On binde 2
Printable View
Onbinde 2 hisse işlem hacminde oda 1.700.000TL GÜNLÜK HİSSE İŞLEM hacminizde 340 TL komisyon yapar!Siz ilk ısrAR İLE 0.002 YAZDINIZ,HATTA kamu bankaları dediniz örnek verdiniz herneyse :))) Demekki gün içi yaptığınızı söylediğiniz hisse senedi al satlarınızda maximum marjlarda al sat yapabiliyorsunuz bravo! Ekstrenizi yapıştırıp bizide bilgilendirinizde bizde faydalanabilelim sn.Ayasofya kardeşim saygılar.:)
Viob da sadece yüzbinde 7.35 veriyorum..veriyordum..Çünkü kurum satıldı ve bende 1/2 aydır Viob işlem yok.
2007 den beri kurumun müşterisiyim.Gun oldu 1400 kontrat işlem yaptım..Onun verdiği cesaretle kademe kademe indirdiler.17 yılda olan bir şey.
Ne günlerdi..
Yoksa bu oranı kimse vermez.Acikcasi önemli olan doğru işlemler.Zaten Viob artık cok islem yapilacak derinlik yok.Birde rakamlar büyüdü.Dogru,az işlem olsunda komisyon onbinde2 olsun,önemli değil
onbinde 2 komisyona bmsv ve viop kontrat masrafını eklersek onbinde 2,2'ye denk gelir. bir viop kontratını al ve sat yaptığınızda (yani iki işlem) 41 liraya yakın masrafı olur pozisyona girişin.
neyse Ayasofya hocamın buraya yalan işlem yazdığını sanmıyorum. 2 tane tespitim var yalan işlemci, hatta işlem geçmeyen rakamlardan pozisyon açma kabiliyetine sahipler :) bunu direkt kendim tespit ettim ama ifşa etmedim arkadaşları.. hiç teknik/temel yoruma girmezler. sadece şurdan long şurdan şort yazarlar..
Genelde bir kademe alt sat ile yarısı komisyon yarısı kâr olan hisse fiyatı 50 100-250 üstü hisselere bakıyorum. Bir kademesinde bile kar bırakıyor. Örnek vereyim hiç alıp satmadığım bir hisse Vestel 50 den 1000 aldım 50,05 e sattım. Bana 75 TL komisyon harici kâr bırakır. Birde benim hisse alıp satma sürem ortalama 45 saniye gibi. Genelde miktar olarak düşük alıyorum ama bir iki kademeye satabileceğim tanıdığım bildiğim boş kademeleri olan tahtalarda işlem yapıyorum. Bazen ifşa oluyorum robot takılıyor. Onlar için de çeşitli denemelerim oldu. 500 lot aldım diyelim 500 lot satışa koymuyorum 375 lot koyuyorum. 5 kademe üstü al sat veren hisselerim var aynı kağıtlarda üç beş yıldır işlem yapıyorum. 45 saniyede satamayacağım ya da anında bir kademe zararına veremeyeceğim hisseyi almıyorum. İllaki acil çıkış kapısı olacak.
Ben işlem yapacağım hissseyi bir hafta izliyorum nasıl bir hareket ediyor. Hangi robot var. Kağıdı ezberleyip öyle başlıyorum. Ay da bir iki kez zıpladıgım hisse de kesin zarar etmişimdir
Sn Ayasofya Sn.Miniyatırımcıya bana özelden numaranı at ekstremi paylaşayım yazmışsınızya,asıl bne yazdım size siz yok iken ekstrenizi yapıştırın diye!Siz bana ekstrenizi yapıştırın yaptığınız o işlemleriniz ile ilgili bana özelden atayım numaramı ok!? :)Bnede öğreneyim 1.700.000TL hacme onbinde 2 =340TL lik al sat başarılarınızı lütfen!
bana niye ekstre atıyorsun hocam, yazdım ya Ayasofya hocamın hayali işlem yazdığını sanmıyorum diye.
yaptığın tarz kademe tradeinin benzerini ben de robotla yapıyorum. eğer tahtada ağır satıcılı bir güne rastlamadıysa kar bırakıyor gerçekten de. heleki sabah açılıştaki volatilitede güne 1-0 önde başlatıyor.
Karşılığında!Eğer siz bana bu derece başarılı al sat ekstresi gönderebilirseniz bende size karşılığında en az her günlük alım satımınızda mesela 500 tl komisyon saonrası 500 TL eft göndereceğim!
Size özelden numaramı yazıyorum sn.Ayasofya kardeşim!
