-
Gözüm üzerinde sağolsun ozgyo 2 gunde %45 birakti benim acimdan iyi oldu ama tahtaya 40 a 700.000 alım yazan kim amacı ne bilmiyorum ben 2 ay sonra durumlar netlesince dönmek üzere çıktım bu arada inş olumlu gelişmeler olurda yüzünüz güler dostlarim
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
40 ta bekleyen alıcı sana diyorum eben güzel mı?
-
Durumun kritik olduğuna ben de katılıyorum. Sirketin sakladığı bilgilerin farkında değilsiniz sanırım. Ancak ne kadar risk o kadar kazanç. Hele ki genel kurul toplamak gerçekten şartsa süre iyice uzar. Bildigim kadarıyla 3 hafta cargi süresi toplanamazsa bi o kadar daha. Nerden baksan 2-3 ay daha buralı gibiyiz. Bu durum gerçekleşirse çıkanlar neden çıktı daha iyi anlarım.
-
Olumsuz bi haber aldığımızdan yada korktuğumdan çıkmadım ihtiyaçtan dolayı çıktım ama air in dediği gibi gözümüz hissede bugün bi miktar alarak tekrar girdim para oldukça toplamaya devam kervan bile gittiğine göre bunada sıra gelecektir sabır herşeyin ilaci
-
Air allah daha çok versin dostum keske transtan birazdaha erken çıksaydın 48 fena olmazdı dimi 😀
-
Nasipte ne varsa onu yiyoruz dostum hepimize çokça versin inş
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aslinda trnsk bizi çok oyaladı bu süre icinde akpaz kervan hep kaçtı çok önce konuşmuştuk seninle
-
Ama trnsk gittimi de diğerlerine benzemiyor 17 kuruştu acun olayından önce aynen böyle olumsuz hava vardi ama bi haber bi anda gözümüzü 1.80 de açtık