Abi beyaz un öyle . Fırın ekmeği. Tam kilo veremem de 2 kilo olmuyor . Ama fırın ekmeğini bırakırsan az yersin emin ol.
Printable View
Ben ekmek hiç yemem kahvaltı hariç .
Onda da iki dilim kızarmış ekmek .
Ekmek bulamıyorsanız pasta yapın .
En basitinden başlayın ama ben piramit pasta yaptım mesela
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu sokağa çıkma yasağı caddeler için de geçerli mi. ?
Yok size ekmek mekmek. Sağlıklı beslensinler diye ekşi maya diyoruz, evde ekmek diyoruz , un tarifi veriyoruz. Takmışlar sıcak ekmek fantezilerine :)
Siz dışarıdan alın. Evde ekmek yaparsanız 6 aya obez olur sağlığınızı kaybedersiniz. Evde yapmayın. Ev ekmeği iyi olmaz .
:)
Arkadaşlar evde şu an olmayan, fakat yarın ve pazar günü canınızın çektiği çikolata, pasta, şekerleme, çerez, tatlı v.b. bana yazarsanız saat 17:00 kadar, sizler için itinaylan fotoğraflar gönderirim, biz bize yeteriz.:dvr:
Ek 24696
Bizim 7 gün 24 saat açık olan arkadaşta kapatmış .
Zaten düğünler kapatıldı diye kan ağlıyordu
Buradan bana 1 kasa korona birası alır mısın
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Türkiye'de sarap icne ne kadar tanidigin var?
Sarap icenlerin bile cogu fazla kaciriyor.
Bir arkadasi doktor sirozdan bir asama öncesi yakaladi.
Bir yil boyunca raki icmedi. onun yerine günde 1 litre enginar suyu icti.
Karacigeri düzeltti, tekrar icmeye basladi.
Hayirlisi, biraktiramiyoruz (azalttiramiyoruz).
Bira, viskisi bitenler için pazar günü, rakısı bitenler için her zaman fotoğraf atabilirim.:he:
Doğru diyorsun sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada bira , tüm içeceklerin tahtını sallıyor. Son yıllarda Rusya 'da bile votka tüketimi azalıyor bira artıyor.
Bizim ülkede de rakı azalıyor ama Reha abi tek başına trendi ayakta tutmaya çalışıyor.
Ama şarap iyidir . Kendin yaparsan, istediğin tatlarda domi-sek hatta şekerli bile yapabilirsin. Hoşuna giden baharatları eklersin, rengine , kokusuna karar verirsin. Alkol oranını belirlersin . Yani kendine özel bir tarif oluşturursun.
Alkol tüketme tavsiyesi değildir. Ayran için ayran iyidir .
Şarapta alkol oranı nasıl belirliyoruz
Benim ki sirke gibi oluyor bazen
Bazende şampanya gibi patlıyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi