u-100 5 dk lin .. olası formasyon .. ytd ..
https://i.ibb.co/rvKtq1h/jhmmhjjhm.png
Printable View
u-100 5 dk lin .. olası formasyon .. ytd ..
https://i.ibb.co/rvKtq1h/jhmmhjjhm.png
baktığım bazı hisseler çift taban için fırsat kolluyor..adeta hazırım ben hadi diyor..
düzeltme yapmazsa bizde 6 ay daha faiz alırıs..
oha yazılar küçülmüştü şimdide forum daraldı. genişlik olarak.
:drunk::drunk:
yönetim ne yapmak istemektedir :he:
7500 ler ne zaman erken gelirse borsa o kadar erken alır paraları..gelmezse de hiç alamaz..koştur koştur dışarı yatırımcı ararlar..
en az 30 px gaymış...:dvr::dvr::dvr:
hırsız çobanın sistemine uyarsan yatırımcıları ahlaksız yapar..
3 tl lik malı sana 30 tl den satar..sen de 30 tl aldığını 50 ye satamazsın..
aynı enflasyon kimin..pahalıysa almayacanki burnu sürtülsün..
bak bizim ekonomide öyle yapıyorlar..asgari ücretli acından ölecekki enflasyon düşsün deyü..
yöntem aynı yani..
Bist50 Açığa Satış Yasağının Kaldırılması Ardından En Çok Açığa Satış Yapılan Hisseler :
- #Sasa 1.9 milyar ₺
- #Thyao 1.7 milyar ₺
- #Isctr 1.6 milyar ₺
- #akbnk 1.2 milyar ₺
- #eregl 1 milyar ₺
Kaynak : Ekotürk
90'lı yıllarda özel radyoların ardıa ardına açıldığı zamanlarda radyo şakaları vardı.
bir arkadaşım bir şakayı, internetten biryerden bilgisayarına indirmişti, dinlerdik
(ben bulamıyorum pc özürlü olduğum için, belki hala vardır internetin biryerinde, bulup indiren birisi olsa :yahoo: )
şimdi İzmir'de bizim bir yavri (bizim deyince mhp'li oluyoru :kahkah: ) işte ege'mi, 9 eylül'mü ne ise, ünversitede, yok ben ''mhp'de bilmem ne başkanıyım, yok ülkü ocakları bilmem neyiyim '' diye sıkarak üniversitede hegomonya kurma peşine girmiş.
(öyle olmadığı şakayı yapan radyodaki dj'yin sözlerine karşı takındığı tutumdan belli, o sözleri gerçek bir ülkü ocakları üyesine söyleyeceksin, giderler o radyonun bulunduğu binadan, radyoyu söker alırlar, bina 8 katlı, radyo 3'te ise... 3. katı alırlar, binayı 2 kat, üstünde boşluk, boşluğun üzerinde havada asılı duran 5 kat olarak görürsün :drunk: :kahkah: ayhan başkan iyi bilir meepe'lilerin ne manyak olduklarını )
diğerleride bunun kofik olduğunu anlayıp, buna şaka yapalım diyorlar... radyoyu arıyorlar... dj'ye ismini telefonunu veriyorlar
çocuğun ismi serkan turan bunu çok iyi hatırlıyorum
gerçek ocak başkanının ismini hatırlamıyorum, HAKAN olsun misal
dj... kendini hakan olarak tanıtıp, buna iyi bir gömecek... şakanın amacı bu
- bana bak çocuk, serkan turan'mısın sen ?
- evet
- lan sen, ''ben meepe'de başkanım, ülkü ocakları başkanıyım felan diyormuşsun
- yok abi öyle birşey
- :vk: sus lan, bana geldi... biliyorum, diyormuşsun işte
devamında 1-2 cümle daha geçiyor işte hatırlayamadığım... devamında şurasını çok net hatırlıyorum
- ulen, bu alemde, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda (kendi ismi ) HAKAN'dır diyeceğine...
