Jale eksi 1.87 yapmis
Printable View
Jale eksi 1.87 yapmis
tcd okkalı düşmüş. cuma günü verdiğinden daha fazlası gitmiş. acc ise nihayet o güzelim getiri eğrisini bozup aylık getiriyi yüzde 2'lere çekmiş, hakkımızda hayırlısı
hisse fonların aylık ortalama getirileri yüzde 15'lerdeyken bunun getirisi nihayet yüzde 2'lere geldi. fon alırken sadece geçmişine bakmanın da yeterli olmayacağı anlaşılmaya başladı. hepsinden kötüsü, güveni bitirdi. hem de bu kadar sürede. daha on gün önce hiç uğraşmadan daha az ama istikrarlı getiri için sadece acc alsak derken şu hale bakın.
Gunaydin
Cuma gunu hesaba gecen ilk defa
Aldigim tcd ilk gunde -1.87 bu ne agresiflik
Ya fid -0.08.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayrani ustadim
Yil sonuna geldik
Yukselmek isteyen bir dolar kuruyla karsi karsiyayiz. Mb gayet iyi yurutuyor
Inanin is bilmeyen birileri olsa suan dolar 7 yi gecerdi
Bu durumda fonlarin sacmalamasi normal...
Bu boyle gider ocak 1 e kadar
Sonra ilk 15 gun yemyesil gidecek tahminimce...ytd
Fon isi bayagi stresli olmaya basladi,hisse gibi..son bir aydir insanlarin deli gibi araba ve ev almasini simdi anladim, dusuk faizle alim yapip ,bur sekilde degerini koruyir mulk.en onmelisi kafalari rahatSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portföyüm 4 fondan oluşuyor şimdilik
Aıs 0.11 getirdi
Igl 0.09 getirdi
Tpf 0.18 getirdi
Inh henüz belli değil oranı
Ancak ppf olan igl yi sanırım bu hafta ake veya apt fonlarıyla değiştirip bir miktar eurobond fonu alacağım
Benim bolgede konumu iyi yerde olan daire lerin hepsi satildi 3 ay icinde ,alanlar dusuk faizle kredi kullandi.
IST fona bakin kisa vadeli faizler dusmesine ragmen 0.09 getirmis,dalga gecer gibiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eee alanlar kar mi etti dersiniz?
Ev bir yatirim araci degil artik...fiyati kac olursa olsun...
2010 da 150k ya aldigim ev suan 400 k ediyor
Sizce kardamiyim?
En kotu gram altin yapsaymisim bile daha fazla getiri elde edermisim...bir de banka kredili almadan bahsediyorsunuz...
Hep derim
Bir gozumuz dolarda olmali...
Kopek cikiyor...
Viop eksi acti...
Sonumuz hayrolsun...
Cuma TCD hisseleri kactan kapattı görünüyordu tabloda, hatırlayan var mi?
Tefas uygulama favoriler açılmıyor, herkeste mi öyle
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acc rekora kosuyor
Gusgr nedir oyle arti 18 de 😂😂
Fid olaganustu iyi
Tcd siciyor...
Son durum bu
La bu tcd ne yapmis
Bistte tum dusen hisseleri toplamis
Sansa bakin
Merhaba arkadaşlar fibabankadan tacirler fonu alış emri vermek istediğimde listede bu fonlar görünmüyor. Fonlar alıma kapatıldı mı bilgisi olan var mı? Daha önce listede gözüküyorlardı şu anda yok.
Yanilmiyorsam
Yeni yila girmeden dolarcilari d
Uzecekler 😉😉😉😉
web üstadım rica ediyorum tcdyi fazla zikretmeyiniz ve mümkün mertebe pörtföyünüze eklemeyiniz bir acc vakasıda daha istemiyoruz :)
Viop cok kotu
Bugun ekzi 1 kapanisi isaret ediyor
Tcd kan agliyor
doların bugun ,5.90 ı var ,borsa için yorum alayım