Endeks ne dersin?
Printable View
Para dağıtacağım vs deniyor henüz para piyasalara girmedi, öncelikle satıcıları yatıştırmaya çalışıyorlar gibi.
Haber ne ???!!!
haber yok utmeye hazırlık var
2000 kontrat çok çok yüklü, dikkatli ol derim...
Ama ereğli şu an testere modunda hangi yöne poz alırsan al 2-3 gün bekleyecek takat ve teminatın varsa zarar yazdırmaz...
Benim rakamlar 8.26 - 7.68 idi bugün ikisine de dokunmuş ama ben faydalanamadım...
Bugün bir müddet ekrandan uzak kaldım, ekran olmayınca poz açmıyorum...
Sabahtan beri piyasayı yakından takip ediyorum. Yabancının en sağlam mal aldığı kağıt THY. Geçen hafta 7,4-7,8 arası yüklenmişler malı ama verecek net bir alıcı bulamadılar hala çok sağlam ve hep yukarı zorluyor
Şimdi hepsine geçiriyorlar aman dikkat maliyetleri çok aşağıda
Ne kadar nazlandin ya. Ver gitsin asagi. Ne de olsa almaya cok istekli insanlar var.
akbank mafiş... 5.62 den satıcı geliyor..... ytd
Kısaca;
Deathcross ; 50 periyotluk fiyat ortalamasının, 200 periyotluk ortalamanın altına düşmesidir, kolay kolay gerçekleşmez ve aşağı fiyat hareketinin onaylandığını teyit eder. Önemlidir, gerçekleştiğinde hoppala diye sabahtan akşama gül bahçesi olmaz.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm dünya borsaları abd ye bağlanmış. Bu da Çinin dünyaya bela olması gibi, piyasaların içinden geçmez inş.
AKBNK da QNB tahtayı ağlatıyor 6 milyon lot sattı, akşam pazarı daha düşük fiyatlar olabilir.
Adamlar maldaysa,dünya yıkılsa herşeye kulak kapatıyorlar,
ta ki millete malı devredene kadar.düşer gibi yap çık,çıkar gibi yap düş...
33 yaşında Acıbademde çalışan kız koronavirüsten vefat etmiş...
bugün bilim kurulu toplantısı var diye biliyorum
varmı gelişme toplantı yapılıyor mu?
Teşekkür ederim açıklama içinMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu tarz kişşisel bilgileri paylaşmak uygun değil beyler
Haber yapmışlar.
https://odatv4.com/chpli-eski-vekili...-25032049.html
Petkimde Garanla YKB paslaşıyor
Barıs yarkadas da yazmıs twıtterdan....
https://twitter.com/barisyarkadas
artık OHAL mı ılan edıyorlar toptan sokaga cıkma yasagı mı, ne yapacaklarsa yapsınlar bugun... zaten gec kaldık bellı kı ama daha da fazla beklenmemesı lazım...
Illa mızrak cuvala sıgmayacak, ondan sonra yapacaklar... 1 lıraya mal olacakken de 10 lıraya patlayacak bıze tabı... Fazladan olecek, omur boyu sakat kalacak yuzlerce hatta bınlercesı da cabası...
Bağışıklık sistemi hakkaten çok çok önemli ya , bu virüs 18 yaşındakini götürüyo 33 ü de 90 yaşındakinide...
106.100 tekrar long...
Yalnız burayı kırarsa hiç hiç hoş olmaz...
Ama korkutma amaçlı buraya getirdiğini düşünüyorum...
Olmadı stoplarız...
Catirr sesi gelmeli. Paranin altinda kaliyorum su anda.
Hele dow da 20.5k yi kirsin o zaman selale olacak.
Hadi kapis kapis alinsana ya.
Pala bugün bedava para dağıtıyor mu arkadaşlar
göstere göstere cekiyor mu hareketini
kaba bir şey yazacağım özür dilerim.
osuruğunu tutan altına sıçar.
salsana aşağı adam gibi ya.
GARAN geri alım yapsa BBVA hakim ortak durumuna gelecek. SPK br tebliğ yayınlaması lazım.
kıvranıooo alsana oglım noldu....dow eksıye gecınce naapcan .....uyuyamazsın bu malla
ABD'de Kovid-19 salgınında ölenlerin sayısı 800'ü aştı
Dünyada salgının en etkili olduğu ülkelerden biri haline gelen ABD'de, vaka ve ölü sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.
Johns Hopkins Üniversitesinin paylaştığı son verilere göre, ülkede virüsün bulaştığı kişi sayısı son 24 saatte 8 bin 757 artarak 55 bin 238'e, ölü sayısı ise 209 artarak 802'ye ulaştı.
Dün Kovid-19 vaka sayısı 46 bin 481, ölü sayısı ise 593 olarak duyurulmuştu.
ABD, virüsün bulaştığı kişi sayısı bakımından dünya genelinde 81 bin 661 vaka ile Çin ve 69 bin 176 vaka ile İtalya'nın ardından 3. sırada yer alıyor.
- Vaka ve ölümlerde New York ilk sırada
Eyalet bazında bakıldığında, ABD'de salgının en fazla etkisini hissettirdiği bölgeler New York ve komşusu New Jersey olarak görülüyor.
Dün 23 bin 230 olan New York eyaletindeki vaka sayısı bugün 3 bin 146 artışla 26 bin 376'ya çıkarken, bu rakamın sadece 15 bin 597'si 8,4 milyon nüfuslu New York şehri içinde bulunuyor.
New York'u 3 bin 675 vaka ile komşusu New Jersey, 2 bin 628 vaka ile de California eyaletleri takip ediyor.
Ölüm oranı bakımından da 271 ölümle New York ABD'de ilk sırada yer alırken, onu 125 ölümle Washington, 54 ölümle California izliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı