İnanılmaz öfkelisin... Dediğim gibi biraz ara verelim...
Maalesef bu forumda 10 yıldır yazarım. İlk ret listeme "GUNDWANE" ni almak zorunda kaldım... Sanırım 2.ci kişi olarakta "DISCRETUS" da RET listeme alacağım... Yoksa bana yolladıkları mesajlarda bilgi kırınıtısı görmüyorum... Sanırım artık mesajlarını görmeyeceğim....
Bu başlık benim, maalesef fikirlerimi burada yazmak için açtım. Gideceğim başka yerde yok. Fikirlerimi beğemeyenlerin burdan gitme lüksü var... Bu iki kişiyi defalarca ikaz etmeme rağmen anlayış göstermediklerinde RET LİSTEME almış bulunuyorum. 10 yıldır ilk defa bir kişiyihatta aynı anda iki kişiyi RET LİSTEME aldım. Sanırım mesaj yazsalar dahi onları göremeyeceğim için mutluyum...
kanal istanbul projesi konusunda belediye örneği bile vermiş, komedi.. trollükte seviye atlıyorlar her geçen gün.. ret listesine alsan ne olur almasan ne olur.. kimin umrunda.. dün de yazı sonuna "NOKTA" koyuyordu sanki büyük bir şey yapıyormuş gibi.. tam bir komedi :kahkah: ama bu ülkenin topraklarının peşkeş çekilmesine biz hep karşı olacağız.. bazıları gibi konformist kafalarla olayı paraya bağlayıp doğanın katledilmesine, milli güvenlik riski oluşmasına, ülkenin zenginliğinin aslında bir emlak projesi olan kanal istanbul a gömülmesine karşı olacağız..
mr erdoğan bizzat projeyi yapacağız diyor bu trol kalkmış cumhurbaşkanını her şeyden haberi olur mu diyor.. işte tipik trol böyle oluyor..
ülkede ankara'nın doğusu resmen afganistan seviyesinde.. istanbul kadıköyde bile ilkokulların ödeneği yok velilerden bağış dileniyorlar.. ülke her anlamda kriz içinde ve sürünüyor ama bu troller birisinin fantazisi için kanal istanbulu savunuyorlar, hatta bazen tepkiyi azaltmak ve sureti haktan görünmek için yarım agızla "aslında karşı olduğum yönler var olmadığım yönler var" diyerek tipik trollük yapıyorlar.. olay tamamen bir emlak ve peşkeş projesi ve bu oyuna bilerek alet olanları tarih affetmeyecek.. en basit gerçekler karşısında bile dürüst olamayanlar çok utanacaklar gelecekte.. bazılar aldanmışız diyebiliyorlar kolayca ama bakalım siz bu ülke yağmalanırken ne yaptığınız sorulduğunda cocuklarınıza torunlarınıza ne cevap vereceksiniz..
Kargaşada kaçırmışım Sn British, pardon..
Maalesef.. Aynen öyle... Price birilerine... Tebrikler.. Çok zekice...
Kendime bir eleştiri...
Az ve öz yazarak benim 1 sayfada ki ifademi sadece iki kelime ile esprili bir şekilde ifade edebilme...
Sn.Brisitish zeka dolu idi saygıyla eğiliyorum....
https://i2.milimaj.com/i/milliyet/75...8094d4c649.jpg
trabzon uzungöl..
binlerce yıl karpostallık güzellikte varlığını sürdürmüş..
ama a.k.p. zihniyetinin devrinde böyle beton yığınına dönüştürülmüş..
bunların hepsi benzer mantıkla hareket ediyor.. yeşillik.. doğa. göl.. bunları gördüklerinde yağma isteği kabarıyor.. "oh my god..this must be priceless.."
ve hemen ardından betonlaştırma..
Sayın selka bunların malum başlığında hepsi aynı zihniyete olduklarından kendileri çalıp kendileri oynuyorlar hayat ne güzel beeee[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sabah İran Irak'ta ki ABD üsslerini sert vurdu..
İran 80 ABD askeri öldü, dedi....
Ama TR'de USD'ın yükselmesi kaçınılmaz derlerken
USD/TRY 5,93 TL ye indi....
BORSA yükseldi....
Hayırdır inşallah...