Yakalamistim sadece alayim almayayim diye dusunurken 7.44 den aldim...hedef cok yukari olunca fazla rakama bakmadim...
Printable View
Bu serzenişini Gedza topiğinde de karşılamıştım..
Tekrarlıyayım: ODTÜ çıkışlıyım.. 20 yıldır ingilizce eğitim veriyorum..
Araya yabancı kökenli sözcükler karışsa da cümlelerim anlaşılır ve nettir..
Algılama ve birikim düzeyini sorgulasan??
Ekteki belgeyi de anlamazsın şimdi.. :)
Saygılar..
https://hizliresim.com/c1ronU
Tecrübe hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır
ve bana bu teçrübe hem madden hem de manen oldukça pahalıya patlamıştır (boşa geçen bir ömüre) dostum.
ben sizi ben linç ediliken ki yazışmaları görmüşte ''' boşuna dalaşmıştın ama haklıydın '' gönderinle tanıdım.
ondandırki çok rahat yazar çizerim söyleyeceklerimi söylemekte bir sakınca görmem.
ama sen de şunu anlayamadın bende başarmak istiyorum
(senin gibi hani şu maratonculuğunuzun benzeri bi şey)peşine ondan takılmıyorum.
bir gün bir hissede buluşursak sadece aynı hisseyi tercih etmiş olduğumuzdan olacaktır olursa.
saygılar ve başarılar diliyorum, yüreğimin en derininden.
Alınmanıza gerek yoktu hocam, sizi kastetmediğini anlamış olmanız lazımdı. ama öyleleri yok değil, çelhada kısada yanılmış çok üzülmüştüm umarım gedzaları taşıyorsunzdur, (hem zaten hisseler için günlük, haftalık aylık bir şey demem çok derim rastlamışsınızdır)
Saygılarımla.
Sayın kalav yine mütevazı uslubu ile kıymet verdiği yazısından da belli komutan diye hitap edişinden de ve buradaki yazışmalarda da belli herkesin samimi oldugu ama üzerinde muhabbet dönen beyefendi gibi iş buraya gelmeden herkes aynı samimiyeti göstermeli idi maalesef olmadı kalp kırılabilir birden ithamlar yüklenmeler ile bence 3günlük dünya için birbirimize daha değer vermeliyiz yaşım sizlerden çok genç düşüncelerimi yazmak istedim sürşü lisan ettiysek affola hayırlı cumalar dilerim herkese bereketli bol kazançlı günler
aliz- USD/TL yönünü yukarı çevirdi (Ünlü Menkul)
USD/TL yönünü yukarı çevirdi. Hafta başından bu yana ağırlıklı olarak 7,80-7,90
bandında işlem gören USD/TL haftanın son işlem gününe girerken söz konusu bandın
üst sınırını test ediyor. Bu noktada özellikle CAATSA tasarısının TL üzerinde
baskı yarattığını söyleyebiliriz. Her ne kadar büyük ölçekli bir yaptırım riski
düşük bulunsa da oluşan belirsizliğin yansımalarını fiyatlamalarda da görebiliyoruz.
Dolayısıyla konunun netliğe kavuşması öngörülebilirliği destekleyecektir.
Önümüzdeki süreçte ayrıca TCMB’nin 24 Aralık’taki PPK toplantısında vereceği
kararların da kurun performansında belirleyici faktörlerden biri olarak çalışacağına
inanıyoruz. Yüksek Kasım ayı enflasyon rakamlarının ortaya koyduğu tablonun ardından TL’nin reel faiz desteğinin göreceli olarak
azaldığını düşünürsek TCMB’nin söz konusu toplantıda bu desteği yeniden artırmayı değerlendirebileceğini düşünüyoruz.
