Originally Posted by
Badi
Ben bu senedin 7 senelik sahibiyim burayıda bir o kadar takip ederim,kimin ne olduğunu ,patronun ne olduğunu gayet iyi görüyorum ve burada yazmaya başladığımdan beri hep istikrarlı idim ve hiç yanılmadım.hep ky ye doğruları menfaat gözetmeksizin söylemeye çalıştım ancak son karar sizindir dedim.pireyi deve yapmadım.at gözlüğü takmadım.ne doğruysa onu göstermeye çalıştım.Deniz meseledine gelince ,maalesef denize bizim kaybettiğimiz paralarla patronlarla tuzu kuru olanlar giriyor.paralarımızı geri alabilirsek bizde gireriz inşallah.İyot eksik kaldı ama adrenalin çoğaldı bu topikte ,senede ana avrat sövmemek için kendimi zor tutuyorum(genelde sakinimdir) buna terbiyem müsade etmez.hakkım yenilince insanın sabır taşı çatlıyor.Yalanlar,dolanlar,insanı çıldırtıyor.ha patronun maniplatörden haberi yokmuş,sen onu git marko paşaya anlat,buradakiler yemez.Arazileri saksı toprağı gösterenlerde manüple edenlerdi değilmi,içerden bilgi sızdıranlarda,geri alım kararı olduğu halde geri almayanda manüple edenlerdi.yaptığı açıklamaların arkasında durmayanlarda.Neredeyse sermayesi kadar zarar yazdıran da.Patron ne varlık gösterdo ki spek bir hareket göstersin.Hep tutturmuşunuz manüple ediliyor diye sen tahtana sahip çıkmazsan tabiki tahtanın ırzına geçende çok olur.Sonra da Laf ola beri gele yapılan başvuruyla kimi kandıracağını sanıyorsun.Tamamen göz boyama.Hadi canım sende