-
Temmuz Ayını da eksi kapattık. Bu yönüyle Brezilya ve Arjantin den de ayrı düştük. Hadi hayırlısı.
Tekrar hatırlatmış olayım.
Birçok gökyüzü olayının bir arada gerçekleşeceği gece. Yüzyılın en uzun Tam Ay Tutulması gerçekleşirken, 2003 yılından beri en büyük ve en parlak konumuna geçen Mars ise Ay a en yakın pozisyonunda aynı zamanda gökyüzünde. Ve bir de Delta Aquarid meteor yağmuru
-
http://fs1.directupload.net/images/180727/2cr87jdp.jpg
Muhteşem görsel
Güney Batıda Jüpiter , Satürn hemen onun üzerinde Antares yıldızı ve -2.8 parlıklık derece ile muhteşem mars.
-
Emil Hocam bundan sonra yapacağın paylaşımlar özelden olsa nasıl olur. çokmu zahmetli olur sizin için. akşamdan beri düşünüyorum. nasıl başka olabilirmi diye. bundan böyle şimdiki gibi olmamalı.başka fikri olan varmı acaba. hocam istersen nedenini özelden atabilirim. hem zaman zaman lüzümsuz sataşmalardan önlemiş oluruz. sayın karafaki ve sıla ne düşünür. veya başka takip edenler varsa ne düşünür
-
Sn. Sirius ne demek oluyor bu? Böyle bir şey neden ihtiyaç duyulsun ki? Lütfen. Başka platformdaki sorunları buraya taşıma.
-
Sağlam durdu.
Cuma.
Kâr getirecek mi
Acaba
Yoksa büyük bir beklentisi mı
Var
-
Ertelenmiş işlerin yoğunluğu nedeniyle bu hafta sonu kısa ve öz; SAFKR için söylenecek çok fazla söz yok. Ancak hissenin 17.08 de gördüğü 2.52 fiyat seviyesinden ısrarla aşağı salmaması Forum sayfa 159, 1267 nolu grafikte minör 3 (kırmızı renk) ncü dalga ile etiketli sayım soru işareti oluşturuyor. Buna karşın Forum sayfa 158 de verilen 1257 nolu sayım, daha bir ihtimal dahilinde gibi görünüyor. Bu gafikte 2.82 fiyat zirvesiyle etiketlenmiş minuette dereceli iii (eflatun renk) ncü dalga aynı dalga derecesindeki i nci dalganın fibonacci oranı %161.8 ine tekabül ediyor. 2.82 fiyat seviyesi aynı zamanda Minute dereceli (i) (mavi renk) nci dalganın da yine fibonacci oranı olan %261.8 ine tekabül ediyor. Pazartesi , Salı bir görelim.
SYG.
-
2.53 kârı fena gelmedi.
3.53 görmüş dev safkar.
Bakalım neler olacak
-
[QUOTE=EmilGudea;2459466]Ertelenmiş işlerin yoğunluğu nedeniyle bu hafta sonu kısa ve öz; SAFKR için söylenecek çok fazla söz yok. Ancak hissenin 17.08 de gördüğü 2.52 fiyat seviyesinden ısrarla aşağı salmaması Forum sayfa 159, 1267 nolu grafikte minör 3 (kırmızı renk) ncü dalga ile etiketli sayım soru işareti oluşturuyor. Buna karşın Forum sayfa 158 de verilen 1257 nolu sayım, daha bir ihtimal dahilinde gibi görünüyor. Bu gafikte 2.82 fiyat zirvesiyle etiketlenmiş minuette dereceli iii (eflatun renk) ncü dalga aynı dalga derecesindeki i nci dalganın fibonacci oranı %161.8 ine tekabül ediyor. 2.82 fiyat seviyesi aynı zamanda Minute dereceli (i) (mavi renk) nci dalganın da yine fibonacci oranı olan %261.8 ine tekabül ediyor. Pazartesi , Salı bir görelim.
sayin EmilGudea, yazilarinizi uzun suredir okuyorum.emek verdiginiz asikar.ben 3.21 den aldim.ve elim kolum bagli oylece bekliyorum.cesaret edip bir turlu iniste satamadim.aha bugun aha yarin yukselir diye diye.netice ortada.bu son olaylar;sirket alimi bilanco diyerek 2.58 e kadar yukseldi.ancak bigunku dusus moralimi cok bozdu.biraz da olsa bu olaylara tepki verir demistim.acaba buraya kadarmiydi yukselis.artik yine dususun baslangicimi yasayacagiz bugunden itibaren.bir yorumlayabilirseniz sevinirim .saygilarimla