Size çok katılıyorum, birde açığa satış yasaklanmalı gerçek alıcı ve satıcı işlemleri olmalı (YTD)
GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Size çok katılıyorum, birde açığa satış yasaklanmalı gerçek alıcı ve satıcı işlemleri olmalı (YTD)
böyle tahtanın sığlaşacağını ve yanlış fiyatlanacağını düşünemedim.12eylul2017 de 4,30-60 aralığında 589bin lot işlem görmüş.takip eden günlerde de işlem hacimleri 200-300bin.fiyat yarıya gelmiş kimse yok buralarda.hala alıcı yok aşağıya vereceğim diye yırtınıyorlar.
Gerçekten inanılmaz hacim hiç yok tuhaf olan sürekli baskı var, elimizdekileri almak için mi yapıyorlar nedir anlamak güç (YTD)
battık, kağıdı baskı uygulayarak fiyatı aşağı çekenler,bi tarafınıza kına yakın, satmıyorum elbet bu kışın bir yazı vardır bende bir lot sizde 1000 lot varsın benle birlikte sizde bekliyorsunuz batık şirket değil ....
Böyle düşmesi için hiçbir sebep yok.
Emsal faktoring şirketlerinin hemen hiçbirinde bu denli düşüş yok.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
tahtadaki insan değil toibek Bey, bariz baskı olduğu belli, ben elimdekileri satmayacağım, bence buradan satılmaz, daha aşağı da verebilir kendi bilir, hissede olanlara akıl ermiyor bu şeref yoksununa dur diyecek biri olmadan daha çok at koşturur bu vampir, bu hareketleri yapan duysun bizi, paranız var diye zalim olmayın bizden aldığınız kötü dualar ve bunca zaman çektirdikleriniz döner dolaşır sizi bulur, eden bulur, ağlayanın malı gülene hayırlı olmaz, inatlaşmanın kimseye faydası yok ve yönetemediğiniz bu tahtayı başka bir piyasa yapıcıya devredin, sizi kimse istemiyor (YTD)
Tahtadaki günsonu en iyi alıcı satıcı 10biner lot.komedi.bir de satış gelince 500lotla 2 kademeye vuruyor.fiyata kafaya takmış.düşürecekler.göz göre göre oluyor bu iş.durum korkunç.