17.86 ya getir 10 lot saticam.
Printable View
17.86 ya getir 10 lot saticam.
Dün demiştim endeks biraz salarsa ayvayı yeriz diye korktugum başıma geldi çünkü bu adi dün bütün hisseler tavan olmusken yerinde saydı uzun müddet bugünde acısını çıkaracaktır
Ben bugun tavan bekliyorum ytd.
Bugün kendine yakışanı yaptı citi ve doçe satiyor habire emeklilik fonları karşılıyor nasıl olacak bu iş düştük bi bok çukuruna maalesef kimse çıkaramaz artık en ufak bi endeks salıyor bu en önde ******** çıkarken de kaplumbağa misali
Bide bist eksi olaymış ne olurdu acaba senin karakterini yeter bé arkadaş seni hisse diye borsada Tutan in ben
Allah kahretsin nerden beladan bulastim bu bok çuvalina bütün hisseler hafta başından beri %50 yi geçti bu ******** nasıl düşeyim derdinde ne yazıklar olsun
Gıdaların yüz karası bok çuvalı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sanki virus Banvitte çıktı bu kadarda olamaz bé gıdalar tavan bu hâlâ eksiye nasıl geçerim diyor
Ulan ne karaktersiz kağıt mışsın sen. Gıdaların hepsi uçtu gitti sen hala nasıl düşerim diye hesap yapıyorsun.. Yazıklar olsun spek sana...
Gıda şirketi olsa ne olacak bildiğimiz eski banvit endeks çıkar bu çıkmaz endeks biraz saldimi en önde koşar aşağı yazık be seni aldigim güne binlerce kez nalet olsun gözümüzü kapatıp rastgele bi hisse alaydık şimdi en az %50 si vardı Allah sonumuzu hayr etsin virüs oldürmücek bu mahvedecek bizi
Boyun posun devrilsin e mi....
Komple batsın inşallah ta oda kurtulsun bizde ulan hergün eksi olurmu mu be bi kağıt nasıl iştir bu ya kapanışta al sabah sat karanlıkta al sabah sat düzeni güzel kurdular önüne geleni düzüyor
Evet vatan hainleri( hisseyi yoneten itler) bu hafta soyguna devammi ? Artik hic guvenim kalmadi bu hisseye kisa vadede. Bekledigimiz haberlerde bu konjunkturde ne zaman gelir mechul. En guzeli hic bakmamak en azindan şu global kara bulut gidene kadar.
Hayır benim anlamadığım şu gerçekten anlamıyorum bir gıda şirketi bu diğer gıdalara gıpta ile bakıyorum kârlilığı hadi safhada şü yaptıkları resmen tşşÄ·Ä· geçmek bir günde dik dur bir günde sen tavan ol konfurt krevitas penguen tat bunları
topla bir banvit etmez ama gel gör her gün tavan tavan gidiyor lar bizim bok çuvalı bırakın tavan olmayı günü nasıl ekside kapatırım diyor karanlıkta geliyor itin biri 20 kademe alıyor sırf göstermelik onuda sabah satıyor çıkarın şunu kottan bari de rahatlasinlar anladım ki bu şirkete yatırım yapılmaz geç anladık tavuk fiyatlarına iyi geçirdiler kimse farkında değil açıp bakın
Karakter yoksunu kağıt... Debelen dur burada bir yere kıpırdama sakın olurmu...!?.
Ne alan var ne işlem hacmi kısıldık kaldık bu serefsizin tahtasında bir bir çıkıyor 3 er 5 er iniyor offf offff seni alan aklımı Allah kahretsin ya yeminle borsadan soguttu bu beni
Neyi bekliyosun daha cikarmamak icin biyerleriniz yirtilcak yazik...
Bu piyasada bile böyle ise yandık biz ölme eşeğim ölme düşmek için resmen yirtiniyor
Yarın borsa kâr satışı yapsın ilk önce bu nalet düşecek bugün çok çıktı ya ondan bütün hisseler aldı başını gitti bu sayıyor bakalım nereye kadar
Yükselmemek için bir taraflarını yırtacaksın çok zorlama...
Bu günde aynı bir cacık olmayacak 1 ileri iki geri
Tüm AVM,Lokanta,Kafe,Dönerci büfeleri ve Turizm Kapalı.Nereye gidebilir ki??
Yatırım Önerisi Değildir...
Ona bakarsan her yer kapalı ihracat kapalı diğer gıda hisseleri için de aynı durum söz konusu ama gel gör ki onlar tavan tavan giderken biz bir tavan bile yapamadık öyle düşünmek yanlış bence ona bakarsan thy pegasus taban taban gitmesi gerek sadece yurt içi uçuşlar var
Şu an farklı noktalarda olmasını beklerdim.Tahta yapıcısı 3 maymunu oynamaya devam ediyor.
Siz yenixiniz galiba....
Sen bol tavuklu pilav dağıtılan iftar sovlarinin olacağını mi sanıyorsun.İsin ilginci evlerde ramazanda tavuk az tüketilir,Ayrıca Coronadan mangal sezonunda boş geçer. Yanii Kuş gribi krizi kadar endişeliyim...Benim gorusum
Sayın ortak,Bu kağıdın büyük ortağı sahibidir ve tüm göstergesi blancodur. Karliligi azalırsa huyu pistir..Disaridan spegi veya yabancı ilgisi yoktur.Bunlar olsa kendilerine göre farklı sebeplerle sürerler veya basarlar. Dikkatli olun Herkese iyi kandiller.
Birde bugün borsa eksi olaydı ne olurdu acaba ben söyleyim nurtopu gibi bir -5 miz vardı bu piyasada böyle ise
Geçen zamana mı yoksa zararıma mı yanayım Allah cezanın versin senin endeks olmuş 94 bin iki sandalye bir masa şirketler tavan tavan giderken bu karaktersiz 60 ı geçemiyor bir kurtulayım sana bir daha bulaşirsam anlayın işte
Endeks biraz saldı eksiye gecti yani endeks kırmızı olsa yandık direk taban ulan ********ler yatacak yeriniz yok kim oynuyor sa böyle haram zehir zikkim olsun bu mübarek günde
Artiya geçmemek için resmen kıçını yirtiyor be yazıklar olsun senin gibi gıda hissesine
Bu hisseye girmek isyeyen varsa bugün den örnek alsın ve sakın girmesin bizim gibi kufurbaz olur hergün küfür etm ekten günahkar olduk yık böyle hisse girmeyin girmeyin almayın gidin batık olan hisse alın daha çok kazanirsin iz
Usta pek çok hissede dönem dönem aynı şeyler yaşanıyor. Ki Banvit gibi sığ bir hissede hareket öyle senin istediğin zaman olmaz. 30 liralara yakın fiyatlardan alıp 10 lira altını görüp ruh sağlığı bozulan insanlar daha 1 yıl önce buralardaydi. Belki hala buralarda. 20 lerden 30 olacak diye alanlar.. vs vs..
Beklentiniz gercekciyse sabırlı olun. Gidecek olduğu yere er geç gider.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Krizi fırsata çevirememenin en tepe örneği banvit oldu. Çalışmayan uçaklarla havayolu sektörü, kapalı otellerle turizm sektörü, oynanmayan maçlara spor hisseleri son iki haftada sert yükselirken banvit hiç bir şey yapmadı. Bu süreçte gıda sektöründe Altın yumurtlayacak tavuk olmak varken kanat bile çırpmadı.
Ýükselen endekste olmadı, düşüş trendine geçince bir daha gözüm üstünde olacak.
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.