundan gittim.
Aracimda hgs mevcut.Hep hgs giselerinden gectim.En son gisede bariyerli giseli gecis var.
Herkes durup gisede ki gorevliye elden para verdi onumde ki..en az 6-7 arac..Bana geldi sira 17 lira dedi.Dedim hgs den gectim neden para istiyorsunuz?
Bakalim dedi AA evet sizinki hgs den tahsil edilmis demez mi..Bunu daha once yasayan bir suru kisi taniyorum..Bu yuzden yemedim..
Isin ozeti :
1.Bu yollar yapilirken sizin bankada ki paralarinizla,vergilerinizle zaten yapilirken bi gecis ucreti oduyorsunuz..
2.Bu yollardan gecmeden evde otursak bile gecis ucreti oduyorsunuz..
3.Gecerken Hgs ye ogs ye oduyoruz..
4.Eger uyanik degilseniz birde gisede elden nakit oduyorsunuz..
Sonuc olarak tek yon gidis 30 km yola 4 kere para veren dunyada ki tek ulkeyiz sanirim..
Tıkır tıkır çalışan fibo yapmışlar 🤤🤤
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Torku batmıyoruz diye açıklama yapmış ilginç.
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber...ciklamasi.html
Bloomberg'te yayınlanan 'ekonomik kriz ve döviz' haberi sonrasında BDDK suç duyurusunda bulundu.
Bloomberg'te yayınlanan 'ekonomik kriz ve döviz' haberi sonrası BDDK harekete geçti. İçerisinde, haberi yapan gazeteciler, sanatçı ve ekonomistlerin de olduğu 50 kişi hakkında "devletinin ekonomik düzen ve istikrarını hedef" aldıkları gerekçesiyle dava açıldı.