Emniyet Genel Müdürlüğü, çarşı ve mahalle bekçilerinin ücretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Göreve yeni başlayan bekar lise mezunu çarşı ve mahalle bekçisinin maaşı 4 bin 527 TL, lisans mezununun maaşı ise 4 bin 534 TL'dir" ifadelerini kullandı.
Printable View
Emniyet Genel Müdürlüğü, çarşı ve mahalle bekçilerinin ücretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Göreve yeni başlayan bekar lise mezunu çarşı ve mahalle bekçisinin maaşı 4 bin 527 TL, lisans mezununun maaşı ise 4 bin 534 TL'dir" ifadelerini kullandı.
Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı 04/02/ 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere
Benzinde 8 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Erdoğan: "Bu sabah maalesef rejim güçleri yine İdlib'de hava saldırısına geçti ve 3'ü sivil, 5'i asker 8 kişi şehit oldu."
Erdoğan: İdlib'deki saldırı) Gerek hava gerek kara olmak üzere yoğun bir şekilde bunlara gereken bedelleri ödetiyoruz ve ödetmeye de devam edeceğiz
Bakan Akar : 54 hedef ateş altına alındı , 76 rejim askeri öldürüldü / Ahaber
Epgis:
Bugün rafineri tarafından açıklanan 04/02/2020 tarihinde geçerli olacak olan 8 kuruşluk benzin zammı yine aynı kurum tarafından iptal edilmiştir.
Bugünkü güncel pompa satış fiyatları geçerlidir.
Halkbank'ın ABD'de temyiz mahkemesine başvurusu kabul edildi. Federal mahkemedeki dava temyiz sonucuna kadar duracak. / Son dakika
Bu şahıs ne yapmaya çalışıyor ?,Askerimizin kanı üstünden imajmı düzeltmeye çalışıyor ?,yahu orası adamların toprağı,ayni olay senin toğrağında olsun bakalım ne yapardın,çok yazık,dış politika böyle olmaz,dış politikan zayıf ABD emri ile hareket edersen,bir gün gelir seni duvara toslatırlar...zamanında Kıbrısı vermeye çalıştılar,iyiki Rumlar birleşmeyi kabul etmedide bizde kaldı,evet deseleri şimdi Kıbrıs falan yoktu,şimdi ise Kıbrıs sever oldular,onu geçtik birde Libya moku çıktı,üstelik gücü %6 olan zatlan anlaşma yaptı,anlaşma yaptığı zat Kaddafiyi linç edip öldürenler,sebep Kıbrıs politikasında aciz kalması,elin gevuru kütür,kütür gaz petrol çıkarma peşinde,Yunan bile rezerv bulunan adalarımız çöktü,defalarca uyardık tınlamadılar,şimdi uyanmışlar...yahu sen garantör bir ülkesin,eğerki başımızda Ecevit gibi bir adam olsaydı şu anda Kıbrıs deniz çevresinde kuş uçurtmazdı,biz bu şekil politikada yokuz,olanlar varsa kendileri gitsin cepheye,bu iler gaz vermeylen olmaz,gerçekçi icratlan olur,eğerki işler zora girerse bizler her iki tarafada vururuz,bu ülkenin aklı selim insanları bilinçli insanlarıdır ve sabırlıdır.
Elazığ ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Saat 01:20’de Elazığ Sivrice merkezli 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi / Afad
Kandilli rasathanesi müdürü : Ocak 2020 tarihinde merkez üstü Musalar-Akhisar olan Ml=5.6 büyüklüğündeki deprem ile başlayan Manisa’daki deprem etkinliğinde 03.02.2020 saat 10:00 itibariyle toplam 2271 adet deprem kaydedilmiştir.
Günaydın arkadaşlar
yağmurlu,gri bir ankara sabahından selamlar
Türkiye'nin nüfusu, 2019'da bir önceki yıla göre 1 milyon 151 bin 115 kişi artarak 83 milyon 154 bin 997 kişiye ulaştı
Umutsuz ve mutsuz 1 milyon 151 bin kisi daha firlamis....buyuk basari...bravo!!!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turhan: (kanal istanbul projesi) birçok ülkeden firmalar proje ile ilgileniyor-apara
*turhan: Büyük istanbul tüneli projesi ihalesini bu yıl yapmayı planlıyoruz-ntv
https://tele1.com.tr/akpden-yeni-duz...eyecek-126034/
AKP’nin toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanan 60-65 yaş üstü yurttaşların mesai yoğunluğunun yaşandığı sabah ve akşam saatlerinde bilet parası ödemesini zorunlu hale getirecek bir düzenleme hazırlığında olduğu öğrenildi.
EKÖNOMİMİZ ÇOHHH GÖZEL GİDİYEAAA...
SİZLERE BİRER PORSİYON SAVAŞ İKRAM EDELİMMİ
Luksemburgdan 750 bin dolar "bagis" dilenen ulkeyi cohh ozleyen varmis.
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru uygulama. Ben işten yorgun argın çıkıp otobüse biniyorum, otobüsün yarısı 75 yaş üstü. O yaşta çalışan varsa tamam ama, otobüs bedava diye ekmek almaya bile otobüsle gidenler var. Sabah belki hastaneye gider derseniz de 65 yaş üstü her hastanede önceliklidir, istediği saatte gidebilir, sabah olması şart değil.