Nasıl whatsaptan numaramı bilmeden numaaranı ttın sn Ayasofya kardeşim??
aldım ve temas kurdum sizinle!
bAĞLANTI KURDUK
direkt ayasofanın kendisi ile bağlantı kursa, niye buraya, temas kurdum sizinle die yazsın ki
Yok kardeşim neyse ben haklı çıktım mmaalesef! :(
Birdaha kimsyi itham etmem! Durum sandığımdan daha kötüymüş bilgi olarakta gerçekten! Ama durum ayasofyanın suçu değil gerekli eğitimleri halka veremeyen piyasa yapıcılarının nın bence
İkimizde farklı açılardan yaklaştık.Kendisi 0.002 (binde)yazdı oysa %0.02 imiş yani onbinde 2 imiş komisyon oranı!
o açıdan kendisi onbinde 2 ödüyormuş bende kendisine ilk o açıdan dalmıştım neyse
Hayırlısı olsun :)
Kendisine başarı dilerim ancak kardeşime saygılar ve herkese,iyi sabahlar.
Saygılarımla size ve tüm forum ahalisine iyi sabahlar bol kazançlar.
Ei bari olay tatlıya bağlandı. Bence Mobiussoros hocamız bize bi tepsi baklava ismarlasin ağzımız da tatlansin
Yooo mobius abiye bir aileye yardım ettirecem. Elimden kolay kurtulamaz. Bugün birini aradım içim burkuldu. Kadının eşi benim engelli arkadaşımdı. Vefat etti üç ay önce. Zamdan önce 1850 üniversite okuyan oğlan ana kız 3700 alıyor. Kız engelli 20 yaşında ama zeka yaşı 2-3. Ona yardım edecek abim.
ABD’de tartışma ‘sınır’ı aştı!
Biden yönetimiyle Teksas Valisi arasındaki gerilim “sınır”ı aştı. Mahkeme kararını uygulamayıp, dikenli telleri kesmeyeceğini söyleyen Teksas Valisi’ne Cumhuriyetçi valiler destek verirken, güvenlik desteği yollamayı vadettiler.
Söz konusu tartışmaya eski başkan Trump da katıldı ve ülkedeki tüm Cumhuriyetçi valilere, ulusal muhafızlarını sınıra göndererek Teksas’a destek vermeleri çağrısında bulundu. Böylece olaylar iyice karıştı. Nitekim 25 Cumhuriyetçi vali, önceki gün ortak bir bildiriyle, Joe Biden yönetimini sınır krizi karşısında “halkı terk etmekle” suçladı ve Teksas Valisi Gregg Abbott’a desteğini açıkladı.
TEKSAS-Meksika şehri..
Amerikalılar askeri anlamda Avrupadaki büyük güçlerin eline su dahi dökemezdi ama Meksikayı tam 21 ayda tamamen yenerek, başkent Mexico Citye girmeyi başardılar.
Meksika; Texas, California, Nevada ve Utahın tamamını;
bugünkü Arizona, Colarado, New Mexico ve Wyomingin belli kısımlarını kaybetti.
Amerikalılar bu Kartaca Barışı karşılığında savaş tazminatı ve toprak edinme bedeli olarak sadece 15 milyon USD ödeyip, bir de Meksikanın ABD vatandaşlarına olan 3.25 mio USD borcunu üstlendi.
Meksika tam 2.2 milyon km2 eşdeğeri ve savaş öncesi topraklarının %55 kaybetti.
Bu bölgelerde kısa zaman içinde altın ve petrol bulunacaktı. Amerikalılar kaybı sadece 13,300 kişi iken,
tüm Batı Avrupa büyüklüğündeki bir alanı 1846-1848 arasındaki 21 ay içinde ellerine geçirmeyi başarmışlardı.
Amerika'nın geniş topraklara sahip olma hikayesinin 2.kısmı Meksika savaşı..
1.kısmı Napolyonla başlar,1803'te ..2.4 milyon km2 parayla satın alır..
Savaşsız.. dünyada edinilmiş en büyük toprak parçası ,ganimet..
(Bugün Mississippi Nehri ile Rocky Dağları arasındaki bu bölgede 15 eyalet var )
Özetle;
Meksikalıların Texsas'ı tekrar ele geçirme ihtimali de olabilir,olmalı..Hakları da var..:)
Motorine salı gecesinden geçerli 1.38 yukarı yönlü güncelleme yapılacakmış.
SON DAKİKA.......
Resmi Gazete'de yayımlandı: TÜİK bölge müdürü görevden alındı