bugün (14.07.2021) alınan hissenin takası 26.07.2021 günü gerçekleşecek.
bugün aldığımız hissenin parasını 26 temmuzda ödeyeceğiz..
Printable View
bugün (14.07.2021) alınan hissenin takası 26.07.2021 günü gerçekleşecek.
bugün aldığımız hissenin parasını 26 temmuzda ödeyeceğiz..
piyasa saat 14.00 te açıklanacak ppk kararını bekliyor.
genel olarak perşembe günü açıklanan spk bülteni 15.temmuz perşembe gününün tatil olması nedeniyle bugün açıklanabilir.
% 100 bedelsiz sermaye artışı için spk ya başvuran klmsn için bir izin kararı çıkabilir.
haklısınız. ortalama spk izni öyle bir sürede ancak çıkıyor.
sermaye artışı ve temettü tarihinin açıklanması 2021 06 aylık bilanço sonrasına kaldı herhalde.
bilanço nun ayak sesleri duyulmaya başlayacak gibi hissettim.YTD.
Şirket Yönetim Kurulu'nun 18.06.2021 tarihli kararı ile Şirketin % 99,9 oranındaki hissesine sahip olacağı P.O. Box 84, Schertz, Texas ABD 78154 adresinde mukim bir şirket olan Klimasan North America LLC'nin kurulmasına karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/952389
nerde buna fiyat biçemeyenler?
Spk toplantisi olmuyormu haftasonlari.bedelsiznonayi cikmali artik.kac gun oldu muracat edileli
her persemba akşamı açıklanır bedellsi bedelsiz v.shaftada bir kez.başvurular ortalama 4 hafta ile 6 hafta arası bulur onaylanması.perşembe akşamları bülteni takip et.fakat bedelsiz veren tüm hisseler bölününce aşagı geldi.fazla beklentiye girme.blanco beklentisne gir
Bu muthis sicaklarda insanlar bile buzdolabina girecek neredeyse.Turkiyede ve ihrac ulkelerinde gida maddelerinin olmazsa olmazi sogutucular.gecen sene karina. Gore mukayeselide oldukca iyi kar olmasi muhtemel degilmi? Ustune bolunup temmettu arti bedelsiz hikayesi ustu kalsin %10 yapmaz mi? Bugun markete ugradim sogutucularda urunler yari yariya azalmis...gida bu
Tahtada bugünün picleri City ve Halk. Halk once kendi alışlarına veriyor. Sonra City halka veriyor halk Citye.
Saat 11 . 3 milyon TL işlem hacmi ve 2 milyon para çıkışı var. Hisse %1 aşağıda. Oyuna gelmeyin. Vermeyin malınızı o.c pickere.
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar SPK ya bedelsiz için ne Zaman başvuru yapıldı acaba? Cevap nezaman gelir ve bölünme olur . Bu perşembe olur mu acaba?
[url=https://www.hizliresim.com/385kcnx][img]https://i.hizliresim.com/385kcnx.
layn grafik kapanışları gösterir düşeni yukarı kesti bugün
3 Aydan 3 Aylığa 1 milyar 164 milyon hasılat sermaye 39 600 milyon sermayesinin 29 . 4 katında cirosu var hisse fiyatı 20 98 tl
hisse fiyatı sermayesinin 1 katından fiyatı düşük 6 aylık bilanço ile hasılatı çok daha artacak geçen sene 3 aylık zarar bu sene 3 aylık 19 milyon kar gelmiş 6 aylık da 3 aylıkdan daha iyi gelecektir öyle yatırımcı var ki sermayesinin 5 katı 10 katı fiyata gitmiş hala bu tip hisselerden beklenti peşinde koşuyor .
yatırım tavsiyesi değildir
https://ibb.co/ZSnzr60
layn grafik kapanışları gösterir düşeni yukarı kesti bugün
BOA nin bir bildigi var herhalde
KLİMASAN MARKALARI
1.METALFRİO/SOLİTİONS
Kalite ve inovasyon çözümlerinde 50 yılı aşan geleneği ile ticari soğutma endüstrisinde “Zirvedeki” global marka.
KLİMASAN MARKALARI
2 .KLİMASAN
Sektörde 50 yılı aşkın bir süredir Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu’da lider bölgesel marka.
KLİMASAN MARKALARI
3 . ŞENOCAK
Türk ticari soğutma pazarında lider, en üst kalite ve güvenilirliği ile tanınmıştır.