- ulen, bu alemde, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda Serkandır, değil Hakan'dır diyor.
bunu neden anlattım, bu son cümledeki anektod bazen aklıma geliyor, tam ona uygun malzeme çıkıyor karşıma
o malzemeyi kullandığımda, evveliyatını bilin diye söyledim.
NOT : konuşmanın devamında dj'yin söylediklerine (+18 ) belki denk gelenimiz olmuştur :kahkah:
ama ben ...oda Serkandır, değil Hakan'dır.. burasını seviyorum
meyve mevsiminde yenirse tatlı olur..şuan hisse senedinin mevsimi değil..hem pahalı hem tatsız..hem 2 katı para vereceksin hemde tat almayacaksın..akıl işi değil..
sistemin çarkına üfleyim..çarkın bir parçası olmam dayılar..7500 e kadar getirirse alırım..gelmezse almam..başka şeyle uğraşmam..
sisteme para lazımsa büle yani..şurayı keserse şuraya vs..bu sistemcilerin işi..ben hileli sisteme girmem..alış fiyatı ben belirlerim
THYAO fiyat 295..nereyi keserse kessin 300 ler zirve ve bu 5 yıllık trend sonlanmasının min. değeri 200 olmalı..
nerde şuan 295..çöpe at..
ben akşamdan yazdım etiketi alın hadi diye dayatan sistemin içine ederim..
sisin anlamadığınız şey ne biliyor musunuz..
YABANCI GELMEYECEK ( 13-15 yıl önce Suriye süreci ile kaçmaya başladılar) ..YERLİ YENİ KAÇTI..kim ile çıkacak borsa..
evrim geçirmesini bekleyeceksek bekleyek bakalım..
ben 3 5 lot almışım önemli değilki..yerli yatırımcının sisteme girmesi için 7500 ler ve hatta altı lazım..
ben en az 1-1.5 yıllık alırım hisseyi..en az 3-4 kat almadan çıkmam..bunun için uygun almam lazım..istediğim fiyattan almadım mı, o zaman riske atmam..mesela THYAO 200 e gelmeden hiçbir kuvvet aldıramaz beni..neden çünkü doğal olanı 200 de ondan..
gariban vatandaşın düşünceside fikride gariban ..:he:
öyle deme yaw..
çalışıp komisyonunu alıyorlar.
çok çalışırsan seninde olur :drunk:
Palanın sistemi 5 yıldır değişti..bana sistemden bahsetmeyin..5 yılda 30-40 kat çıkmış hisseleri, şurayı geçerse şüle burayı geçerse büle demek hakkaten enayilik..alınmayın ama böyük resimde düdüklemiş vatandaşı..daha vatandaş gidermei yamacına..ee gitmezse kimi düdükleyecek..kendini mi..
süleyman gidiyah....
:kahkah:
yabancının gelmesine bence çok takılma dayı
pist yabancı olmadan da yükseliir
(dolar bazlısı daha farklı ama tl bazlı örnekleyeyim, en azından enflasyona karşı korumuştur )
https://i.hizliresim.com/26dg0ap.jpg
yabancının sattığı, MAVİ KUTUDA... bist 1045-1450... % 40 yükselmiştir
yabancının yine sattığı KIRMIZI KUTUDA... bist 1450-5000... % 300 küsür yükselmiştir
yabancının aldığı devamında... bist 5000- 1 milyon 100 ... % 120 yükselmiştir
yani bist yükselmek üçün çıkartılmış bir enstrümandır..
BİST DÜŞEMEZ :drunk: :kahkah:
Badem bofası şu saate 1.750 milyar satışı var karşı bacakları garanti ve iş o kadar alıcılı .
kaç aydır oyunu böyle yönetiyorlar açık yetkisi diğerlerinede verildi al gülüm ver gülüm.
taze para yok , kapanışa doğru badem bofası oyunun yönünü çizer sattıklarını gerimi alır üzerine mi koyar 16.00 netleşmeye başlar kırılımın yönü bugun hacim düşük diğer günlere göre