Analiz- Ons altın yeniden güç toplamaya çalışıyor (Ünlü Menkul)
Ons altın direnç bölgesini aşamıyor. 1850 doların üzerine doğru denemeler yapsa
da bu bölgede kalıcı olmasını sağlayacak momentumu yakalamakta başarılı olamayan
altının ons fiyatı haftanın son işlem gününe 1830 doların üzerinde giriyor. ABD’de
mali teşvik paketine ilişkin beklentiler yüksek olsa da henüz somut bir adımın
atılmamış olmasının altının destek bulmasını zorlaştırdığını söyleyebiliriz.
Diğer taraftan FDA’nın Pfizer ve BioNTech tarafından geliştirilen aşıya gün
içinde onay vereceğine ilişkin beklentiler de azalan güvenli liman ihtiyacı nedeniyle
altına negatif yansıyor. Teknik olarak ise 1850 doların altında kalındıkça
görünümde iyileşme olmayacağını düşünmeye devam ediyoruz.
Sn. Üstadım..
Kimse bir diğerinin içinde kopan fırtınaları bilemez ki?.. Hayat işte.. Geçen hafta içerisinde, 1 gün arayla amcaoğlu ve halaoğlunu kaybettik korona belasından.. Kaldı ki, hastalık seyri ile yakın akrabamız, hani şu ekran ekran gezen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ilgileniyordu.. Neyse inancımıza zeval gelmesin..
Bizim oralarda 7. gün mevlid okutulur.. Ona denk geldi sitemim/isyanım.. Bir Elazığlı olarak Gedza mızı 23 lerde ağırlamak aylardır beklediğim birşeydi, kısmet değilmiş 22.50 patinajlarında onları da kaybettik..
Yalan dünyaya ısınana dek senet taşımayacağım..
Haksızlık ettiğim olduysa özür dilerim.. Hayırlı Cumalar..
Sevgili kulucka abimizin annesi ve abisinin covid testleri pozitif cikmistir.Kendisi yakinen onlarla ilgilenmektedir.Rabbim mubarek cuma gününün hürmetine onlarla beraber tüm hastalarimiza sifa versin insallah.
Hayırlı Cumalar,
Çınar hocamıza başsağlığı, Kuluçka Bey için de acil şifalar dileklerimi iletiyorum.
Hürmetlerimle
Allah tüm mevtalara rahmet etsin, hastalarımıza şifa versin.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedzamız muhteşem bir hafta yaşattı, emeği geçenlere teşekkürler.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet eylesin
Mekanları cennet olsun
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydut devlet bizden ne istiyor?
Doğu akdenizde ne işin var gaz maz arayamazsın, senin sürekli cari açığın olmalı öyle sağlam bir ekonomin olmamalı
Libya senin neyine orasını bir kuklayla biz kontrol edip biz sömürmeliyiz
azerbaycanla karabağla da ne işin var turancı mısın
egede kıta sahanlığı vs vs yok sana kara sınırlarının dışında nefes alamazsın
suriyede fazla uğraştırdın ben orada bir devlet kuracağım, bi parça da senden alacağım
öyle kendini de güvene alamazsın S400 nasıl alırsın
patriot falanda vermem hava savunma sisteminiz olmamalı ben elimi kolumu sallayarak ahıra girer gibi girip çıkabilmeliyim
sen aynı corona virüsü gibisin karantinaya alacağım becerebilirsem.
oldu canım
var mı başka bi EMRİNİZ?
63cnr63 hocam Allah rahmet eylesin.
Sn. Kulucka Allah acil şifalar versin inşallah.
Can dostlar..
Sn. T/A, Sn. alex123, Sn. R-E-X, Sn. SDT, Sn. THUNDERBOLT, Sn. 34jose34, Sn. Ahmt, Sn. koçari..
Rabbim hepinizden razı olsun, sizleri ve yakınlarınızı korusun İnşaAllah..
.....n
sende iki kelam et gidişata dair merakta bırakma.