KLİMASAN MARKALARI
4 . CAREVELL
Günümüzde ticari dondurucular alanında faaliyet gösteren Avrupa’nın en tanınmış ve geleneksel ticari soğutma markalarından biri
KLİMASAN MARKALARI
5 . DERBY
Avrupa’daki ticari dondurucular alanında en iyi marka.
BORSADA ALTIN KURAL, DOGRU HİSSEDE KADEMELİ ALIM VE SABIR, SABIR , SABIR... ELBET DEGERİNE GELİR .
BOFA aldıklarını hemen ertesinde satmadığı gün tavana yürüyecegi gündür...
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4TvzIo.png
bank of tahtanın horozu aldığı günün ertesi malı bir çok aracı kuruma dağıtıyor kendini satıcılı gibi gösterip yatırımcıyı inandırmaya çalışıyor ertesi gün tekrar alıyor izlediğim çok tahtada aynısını yapıyor
Eee kartopu kardeş, ne sonuç çıkarıcaz bundan??
Satıcılı gibi göstere göstere 26'lardan verdi elimize, 18 leri gösterdi...
Ha malı satmam o ayrı...
Teknik analiz sevmem, temele bakarım alırım, beklerim.
40 liradan aşşağı vermem malı, 1 yılsa 1 yıl, 2 yılsa 2 yıl beklerim sorun değil.
56.7 m kar fk 8 tutun hadi
Net Dönem Karı veya Zararı
56.779.263
Yazdim soyledim.bu sicaklarda gidanin dostu sogutucular diye.ustelik tum dunyada.Bu sürpriz degil bekliyordum.Tebrikler..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#KLMSN MARKALARI
1.METALFRİO
50 yılı aşan geleneği ile ticari soğutma “Zirvedeki” global marka.
2 .KLMSN
Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu’da lider bölgesel marka.
3 . ŞENOCAK
4 . CAREVELL
Ticari dondurucular alanında Avrupa’nın en tanınmış ticari soğutma markası
5 . DERBY
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4TXfwe.png
bilançoda hasılat / ciro artışı ve kar artışı çok iyi 9 / 12 aylıklarda aynı oranda artış olacak hissenin buralarda kalması çok zor
6 aydan 6 aya yıllık sermaye ye göre ciro değeri 35 00 tl yani sermayesinin 35 00 katı ciro yapıyor halka arz olan şirketler bile 2 / 3 katında halka arz ediyorlar borsada işlem yapan çok şirketler / 3 /4 /5 katında olanlar var ama yatırımcı bilmeden alıyor hisseyi sonrada ağlama duvarına dönüyorlar .
Hasılatından daha düşük değerlenen sanayi şirketi mi olur? Su anki değere göre 6 aylık cirosu değerinde bile değil... Beat it teres...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sallamdı piyasa gene.
56 milyon kar, %3 yıkaru açılış. Bu mudur???
Ama satacak mıyım, HAYIR...
Epeydir yazmamıştım. Bugüne nasipmiş. Şunu belirteyimki hisse fiyatı ile ilgili yazmıyacağım. Hisse iner çıkar. Kar yada zarar yazarız.
Şirkete eleştiride bulunmuştum haksızlık etmişim. Hepsindende özür diliyorum. Haklarını yemişim. Adamlar durmadan çalışmışlar.
Bu zor şüreçte (pandemi döneminde) şirketi bu noktalara getirenlerden Allah razı olsun. Kendilerinide tebrik ederim
Teşekkürüm yönetime, şirkete ve çalişanlarına olacak. Memleketimize ve insanımıza sundukları katkıları için de teşekkür ederim..
Bol kazançlar dilerim.
Son çeyrek bilanço ile ilgili matriks bilanço tablosunda ilk bakışta gördüğüm (bilançoyu detaylı inceleme fırsatım olmadı) ve şirkete, çalışanlarına özür ve teşekkür etmemin nedeni olan ve benim beklentilerimin bayağı üzerinde gelen son çeyrek hasılat rakamları (yukardada berttiğim üzere durmadan çalışmışlar), brüt kar ve dönem karı artışlarının iyi olduğu rakamlarda görülmekle birlikte Şirket ile ilgili bilgi vs. için faaliyet raporuna, bilanço analizi için finalsal rapora detaylı bakıp, incelemekte yarar vardır.
Kazancınız bol olur inşallah.
Kalın sağlıcakla
.. Asla yatırım tavsiyesi değildir..
İsterse 1 milyar USD ciro yapıp kuresel ısınmanın önüne geçsin. Yinede bu kağıttan bir b.k olmaz emanuke.
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi