Bazı tahtalarda saatliklerde 2 taraflı formasyonlar var.
ne tarafa kırılırsa endekste o tarafa gözüküyor.
izlemeye devam
Printable View
Bazı tahtalarda saatliklerde 2 taraflı formasyonlar var.
ne tarafa kırılırsa endekste o tarafa gözüküyor.
izlemeye devam
Poz 40. Maliyet 84. Zarar 24 bin.
Herkese hayırlı işler.
Hangi emtia dan dayi
formasyon şuanda aşağı yönde çalışmaya başladı 16.00 barı teğit barı tamam mı devam mı beni graflarda
uzmanlık sorusu XU100'de megafon formasyonuna benzer bir durum var mı ,?
https://i.hizliresim.com/jrblxrk.png
Memedabi gelirse megafon da olur saksı da...:he:
Dünya devleri göçerken,
Endeks 5 günde dolar bazlı +13%, inanılmaz...
Bu birde adamların tutuklanmış hali...
Tekrar füzeleyinca mualiflerin de ses kesildi...
Paragöz bile tüy dike dike kirpiye evrimleşti..
Nasıl bir vahadır... Nasıl bir refah zinciridir...
Borsa İstanbul'da, yabancı yatırımcılar Eylül ayında 640.8 milyon dolar net satış yaptılar
Geçen ay Borsa İstanbul'da (BİST) yabancı yatırımcılar Pay Piyasalarında
yaptıkları işlemlerde 640,8 milyon dolarlık net satış gerçekleştirdiler
Yabancı yatırımcılar Eylül 2022'de BİST'de 32 milyar 840.6 milyon dolarlık
alış ve 33 milyar 481.4 milyon dolarlık satış işlemi gerçekleştirdiler.
Böylece yabancıların gecen ayki toplam alım ve satış işlemleri 66 milyar
322 milyon dolar seviyesinde oluştu.
Bilançolar başlamadan bir hafta aşağı vermeleri lazım.
Bu hafta bitti. İki hafta var. Bakalım şanslı hafta hangisi olacak..
benim çok çalışmam gerekir daha
Teknik analiz herkesin bakış açısına göre farklılık gösterir.
Kimisi yükseliş çizerken kimisi ayı formasyonu çizebilir.
Aynı bu resimde ki gibi.
https://i.hizliresim.com/b63lkpl.png
Kask giymiş kadın gören bile çıkar.
Evet hazır mıyız arkadaşlar?
"daima hazır !"
kastınız Turbo Diesel İnjection ise ben kendi istihdam verilerine bile bakmıyorum.(piyasadan bağımsız şirketlerde pozisyonlarım genelde)
sadece aldığım şirketlere bakarım kaç kişi işden çıkarmış almış diye.(teknoloji değişitirmediğini farzederek)
not:hazırım depoyu fulledim
Gece 12 den önce uyuyakalmazsam yola cıkarım
Gece 12 den sonra uyuyakalmazsam sağ selamet varırım.
Çerezlik tskb aldım ben hazırım :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanında bir arkadaşım fıkra veya reklam anlatmıştı nedense aklıma geldi.
Bastonu ile Rolls Royce bayisine giren yaşlı bir adam lüks bir modeli inceliyor.
Satıcı efendim bu çok özeldir sizin paranız yetmeyebilir, lütfen arabadan uzak durun, bu arabada en ufak çizik fiyatını yarıya düşürür diyor.
Satıcının bu sözüne içerleyen yaşlı adam da bastonun ucu ile arabayı boydan boya çiziyor, satıcıya dönüyor şimdi ne kadar ediyor diye soruyor.
Galiba American Express reklamı olabilir ama hatırlamıyorum.
EBRD başkanı Türkiye'deki temaslarında faiz indirim politikasıyla ilgili "soru işaretleri"ni gündeme getirdi - Reuters
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) başkanı Cuma günü Reuters'e verdiği demeçte, Türk yetkililere düşük faiz oranlarıyla ekonomik büyümeyi sürdürmeye yönelik "sıra dışı" politikaları hakkında bazı endişeleri dile getirdi.