şu
ostiimi tanıyan bilende bildiklerini yazsa iyi olur.
https://www.ensonhaber.com/gundem/ba...t-vurulmalidir
"BİR DERVİŞ SABRIYLA GELECEĞİMİZİ PLANLAMALIYIZ"
İç ve dış işgal cephesinin hesapları boşa çıkacaksa başka yolumuz kalmamıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kökleşmesi, tam olarak yerleşmesi, var olan tüm kurum ve kurallarıyla devlet ve toplum hayatının kılcal damarlarına nüfuz etmesi maksadıyla ne gerekiyorsa yapılmalı, nasıl bir reform süreci öngörülüyorsa tatbik edilmelidir. Nitekim biz varız, açık tarafız, elimizi taşın altına koymuş bulunuyoruz. Bir derviş sabrıyla geleceğimizi planlamalıyız.
Büyük bir fikir hamulesiyle, yüksek bir milli idrakle Türk nesillerinin hayatını değiştirmeyi hedefleyen kılavuzluk görevimizi yapmalıyız. Varsın fincancı katırları ürksün dursun, biz Türk milletini hak ettiği zirvelere inançla, iradeyle, heyecanla taşımalıyız"
https://www.ensonhaber.com/gundem/ba...kesiliyorsunuz
Varank yaptığı açıklamada, "Sayın Garo Paylan, biraz önce çıktı Batı'nın sözüm ona özgür bilim ekosistemini yere göğe sığdıramadı. Neymiş Almanya'da aşı üretiliyormuş, ABD'de aşı üretiliyormuş, Türkiye'de SİHA, tank, tüfek üretiliyormuş.
Emperyalist Batı hayranlığı gözünü öyle bürümüş ki, örnek verdiği ülkelerin dünyanın en büyük silah endüstrisine sahip olduğunun farkında bile değil.
Şifa dileyen herkese tesekkurler. 90 yasinda annem haydarpasa gatada.durumu cok kotu degil fakat yasindan dolayi gozlem altinda tutuyolar. Abimde pozitif evde karantina. Allah devletimizden ve saglikcilarimizdan razi olsun,tek tek ilgileniyorlar, ilaclar ayaga geliyor,hergun kontrole geliyorlar.
sn 63cnr63 başınız sağolsun ve sn kuluçka umarım aileniz sağlığına kavuşur.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
Sayın CNR basınız sagolsun
TUM O SANa ait olanlar aslında bana da ait
Sayın Kuluçka, Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Sayın Cnr, Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.
Sayın 63cnr63 başınız sağolsun, Sayın kuluçka geçmiş olsun...
Sayın cnr başınız sağolsun
Sayın Kuluçka geçmis olsun Allah şifa versin
Sayın Çerkeşli, Memleket Çankırı mı.?
Değerli Dostlarım
Sn. thejackalav, Sn. komutan logar, Sn. izci, Sn. BJK Coccinella, Sn. ÇERKEŞLİ
Başsağlığı mesajlarınız için teşekkür eder, saygılar sunarım..
Allah razı olsun..
Otkar
yatırımlık hissedir
günlük haftalık aylık hareketlerin önemi yoktur
x30 yani %3000 bedelsiz potansiyele sahiptir
bedelsiz sermaye artırımlarının firmalara bir katkısı yoktur
yalnız piyasa bedelsiz potansiyeli olan yüksek bedelsiz veren hisseleri seviyor
yıllardır karton bu beklentiyle hep pahalı olarak fiyatlandı hiç cazip fiyatda olmadı borsa yerlerde sürünürken bile
sonunda bedelsiz açıklamasıyla fezaya gitti ki onun otkar gibi çok ciddi büyüme potansiyeli cazibesi yok
sektörleri mukayese bile edilemez
çok uzun vade de bekleyebileni otkar zengin eder
5 sene maximum 5 sene de x100 (%10.000) bedelsiz verebilecek potansiyele ulaşır
o nedenle daha önce gedza 4.5 lerde sürünürken bir sloganım vardı büyük balıktır diye
şimdi sabredene kendine güvenene (bana bakmayın benim sağım solum belli olmaz)
''Büyük balıktır OTKAR'' diyorum.