Tebrikler
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tebrikler
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görüşürüz.ama ytd.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gayrimenkul satışı olsmazmı mesala?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş gayrimenkul satışı olamaz çünkü eski fabrikanın arsasının küçük bir kısmını kendi personeline lojman olarak ayırdı fabrikada 102 kişi çalısıyor senin salladığın gibi bende sallayım tanesini 1milyona satsa100 milyon yapar yani senin bahsettigin paralar yine yapmaz
Günaydın.SEvgili KERRAKE kardeşim duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum..Günlük yaşantımızda bu yazışmalarımıza vesile olan rezil kağıtla didişirken esasında kafamız ve kalplerimiz hep oğlumuzda ve oralarda canları pahasına görev yapan evlatlarımızda.Allah yardımcıları olsun.Allah muvaffak etsin.Sağlıkla kalın.
Spek bu sefer kazıklayamıyacak herhalde.İşlem çok düşük.Satanda kendisi alanda kendisi diye düşünüyorumsaygılı olun.Dün endeks imerken çok hızlı şekşilde inden kağıt şu dakikalarda endeks Daha doğrusu k.y. speğin oyunlarına gelmesin ve bizim yediğimiz kazığı yemesin istiyorum.Tabii benim için spek rahmetli sabancı'nın son derece beceriksiz mirasyedilerinin ta kendisi ve adamları.Fabrikadan ümitlerini kesince bizim üzerimizden kazanma yolundalar. 2 seneyi aşkın bu rezil kağıttaki deneyimim beni bu şekilde düşündürüyor dostlar.
Gelinde bu rezil kağıdın hareketlerine saygı gösterin.Endeks dün düşerken hızlı bir şekilde düşen rezil kağıt bugün endeks 1800 puan yukarlarda gezerken yerinde sayıyor veya saydırıyorlar.
Gol taş basladi.bizimki bön bön bakiyor