EBRD Başkanı Odile Renaud-Basso, Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcioğlu ile yaptığı ve "açık ve şeffaf" olarak nitelediği görüşmelerinin ardından "(Politikanın) yüksek düzeyde enflasyon yarattığı ve bunun mutlaka uzun vadeli yatırım için en iyi ortam olmadığı konusunda bazı soru işaretlerini dile getirdim" dedi.
Bayılıyorum Pala'nın bu yurtdışını önemsiyormuş gibi yaptığı 1-2 dakikaya..
Basıyormuş gibi yapıyor, sonra sür yukarı..
*tarım dışı istihdam verisi sonucu*
*açıklanan 263k*
*beklenti 250k*
Önceki: 315K*
veri sonrası ABD DOW borsası ..
https://i.hizliresim.com/35rcrzg.png
ABD faiz vadelileri Fed'in Kasım'da 75 baz puan faiz artırımına %92 ihtimal veriyor, (Eylül'deki istihdam raporundan sonra %85.5 idi)
Bence bugün SASA ve HEKTS'da traderların short denemesi var hacim APS'ye göre yüksek.
İngiltere'nin 20 yıllık tahvil faizi ABD istihdam raporunun ardından %4.537 ile 28 Eylül'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı
ne oldu TDI
bizim piyasa veriyi yanlış anladı sanırım :D
profesyoneller bizim bistte Amerikan borsaları mantığıyla işlem yapsa kafayı yer.
Dolar endeksi %0.14 artışla 112.41 seviyesine yükseldi
Dolar/yen paritesi 145.34 ile seans içi en yüksek seviyeyi test etti
https://www.youtube.com/watch?v=CQVuXYTUCrc
Game of Thrones ~ 'The Night King'
263 k beklenti 250 k bana ne şiş yandı ne kebap gibi geldi…
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahmet K. Han geçen FX videosunda anlatıyordu, Bill Clinton ilelebet dolar hegamonyasını sürdüremeyeceğimizi biliyoruz demiş.
Doların payı %35'lerden %25 e indi deniyordu. Dünya ekonomisinde de ABD payı azalıyor olması lazım.
Bizimkiler de doların çökeceği tüyosunu alıp merkezde ne kadar dolar var ise sattı, altını da takviye etti muhtemelen, ama çöken bir şey olmadı henüz.
VIOP30 endeksi ile spot piyasa manipüle ediliyor hissiyatı içindeyim...
Cezayir Başbakanı devletin sübvanse ettiği gıda ürünlerine ulaşamayan halktan özür diledi
- Cezayir Başbakanı Eymen Bin Abdurrahman, piyasada devletin sübvanse ettiği gıda ürünlerine ulaşılamamasından stokçuları sorumlu tutarak mağdur olan halktan özür diledi.
Bin Abdurrahman, hükümetin yıllık çalışmalarının sonuçlarını sunmak üzere Cezayir Meclisinde düzenlenen oturumda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
Cezayir Başbakanı, devlet tarafından sübvanse edilen çeşitli tüketim ürünlerinin piyasada bulunmamasıyla ilgili sorulara cevabında stokçuları suçladı.
Piyasaya yeterince ürün sunduklarını söyleyen Bin Abdurrahman, "Yaygın olarak tüketilen bazı ürünleri elde etmekte zorlanan her aile reisinden ve ev hanımından özür dilerim. Onlara söz veriyorum ki, devlet, Cezayirlilerin günlük ekmeğiyle oynamak isteyen herkese demir yumruğunu indirecektir." dedi.
Bin Abdurrahman, bu ürünlerin karışıklık ortamı yaratmak ve devleti daha önceki "acımasız" ithalatçılara kapıyı sonuna kadar açmaya zorlamak için piyasadan çıkarıldığını savundu.
Cezayir'deki tüketici dernekleri, son haftalarda piyasada sofralık yağ, süt ve irmik gibi yaygın olarak tüketilen ürünlerde ciddi bir kıtlık olduğundan yakınıyor.
Cezayir düşük gelirli kesimleri destekleme politikası kapsamında bütçede her yıl ortalama 15 milyar dolarlık kaynak ayırıyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Çabuk atlatır krizleri..
Ne zaman federatif yapı çöker
O zaman işi biter... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.