-
Size kendi gozumu anlatayim bu tahtada is yapmak isteyen bir grup ak yatirimla anlasti ve mali belli bir fiyattan tahtadan alip aradaki farki tl olarak hesaplarina gecmis olabilir. 4 5kurum bacak bence. Ziraat halk garan is ak ve vakif. Halk yatirimin satislarini hatirlayin 375 er bin lot miktariydi kademeye koymadi ve tavan bozulmadi. Ortada serbest dolasan 200 300 bin lot kaldi bence. Bu tip isler 6 ay 1 yil surer. Olduki tavana kitledigini bir gun varsayalim ve yazdilar 100 bin lot alis kim saticak. Ertesi gunu tavana 200 bin lot alis yazsalar kim saticak. 23 26 tahtada gorunen maliyet ak yatirimin malini belki de15 den anlasmis tl yi aciktan almis olabilirler. O yuzden taban olmasi mal satilmadikca bisey ifade etmez. Dun basladi bugun bisey olmuyor yarinlara bakip anlamak gerekli. Rahatsiz etmeyen miktardaki hisse para kazandirir bu tahtalarda. Ki bu grubun mali saydiklarini dusunuyorum. Sahsi ongorudur bilgi icermez yazdiklarim.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Halk degil ak yatirimin satislari yanlis yazmisim burayi.
-
evet sayın kafkafkaf doğru analizler bu tahtada psikolojiye çok fena oynayacaklar az lot sayıcaklar ve llerine istedikleri lotu geçirdikleri vakit göreceğiz neler olucağını ... Oyun büyük mecliste dillerde herkesin dilinde şuan girmeye korkan ve beklemede olan pusuda kalmış yatırımcılar var ve bekliyolar puslu hava dağılsın bi kap haberi düşşsün bakalım göreceğiz . ytd.
-
bir arkadaş dün (Dostlarım brüt takas Yok mu bu hissede hisse satıp alım emri verdim aldı vallahi nasıl oluyor bu) diye yazmış ben dün biraz aldım aldıktan sonra -5 yaparak kapadı bu gün + 5 olunca maliyetine satım bu kadar heycan yeter dedim geri düştü niyetlendim sat diye şartlanınca bir eksi daha oldu toplam -10 oldu gelelim dünki yoruma hesaba para düşmedi takas oldugundan 2 gün sonra düşeçek sattım aldım diyenlere inanmayın orada hesapta para vardır o farketmemiştir birde hisseyi takip edenler ve niyetlenenler bazı ardadaşlar yazıyor aşagı ve yukarı gidebilir diye dogru yönü belli degil 3 5 kişi yön veriyor diger arkadaşlar netiçenin ne olacagı ile ilğili duayen yorumcu olmuş atıyorlar.
-
Sirketin bilancosu sermaye artirimina musait gorunuyor yorumlayabilecek olan var mi?
-
ilk önce kademe kademe gidelim öncelikli başkan onayını bi alsın daha sonrasında gelecek paralara zaten o sermayeyle kalmayacağı aşikar kurulucak olan fon 500 milyar tl den bahsediliyor haber akışı önemli gerisi fasa fiso söyliyim bedelli sermaye artışı beklentiler arasında bazı rakamlar teleffuz ediliyor sermaye ile ilgili ama yazmayacağım burdayız aynı gemideyiz bekliyoruz. ytd .
-
25 çektim maliyeti bakalım 1000 lot koydum.tam bir kumara döndü ama içimde bir ses güzel olacak diyor.
-
Hisse bürutte olmasa ben ona yapacağımı biliyorum ama bürutte 23.80 mal koyuyorum geliyor sonra geri alıyor.Cok ilginç acaba küçükleri sepetlemek mi maksat çözemedim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.