Erdoğan: "(Deprem vergileri) Asla bu konularda bir israfa, suistimale gitmek söz konusu değildir" -AA
Erdoğan: "(Deprem vergileri) Asla bu konularda bir israfa, suistimale gitmek söz konusu değildir"
Kaynak : Anadolu Ajansı
BEN OLAYA BASKA AÇIDAN YAKLAŞAYIM O ZAMAN...
siz yer bulamıyoruz diyorsunuz..bunu çözümü otobüs sayısını arttırmak değilmidir? 25 sene anakara bb yapan i.melih ota goka milyonlarca lira para harcayacağına bu sayıyı neden arttırmadı?
istanbul içinde böyle b,r sorun varsa cevabım aynı olacaktır 25 sene o şehri yönetenlerin hepsine.
ancak burada olay sadece devletin nereden para bulacağını şaşırmış durumda olması nedeni ile her yere zam/ ek ücret vb. getirmesidir .bula bulada bunu bulmuşlar.
devlet vatandaşına sahip çıkmalıdır. 65 yaş üzeri kişilerin ücretsiz otobüslere binmesi bütçeye yük getiriyorsa başka binlerce kalem bulunabilir tasarruf etmek için
Bildiğim kadarıyla toplu taşıma gelirleri belediyelere verilir.
Yeni araç trafiğin daha da artması demektir.
Bu düzenlemedeki amaç iş-okul giriş çıkışları olan en yoğun saatleri rahatlatmak içindir. Zaten araçlara binmeyin denmiyor, "ücretiyle binin de suistimal etmeyin" deniyor.
Ben böyle görüyorum.
TFF Başkanı Nihat Özdemir, perşembe günü saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek.
Van Bahçesaray’da minibüs ve iş makinesinin üzerine çığ düştü .
Van valisi : Minübüs’de 10-15 kişinin olduğuna dair Bilgi var
CHP'nin, TBMM Genel Kurulu'nda, 6.8'lik depremle sarsılan Elazığ'ın afet bölgesi ilan edilmesi ve buna ilişkin Meclis araştırması önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi./ Sözcü
Sedat Peker, polis tarafından arandığı ve bu nedenle yurtdışına kaçtığı iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi ve 'Balkanlardayım, oturum işlemlerimi tamamladım' dedi.
Instagram hesabından açıklama yapan Sedat Peker, bir süredir yurtdışında yaşadığı haberlerini doğruladı. Hakkında arama kararı olmadığını söyledi. Eşinden boşandığı iddiasını gündeme getirenleri ise tehdit etti. Peker konuyla ilgili "Temizlik işçisine diklenen çocuğu hatırlatıyorum" diye konuştu.
Geçmiş yıllarda çeşitli suçlardan hapis yatan ve akademisyenlere yönelik tehditleriyle gündeme gelen Peker, “Takriben iki aydır ata yadigarı Balkan coğrafyasındayım. Bu sene üniversite mezuniyetimi tamamlayıp diplomamı alacağım. Ayrıca ticari çalışmalarım için bazı ülkelerden de oturum alma işlemlerimi tamamladım” dedi.
Ayrıca Sedat Peker , Ben herhangi bir suç işlemedim ki aranayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin polisleriyle hiçbir sorunum yok, olamazda ancak bu şerefli teşkilatın içine bir şekilde monte olmuş görünürde polis ama özünde hain olanlarla bizim hesabımız her zaman var olacaktır. (Bu konularla ilgili de ilerleyen günlerde düşüncelerimi detaylıca yazacağım.) Ayrıca ben saygıdeğer eşimle ne savaşlardan çıkaracak bu günlere geldik. Bizi üzmek için yapılan bu haberler hem bana hem de saygıdeğer eşime ancak tatbikat olur."
İzmir ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Kandilli Rasathanesi : Saat 19:47’de Manisa Akhisar merkezli 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Erdoğan’dan korona tavsiyeleri : Üşütmeyin , aman ateşe falan dikkat edin , hepsinden öte kendinize güvenin . Gıdalarınıza dikkat edin , bizim özel bazı tedbirimiz var ki derseniz , öyle bir tedbir inanın yok . Vücudu güçlü tutacağız . Bazı arkadaşlar ara sıra dur pekmezi gönderirler . Ben her sabah bir kasıt dut pekmezi alırım çünkü kan yapar . / HaberTürk
AKP'den Avrasya Tüneli zammına güncelleme ifadesi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Avrasya Tüneli'ne yapılan yüzde 56'lık zam için güncelleme ifadesini kullandı.
https://www.habererk.com/ekonomi/akp...i-h124418.html
63 bin kişilik Çamlıca Camii akşam namazında bomboş kaldı
63 bin kişinin rahatlıkla ibadet edebileceği Çamlıca Camii'nin akşam namazında bomboş kalması sosyal medyada tartışmaları da beraberinde getirdi.
https://www.habererk.com/gundem/63-b...i-h124420.html
https://www.cnbc.com/2020/02/03/nih-...y-serious.htmlAlıntı:
Ulusal Sağlık Enstitüleri'nden (Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü müdürü) Dr. Anthony Fauci CNBC'ye Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Çin'in koronavirüs vakalarının dörtte birinin yoğun tedavi gerektirdiğini söyledi...., Bunların yaklaşık% 25'inin gerçekten yoğun bakım gerektiren çok ciddi bir hastalığı var.
İzmir ve çevresinde hissedilen bir deprem daha meydana geldi
Kandilli Rasathanesi : Saat 20:55’de Manisa Akhisar merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi