Sebep güven unsuru,oda yerlerde sürünüyor.
Printable View
Birkaç senedir vardı bu Edirne geyiği. Şimdi iyice b*ku çıktı.
O taraflarda dükkan, ev fiyatları uçmuştur artık hatta Euro ile dönüyordur fiyatlar.
Müşteriler zengin (kabul etmek istemesek de Bulgarlar baya zengin Türklere göre artık), euro ile ödeme yapıyorlar, pazarlık etmiyorlar... Kim uğraşır artık 3 kuruş indirim almak için yarım saat pazarlık yapan çulsuz Türkolar ile...
Hayırdır düşüş beklentisi nereden?
Nebati'nin banka genel müdürlerine, "Faiz artırımı tartışmaya kapalı. Bunun dışındaki önerilerinizi dinlemeye hazırım" dediği toplantıda
Emanuke burayı cehapeli moruklar kahvehaneye çevirmişler.Geyik çeviriyor bunaklar .Ben de bir bilgi düşünce paylaşılıyor mu dedim ama ne gezer?Kahvedeki boş gezen okeyciler gibi HÜKÜMET DEVİRİP HÜKÜMET KURUYOR moruklar....Sizlere bol eğlenceler.Ulan biraz da dolar öngörünüzü paylaşın moruklar...!!!:party:
Meşaz verme sırası borsada dedim, dememe kalmadı....
Tam net meşaz veremedi ama...şöyle çok net meşaz vermesini bekliyorum.
Kemik sesi, iniltiler, çığlıklar, kurt ulumaları duyulacak...sonra sesler kesilecek...işte sesler kesildiğinde...zamanlama her şey...
Eninde sonunda her şey, aslına rucü eder, uyuşturucuyla yaratılmış bütün pembe halüsinasyonlar geçer gider, eninde sonunda ayılır insan, geçtiğinde bokun kusmuğun ortasında yattığını fark eder. Reel ekonomi, her şey, çarklar, dengeler, güven, öngörü. Çarka çomak soktular.
Sebebi neydi ki? Başka işler peşindeler, göreceksiniz. Çökmek uzmanlık alanları.
Hamçökelek Hıdır...
1 saattir ahaber seyrediyorum, işi bir türlü chp ye bağlayamadılar. Klasik ekonomiden tek anladıkları yüksek faiz, ama hiç biri kuru nasıl durduracağını bilmiyor konuşmuyor. Ssnkim u dönüşü olacak gibi. Tüm olumsuzluğu bürokratlara bağlıyorlar, reisin fikirleri harika ama aşağısı berbat diyorlar. İhsan aktaş nasıl yalıyor ilk defa bu adamı bu şekilde gördüm.
Yüksel okşak çakıyor çaktırmadan
Yeni bir model var ama altı boş, kimse anlatmıyor diyor.
Ee kimse bilmiyorki
Bu işin sonu polis de biter.
Ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Ellerinde hiç bir şey kalmadı.
ZK larda bi yere kadar.
Yahu gelen Bulgar ın ayak takımı, orada Ali Baba denen dönerciden ekmek arası tavuk döner yediği paraya burada lokantada tava ciğer yiyor hanzo,maalesef sizin balcılar bu ölücülere bile satış yapsa tl üzerinden kendini kazanmış kabul edebilir ama gerçekte?*?
Dövizdeki kontrolsüz yükseliş bu şekilde devam ederse şu an Edirne esnafının yaşadığı ilizyonu ve halkın tepkisini yakında TR ölçeğinde görürüz,insanlar yemeğe bal bulamaz,atıyorum kg fiyatı 100 tl ye iç piyasaya vereceğime 6 dolara veya euro ya dışarı satarım kafam rahat olur der üretici,bakın bu sadece bir örnek daha kritik gıda kalemlerin dede bu olabilir,karar makamı bazı şeyleri engelleyene dek bir çok mağduriyet oluşabilir.
Edirne çok yakın bir gelecekte ülke olarak yaşayabileceğimiz sıkıntılı durumların bir mikro uygulama alanı şu anda,yakın zamanda krizle boğuşan bir Yunan vatandaşı dün 5 adet 1+1 aldı Edirne den..
Ülke olarak,kritik üretimlerimiz,birikimlerimiz hatta topraklarımız yok pahasına gidecek böyle olursa....
Sugar Daddy Türkiye
Batı'da uzun yıllardır bilinen, kendinden yaşça küçük kadın ve erkeklerle para karşılığında birlikte olmayı 'normalleştiren' Sugar Daddy, Türkiye’de yaygınlaşıyor. Öyle ki bunun için kurulmuş, herkese açık internet siteleri bile var. Çürümenin boyutlarını anlamak için o sitelere üye olduk.
https://aydinlik.com.tr/haber/sugar-...sma-268421-3#1
çin çin ekonomisi yaparsan
yozlaşma demeyeceksin..
sebep olup ahlak bekçiliği yapmayacaksın...
işlevsiz ideoloji ile YEM edersen hayatları/kazanımları...
çin çin olunca şikayet etmeyeceksin...
https://img1.10bestmedia.com/Images/...55_660x440.jpg
ADDRESS
88 Sukhumvit Soi 19
Bangkok, 10110
02 108 0888
terminal21.co.th
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
alakayı kuramadım :he:
bugün ekşide vardı, karımın içine cin kaçtı hocam shikerek çıkardı diyen adamların iktisadi savlarından ne bekliyorsunuz diye..
1 tl 5 cent,zamanında10 cente muhtaçtık,böyle giderse işler tırt.
https://eksisozluk.com/taylanda-yild...r--5998895?p=1
Bacasız kalkınma modeli.!!!:kahkah:
Tayland.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
Sayın Reha Kaya,
Covid’in bilinen tek ilacını stoklayalım mı?
Zam gelme durumu olacak sanki.
Birde bu ilacı alsak, stoklasak en geç kaç yıl içinde tüketebiliriz bozulmadan.
Yaşım 49 olmakla birlikte daha tecrübeli olduğunuz için size danışmak istedim.
Saygılarımla,
Kimse para bitti şimdi napçez beyavv diyemediği için bol hamaset soslu milli iktisadi program hüloğ deniyor,birde matematiği millileştirsek....:kahkah:
Aslinda yazidan ziyade altindaki Yorumlar guzel makul
Soyle ki bugunun dunyasi soyle gelisti
1 hristiyan dunyasi koklerinin yahudilikten geldigini savunur isbirligi yapar tabi yahudinin umrunda mi :) paraya bakar dolayisiyla o baglamda isbirligi hosuna gider
2 bizde de hatta kitapta yazdigi bahsedilen hristo ve yahudiyi dost tutma deyince
2a finansal olarak zate ayagina sikiyon
Tabi bundan sonra,
3 dogudan gelen dinsiz + kendini hristo gibi gosterten guc biz muslumleri tutuyo ama
Dayanin usaklar
Zafer bizim
Poohdini Gurcu musun?
:he: yeni dünya loading..
Bo$ bakkal ta$ak tartarmı$
https://onlinepoll.me/poll/vote/yarin-bist100
https://m.youtube.com/watch?v=Fij2iUx3V60
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!