dayu longları kapadım 1 dene ceton attım haziran vadeye ..bakalım ne olcak?piyasa 2500 üstü altı gibi duruyor nedersin??
Printable View
bosuna cortlayip duruyosunuz ayni ben gibi :)
dümenin tezgahin bol olduğu yerde bir de düşüşe oynamak resmen intihar oluyor malum..
ABD FUTURELERİ saatlikler aşırı satımdan dönüyor...Bunun bize olumlu katkısı olur.
Taşınan Açıklar da azalış var tabi ki açıklar cuma günü çok karlı kapatıldı, gene de EREGL THYAO TURSG YKBNK taşınmış, GARAN da 583 bin açık taşınmış olup karlı kapatmadıkları için büyük bir pişmanlık yaşamışlardır,
https://i.hizliresim.com/smi9se8.PNG
Paladyum kontratlarında can acıtacak bir karar var.
KAP: [ ] BORSA İSTANBUL A.Ş. VİOP Gün İçi Fiyat Limiti Değişikliği Duyuruları
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1023495
Dosyalar:
VİOP Gün İçi Fiyat Limiti Değişikliği Duyuruları 2022-04-25
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem gören F_XPDUSD0422 , F_XPDUSD0622 ve F_XPDUSD0822 vadeli işlem sözleşmelerinin alt fiyat limit oranları bugün için %10'dan %20'ye yükseltilmiştir.
Önemle duyurulur.
100 kaplan gücü...ne dow takar ne de başka bir şey......
2797 den uzuna geçildi... saatlik macd al verdi....
Palanin o kadar Ky shortcuya ekmek yedirmesi icin cok esref saatine denk gelmek lazimdi. Bir dahaki sefere ayilar :)
Seninkiler vermiş ama benimkiler (indikatör) al vermedi.
Bakalım nereden verecek adi indikatörler.
Biraz ayarlarıyla oynadım.
21 Nisan 21.30 da sat veren saatlik 25 Nisan 11.30 da al vermiş ayarlarıyla oynayınca...
Ayarlarıyla oynamasam. 22 Nisan 12.30 sat veren saatlik hala SATTA.
şapkada iki tavşan var..tavşanin birini kasten boğup sonra diğer tavşanı cikarip ahanda bakın ölmedi yaşıyor diye dümen çevirmekten farki yok al vermeler sat vermeler vs vs ..teknik analizi gömeli çok oldu ben..
SPOT kapanış, cuma satan Tacirler Yatırım bugün aldı,
https://i.hizliresim.com/jmawypj.PNG
saatlik al verdiğinde zaten dipten epey cekmis oluyor yukari..göstergelerin cani cehenneme boyle borsada..cuma vur asagiya p.tesi cepten Garan tavsani cikar..hangi gosterge bunu bilebilir..paranin gostergesi kalmadi sadece yalanı dolanı var..neyse kimsenin analizine laf etmem,isteyen inanabilir uygulayabilir..ben senelerdir bi boq faydasini gormedim o nedenle..
Sağlık olsun, az olsun her zaman olsun,, sonuçta hergün para dağıtıyorlar burda, palanın haracını da yedik düşsede kazanıyoruz çıksada kazanıyoruz vargeli kurduk yakında tosuncuk olup Ayasofya abinin gırnızı şortunu ödünç almak zorunda kalmıycaz, yuppi :kahkah:
osman kavala'ya agırlaştırılmış muhabbet cezası verildi
2500 üstü tekrar kalıcılık şart... Bugün Garan tuttu ama yarın %0,00 olacak bu kağıt
Olumsuz etkiler sanırım SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün devir ile %50 geçilmiş, iştirakler için muafiyet istenecekmiş.
>>>>>>>
BBVA'nın halihazırda sahip olmadığı Garanti BBVA paylarının tamamı için BBVA tarafından başlatılan gönüllü pay alım teklifi ("Gönüllü Pay Alım Teklifi") kapsamında yapılan pay alımlarının sonucu olarak 25 Nisan 2022 itibariyle BBVA'nın Garanti BBVA'daki pay sahipliği oranı %50'yi geçmiştir ve BBVA, Garanti BBVA'nın her ikisi de Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören ve tam konsolide edilen iki bağlı ortaklığı olan Garanti Faktoring A.Ş.'nin ("Garanti Faktoring") ve Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin ("Garanti Yatırım Ortaklığı") dolaylı yönetim kontrolünü (II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği'nde ("Tebliğ") tanımlandığı üzere) elde etmiştir.
Gönüllü Pay Alım Teklifi'nin BBVA'nın Garanti BBVA'daki paylarını (borsada işlem gören iki iştirakindeki paylarını değil) artırmayı hedeflediği ve bu iki iştirakin Garanti BBVA'nın faaliyetlerinin önemli bir bölümünü oluşturmadığını dikkate alarak, BBVA, Sermaye Piyasası Kurulu'na Tebliğ'in (18)(1)(c) maddesi uyarınca Garanti Faktoring ve Garanti Yatırım Ortaklığı'na ilişkin zorunlu pay alım teklifinde bulunmaktan muafiyet başvurusunda bulunacaktır.
Saygılarımızla,
şu an abd ve ab tamamen ukrayna'ya odaklanmış durumda...kavala mevzusu geri planda bence onlar için...
kavala mavala abd fed med kil tüydür bist için..kendi tavşanlari yeter şapkada..yalan mi..
Vadeliye yavaş yavaş, ürkütmeden ayarı veriyorlar
Kavala ABD derken ABD ye saklarken Rusya'nın yanına bizi de koyarsa Biden
Abi ne tacirler almış tacirler satmış siz borsayı günlük izlemiyor musunuz? Bank off 1 milyon lot aliyor salı günü, carsamba Perşembe zararina veriyor. Siz de bunu yiyor musunuz yoksa. Adam 20 tane kurum kullanıyor. Her gün birkaçı iyi polis kalanlar kötü, ertesi gün tam tersi.
El sonuç; tacir macir yok kurumları peçete gibi kullanan palacan var...
öyle deme dostum..... saatlik macd 2862 de sat vermiş, 2780 de al vermiş..... 8 puan.... 2 kontratta 1.600 tl.... ayrıca fazla ince hesaba girmemek lazım.... gösterge al verdi al, sat verdi sat.... hiç olmazsa her hareketinde kar edersin... düşsede fazla düşmez, çıksa da fazla çıkmaz.... riski yok edersin.... her hafta bu şekilde göstergeye uysan deli para kaldırırsın.... sadece geçen hafta saatlik macd ve stokastic e göre hareket edilseymiş 20.500 puan kazandırıyormuş.... tek kontratta bile 2000 tl.... o nedenle bir yöne takılıp kalmamak lazım
işlem hacmine bakmaya gerek bile yok..... bak 2 temel göstergeye yeter dostum... kafa karışıklığına gerek yok.... tabii ki bunlar 20 farklı kurumdan işlem yapıyor.... bence önemli olan diğer tayfa.... ona bakınca anlaşılır ne olacağı... mesela bugün diğer bölümünde bayağı bir satış var.... bu belli ediyor zaten yönü :)
ne demeiştik... saatlik macd al verdi.... ilk önce bir aşağı düzeltme, sonra sert yukarı.... şu an olduğu gibi :)
Kamil hocam shorttayken sebepsiz yukselen borsanin yukselmesinin sebebi artik Macdnin al vermesi mi oldu :) borsa yukselirken de o Macd cogu zaman aldaydi zaten